reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
U na sWojtyek wykapany najedzony przewala sie w łozeczku
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To ja tez napisze szybciutko ze Olenka tez wykapana, nakarmiona probuje zasnac
Tylko nie wiem czemu cyrki straszne robila dzis w kapieli
My z m czekamy na gosci... troche sie spozniaja... o juz sa :-)
Dobrych nocek!

Tylko nie wiem czemu cyrki straszne robila dzis w kapieli

My z m czekamy na gosci... troche sie spozniaja... o juz sa :-)
Dobrych nocek!
mata-kow
mama do kwadratu :)
I u nas mała juz spi. Dziś wyjątkowo szybko, ale to dla tego, że spala tylko przed południem, a potem nie było mowy żeby sie zdrzemnęła
może chce dziś do rana pospać ;-)
do tego maruda okropniasta i niegrzeczna... mam nadzieję, że to przez ząbki, bo jak ma jej tak zostać... ja po całym dniu z maruda wypompowana jestem... a tyle chciałam dzis zrobić 
Joasiek udanej imprezki :-)
Bbakaniu dzieki za info od Ewuni :-) ja coś czuję, że dziś w nocy ją chwyci

Joasiek udanej imprezki :-)
Bbakaniu dzieki za info od Ewuni :-) ja coś czuję, że dziś w nocy ją chwyci

kasiau30
Czerwcowa mama'08
Często tak jest że jak już mają wywoływać to się samo zaczyna z wrażenia . U mnie było tak za pierwszym i za drugim razem ( drugi raz to trochę naciągany bo z pomocą palca pani ordynator ) ale też tego samego dnia miałam mieć wywoływany poród.
A
Asiowo
Gość
witajcie
Aniu... STO LAT, STO LAT.... wszystkiego dobrego:-)
Dziewczyny, ja sie tylko zamelduje, bo przekichane mam z czasem. Mała spi juz 1 raz dziennie i narazie sie organizuje, zeby zmienic tryb dnia, bo narazie nie wyrabiam. Cały dzien sama, co wyjde na spacer to zaczyna lac
P. jeszcze z pracy nie wrócił:-(heh... szkoda gadac.
W sobote wesele nas czeka... tak mi sie nie chce normalnie isc
jeszcze mała musze z tesciowa zostawic
ale nie mysle o tym, jestem przekonana, ze mała da im w kosc, bo ona beze mnie ostatnio nie funkcjonuje, ale to juz nie mój problem
Przynajmniej przestana gadac, ze mam aniołka w domu
Dzis próbowałam nauczyc sie jakiegos makijazu innego niz zawsze, bo kurde ja to sie nawet pomalowac nie umiem
a w sobote musze jakos wygladac...
mam nadzieje, ze cos stworze
a na 8 w sobote do fryzjera i pewnie skróce troszke włoski i ułoze bo zas mam szope na łebie
spokojnej nocki!
Aniu... STO LAT, STO LAT.... wszystkiego dobrego:-)
Dziewczyny, ja sie tylko zamelduje, bo przekichane mam z czasem. Mała spi juz 1 raz dziennie i narazie sie organizuje, zeby zmienic tryb dnia, bo narazie nie wyrabiam. Cały dzien sama, co wyjde na spacer to zaczyna lac

W sobote wesele nas czeka... tak mi sie nie chce normalnie isc

Dzis próbowałam nauczyc sie jakiegos makijazu innego niz zawsze, bo kurde ja to sie nawet pomalowac nie umiem

spokojnej nocki!
widze ze dzis wszytskie wymiotło.
Moi spia - Misio od 19.30 ale on tak zawsze, tylko go wsadzam do łóżeczka i lula a Marysia dzis sie wyszalała na polu z kolezanka, wrócila cała z blota i padła o 20.00 maz mecz oglada, ja mam @ wiec
znowu nici..... myslałam ze ktos ze mna poklika.
No i Aniknulka STO lat, a gdzie ty w ogóle jestes?
W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
Moi spia - Misio od 19.30 ale on tak zawsze, tylko go wsadzam do łóżeczka i lula a Marysia dzis sie wyszalała na polu z kolezanka, wrócila cała z blota i padła o 20.00 maz mecz oglada, ja mam @ wiec

No i Aniknulka STO lat, a gdzie ty w ogóle jestes?
W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
reklama
marlena nad
:)
oooooooomój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...

Ewunia trzymam kciuki

Marynia zasnela,teraz codziennie zasypia o 20:15 bardzo punktualna ta moja dziewczyna

Jas zasiadlam dopiero,padnieta jestem,dzisiaj dzien pelen wrazen,juz nie bede pisac,ze bylam na zakupach(nudne)

Milego wieczorku:-)
Podziel się: