reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To ja tez napisze szybciutko ze Olenka tez wykapana, nakarmiona probuje zasnac:tak:
Tylko nie wiem czemu cyrki straszne robila dzis w kapieli :sorry2:
My z m czekamy na gosci... troche sie spozniaja... o juz sa :-)
Dobrych nocek!

I u nas mała juz spi. Dziś wyjątkowo szybko, ale to dla tego, że spala tylko przed południem, a potem nie było mowy żeby sie zdrzemnęła :baffled: może chce dziś do rana pospać ;-):-D do tego maruda okropniasta i niegrzeczna... mam nadzieję, że to przez ząbki, bo jak ma jej tak zostać... ja po całym dniu z maruda wypompowana jestem... a tyle chciałam dzis zrobić :dry:

Joasiek udanej imprezki :-)

Bbakaniu dzieki za info od Ewuni :-) ja coś czuję, że dziś w nocy ją chwyci :tak:

Często tak jest że jak już mają wywoływać to się samo zaczyna z wrażenia . U mnie było tak za pierwszym i za drugim razem ( drugi raz to trochę naciągany bo z pomocą palca pani ordynator ) ale też tego samego dnia miałam mieć wywoływany poród.

witajcie

Aniu... STO LAT, STO LAT.... wszystkiego dobrego:-)

Dziewczyny, ja sie tylko zamelduje, bo przekichane mam z czasem. Mała spi juz 1 raz dziennie i narazie sie organizuje, zeby zmienic tryb dnia, bo narazie nie wyrabiam. Cały dzien sama, co wyjde na spacer to zaczyna lac:zawstydzona/y: P. jeszcze z pracy nie wrócił:-(heh... szkoda gadac.

W sobote wesele nas czeka... tak mi sie nie chce normalnie isc:zawstydzona/y:jeszcze mała musze z tesciowa zostawic:zawstydzona/y:ale nie mysle o tym, jestem przekonana, ze mała da im w kosc, bo ona beze mnie ostatnio nie funkcjonuje, ale to juz nie mój problem:-DPrzynajmniej przestana gadac, ze mam aniołka w domu:-p

Dzis próbowałam nauczyc sie jakiegos makijazu innego niz zawsze, bo kurde ja to sie nawet pomalowac nie umiem:zawstydzona/y:a w sobote musze jakos wygladac...:-p mam nadzieje, ze cos stworze:tak:a na 8 w sobote do fryzjera i pewnie skróce troszke włoski i ułoze bo zas mam szope na łebie:zawstydzona/y:

spokojnej nocki!

widze ze dzis wszytskie wymiotło.
Moi spia - Misio od 19.30 ale on tak zawsze, tylko go wsadzam do łóżeczka i lula a Marysia dzis sie wyszalała na polu z kolezanka, wrócila cała z blota i padła o 20.00 maz mecz oglada, ja mam @ wiec :baffled: znowu nici..... myslałam ze ktos ze mna poklika.
No i Aniknulka STO lat, a gdzie ty w ogóle jestes?
W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...

reklama
mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
oooooooo:-Dwitaj w klubie;-)

Ewunia trzymam kciuki:tak:

Marynia zasnela,teraz codziennie zasypia o 20:15 bardzo punktualna ta moja dziewczyna:-D:-D:-Dbez kolacji
Jas zasiadlam dopiero,padnieta jestem,dzisiaj dzien pelen wrazen,juz nie bede pisac,ze bylam na zakupach(nudne):-Dpotem odwiedzilysmy kolezanke,jest w ciazy i strasznie zle sie czuje,kupilam jej takie opaski uciskowe na nadgarstki,podobno maja pomoc przy mdlosciach:tak:no i potem pojechalismy na plaze nowym samochodem,R dzisiaj kupil:tak:

Milego wieczorku:-)

Do góry