reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hello:-) Laseczki cały dzień milczały a teraz szaleją:tak::tak::-D:-D

Mata ja pierwszy porod mialam naprawdę cięzi a drugi tak jak Głuszek napisała jak pierdnięcie:-D:-D:-D:-D Jak kiedyś ktoś mi mówił, że po porodzie zapomina się o bólu to wierzyć mi się nie chciało z doświadczenia z Kacprem. Po Kubie zmieniłam zdanie.

Ewunia dasz rade. Wytrzymasz do jutra. to już ostatnie kilkanaście godzin w dwupaku. Bądź cierpliwa

Głuszku jakby co to dzwoń przyjadę Cię reanimować.Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. Bo my czerwcowe babki mamy nerwy ze stali:-D:-D:-D

Majeczko skoro u Ciebie upały to ja zaczynam się pakować i przyjeżdżam poopalać się troszkę;-);-):-D:-D:-D

Marlenko gwiazdeczko. Ja tak właśnie myślałam, że Ty dla Basi tak się pindrzysz:-D:-D:-D Ale pewnie R na tym też skorzysta. Upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu:-D:-D:-D

Agusiu, tylko jakimi nerwami ja przypłacam te ostatnie godziny to :szok::szok:

Marlenka, to coś kręci :-D taaaa, dla Basi się piękni... hmmm nie wierzę...

Maajka, daj nam troszkę słonka kochana :tak:

Marlenka, to coś kręci :-D taaaa, dla Basi się piękni... hmmm nie wierzę...

Ewunia uwierz na slowo:-D:-D:-D
Mata paznokietki doprowadzone do kultury,nic taaaaakiego nie robilam,ale teraz sa takie ladnie i tak porzadnie wygladaja w Polsce nie moge sobie dobrac kosmetyczki,a ta moja tutaj,wymiata:-D:-D:-D

Agusia skorzysta,skorzysta,hahaha

Ewunia trzymam kciuki za jutro

cio robita?????jest tu kto?????

Zdrowka cierpliwosci i spokoju dla Anikinulki

Kobietki ja drugi porod mialam wywyolywany i trudcno mi porownac czy byl gorszy od pierweszefgo bo pierwszy rodixzlam w znielczuleniu . Jedno co moge powiedziec ze latwiej my bylo wypchnac Wojtka mimo ze byl o kg ciezszy Wydaje mi sie ze to zalezy tez jaka polozna ci prowadzi porod.
Witajcie u mnie dzieci juz nie spai ja umylam lepetynki i spjam kawusie

Witajcie:-) U nas nocka ok przespana. Od północy do 6,50 spał. Rano wypił mleczko, poleżał i zasnął:szok: . Więc ja kawusia i net:-D:-D U nas pogoda kiepska. Pochmurno, chłodno, ale narazie nie pada.
Zaraz biorę się za sprzątanko, albo i nie;-):-D:-D:-D

Aniknulka wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń

Dzien Dobry
Ale wczoraj był tłok na bb a mnie znów nie było...no cóż
POgoda u nas nijaka ale jest dosc ciepło...
Nadia wstala ok 8, czyli wyspana jestem :-) ogląda mini mini a ja sniadano, kawka i BB

Aniknulko Wszystkiego Najlepszego z
023.gif
okazji Twej 18 - tki :-)
015.gif

reklama
Do góry