reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
U na sWojtyek wykapany najedzony przewala sie w łozeczku
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To ja tez napisze szybciutko ze Olenka tez wykapana, nakarmiona probuje zasnac
Tylko nie wiem czemu cyrki straszne robila dzis w kapieli
My z m czekamy na gosci... troche sie spozniaja... o juz sa :-)
Dobrych nocek!
Tylko nie wiem czemu cyrki straszne robila dzis w kapieli
My z m czekamy na gosci... troche sie spozniaja... o juz sa :-)
Dobrych nocek!
mata-kow
mama do kwadratu :)
I u nas mała juz spi. Dziś wyjątkowo szybko, ale to dla tego, że spala tylko przed południem, a potem nie było mowy żeby sie zdrzemnęła może chce dziś do rana pospać ;-) do tego maruda okropniasta i niegrzeczna... mam nadzieję, że to przez ząbki, bo jak ma jej tak zostać... ja po całym dniu z maruda wypompowana jestem... a tyle chciałam dzis zrobić
Joasiek udanej imprezki :-)
Bbakaniu dzieki za info od Ewuni :-) ja coś czuję, że dziś w nocy ją chwyci
Joasiek udanej imprezki :-)
Bbakaniu dzieki za info od Ewuni :-) ja coś czuję, że dziś w nocy ją chwyci
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Często tak jest że jak już mają wywoływać to się samo zaczyna z wrażenia . U mnie było tak za pierwszym i za drugim razem ( drugi raz to trochę naciągany bo z pomocą palca pani ordynator ) ale też tego samego dnia miałam mieć wywoływany poród.
A
Asiowo
Gość
witajcie
Aniu... STO LAT, STO LAT.... wszystkiego dobrego:-)
Dziewczyny, ja sie tylko zamelduje, bo przekichane mam z czasem. Mała spi juz 1 raz dziennie i narazie sie organizuje, zeby zmienic tryb dnia, bo narazie nie wyrabiam. Cały dzien sama, co wyjde na spacer to zaczyna lac P. jeszcze z pracy nie wrócił:-(heh... szkoda gadac.
W sobote wesele nas czeka... tak mi sie nie chce normalnie iscjeszcze mała musze z tesciowa zostawicale nie mysle o tym, jestem przekonana, ze mała da im w kosc, bo ona beze mnie ostatnio nie funkcjonuje, ale to juz nie mój problemPrzynajmniej przestana gadac, ze mam aniołka w domu
Dzis próbowałam nauczyc sie jakiegos makijazu innego niz zawsze, bo kurde ja to sie nawet pomalowac nie umiema w sobote musze jakos wygladac... mam nadzieje, ze cos stworzea na 8 w sobote do fryzjera i pewnie skróce troszke włoski i ułoze bo zas mam szope na łebie
spokojnej nocki!
Aniu... STO LAT, STO LAT.... wszystkiego dobrego:-)
Dziewczyny, ja sie tylko zamelduje, bo przekichane mam z czasem. Mała spi juz 1 raz dziennie i narazie sie organizuje, zeby zmienic tryb dnia, bo narazie nie wyrabiam. Cały dzien sama, co wyjde na spacer to zaczyna lac P. jeszcze z pracy nie wrócił:-(heh... szkoda gadac.
W sobote wesele nas czeka... tak mi sie nie chce normalnie iscjeszcze mała musze z tesciowa zostawicale nie mysle o tym, jestem przekonana, ze mała da im w kosc, bo ona beze mnie ostatnio nie funkcjonuje, ale to juz nie mój problemPrzynajmniej przestana gadac, ze mam aniołka w domu
Dzis próbowałam nauczyc sie jakiegos makijazu innego niz zawsze, bo kurde ja to sie nawet pomalowac nie umiema w sobote musze jakos wygladac... mam nadzieje, ze cos stworzea na 8 w sobote do fryzjera i pewnie skróce troszke włoski i ułoze bo zas mam szope na łebie
spokojnej nocki!
widze ze dzis wszytskie wymiotło.
Moi spia - Misio od 19.30 ale on tak zawsze, tylko go wsadzam do łóżeczka i lula a Marysia dzis sie wyszalała na polu z kolezanka, wrócila cała z blota i padła o 20.00 maz mecz oglada, ja mam @ wiec znowu nici..... myslałam ze ktos ze mna poklika.
No i Aniknulka STO lat, a gdzie ty w ogóle jestes?
W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
Moi spia - Misio od 19.30 ale on tak zawsze, tylko go wsadzam do łóżeczka i lula a Marysia dzis sie wyszalała na polu z kolezanka, wrócila cała z blota i padła o 20.00 maz mecz oglada, ja mam @ wiec znowu nici..... myslałam ze ktos ze mna poklika.
No i Aniknulka STO lat, a gdzie ty w ogóle jestes?
W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
reklama
marlena nad
:)
oooooooowitaj w klubie;-)mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
Ewunia trzymam kciuki
Marynia zasnela,teraz codziennie zasypia o 20:15 bardzo punktualna ta moja dziewczynabez kolacji
Jas zasiadlam dopiero,padnieta jestem,dzisiaj dzien pelen wrazen,juz nie bede pisac,ze bylam na zakupach(nudne)potem odwiedzilysmy kolezanke,jest w ciazy i strasznie zle sie czuje,kupilam jej takie opaski uciskowe na nadgarstki,podobno maja pomoc przy mdlosciachno i potem pojechalismy na plaze nowym samochodem,R dzisiaj kupil
Milego wieczorku:-)
Podziel się: