reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam dziewczyny :-D
Ja dziś po dentyście dostałam takie znieczulenie że buzi nie czułam prZez 4 godziny , przez to ugryzłam się w jezyk do krwi i nawet nie czułam :zawstydzona/y:
Mikołaj dziś szlalał z dziadkiem na trawie dziadek udawał psa a mały go karmił trawą :-D dziadek oczywiście udawał że jadł fakt jest taki że żuł tą trawę a jak ją wypluwał Mikołaj zaczynał płakać :happy2: .
Ja sobie w tym czasie posprzątał i obiadek zrobiłam :tak:
Ewunia czekam z nie cierpliwością na wieści
Aniu jeszcze raz naj lepszego

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Posylam Wam naszego slonka-huuuuuuuuuuuu,bo tu upal straszliwy.
Aniknulko-raz jeszcze 100 lat!:-)
Marlenko-mi teraz siostra takie plasterki przywiozla z Polski na chorobe lokomocyjna Mai,ale w ulotce napisane,ze od 3 lat (bo plasterek moze podraznic skore tak malego dziecka):-(
Mata-no,Dobrusia dorasta:-)
Agusia-pakuj sie,zapraszam:-)

Ja trzymam kciuki za Ewunie-oby jej szybko poszlo.Moj porod trwal prawie 24 godziny,liczac od pierwszych skurczy i nie wiem jak bym wytrzymala bez znieczulenia.Zreszta nie mialam tak dobrze,bo za to mialam straszne mdlosci i wymioty do samego konca,takze w trakcie parcia.....
Ale i tak spieszy mi sie do nastepnego porodu;-)

Hej dziewczyny!:-)
Posylam Wam naszego slonka-huuuuuuuuuuuu,bo tu upal straszliwy.
Aniknulko-raz jeszcze 100 lat!:-)
Marlenko-mi teraz siostra takie plasterki przywiozla z Polski na chorobe lokomocyjna Mai,ale w ulotce napisane,ze od 3 lat (bo plasterek moze podraznic skore tak malego dziecka):-(
Mata-no,Dobrusia dorasta:-)
Agusia-pakuj sie,zapraszam:-)

Ja trzymam kciuki za Ewunie-oby jej szybko poszlo.Moj porod trwal prawie 24 godziny,liczac od pierwszych skurczy i nie wiem jak bym wytrzymala bez znieczulenia.Zreszta nie mialam tak dobrze,bo za to mialam straszne mdlosci i wymioty do samego konca,takze w trakcie parcia.....
Ale i tak spieszy mi sie do nastepnego porodu;-)
Mi też się chciało wymiotować w czasie porodu ale nic się nie odzywałam bo myślałam że za dużo wody się opiłam :baffled:

mi połozna powiedziala ze jak zaczne zygac to znaczy ze juz niedaleko do konca bo organizm tak reaguje czesto na oksytocyne. Hihihi chyba nie mój bo mi sie w ogole na wymioty nie zbierało przy żadnym porodzie. za to spałam miedzy skurczami na siedząco. To jest dopiero sztuka. Jak ja to zrobilam? Chyba bez porodu bym tak nie umiała.

a mi nic takiego nie powiedziała :wściekła/y: a mi było głupio powiedzieć że jest mi nie dobrze :zawstydzona/y: Ale spać na siedząco pomiędzy skurczami to faktycznie sztuka jak ci się to udawało :confused:

Jestem. Po flamenco. Umieram z bólu wrastającego pazura idę po miskę z wodą ...będę moczyc . czas pomyslec jak temu zaradzić bo moje wycinanie jeszcze gorzej mi robi...

juz nie wrasta a co robiłas jak wratały.ja wzięłam skierowanie od chirurga zeby wyciąć klinowo ale teraz przed pokazem nie moge bo przeciez to rana będzie...załamka

reklama
Do góry