reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14

Magdziarko czytałam, że strasznie zalało Olsztyn ...

No niestety tak lało , w rejonie np w Ostródzie było oberwanie chmury.

W naszym mieście niektóre ulice zalane, woda dostała się do piwnic. Ja mieszkam w dzielnicy, która nazywa sie Nagórki , jak sama nazwa wskazuje mieskzam na górce, wiec mi nie grozi.
dziewczynki ja się witam i spadam. Wczoraj znów miałam bardzo trudny trening. I po powrocie padłam. DO tego Olek wczoraj wrócił od babci i musiałam się z nim nagadać. A Antek wył jak szalony co godzinę - chyba zęby. Mam wiec oczy na zapałki i uciekam z Olkiem do dentysty.
Do miłego pa

Ostatnia edycja:
reklama
Aniknulko wszytskiego naj kochana :-)

Ewcia kciukasy zaciśnięte, żeby szybko poszło :tak::-)

Magdziarko masakra :szok: u nas co najwyżej błoto po pachy będzie i czasem piwnicę nam ciut zalewa jak ostro poada (tak dobrze fundamenty są uszczelnione :dry:). Oby padać przestało, bo to w końcu lato :baffled:

A ja po moim paskudnym porodzie bólu nie pamiętam, chociaż wiem, że bolało okropnie :sorry2: no i coraz bardziej dojrzewam do kolejnego dziecka (tzn. porodu :sorry2:), no i pocieszam się, że drugi raz zatrucia ciążowego mieć raczej nie będę i może obędzie się bez indukcji ;-)

mała znów mnie w nocy zadziwiła, poszłam do niej po 1 dałam smoka i spała prawie do 5 bez cyca :szok: potem juz jej dałam cyca, pospala do 7 i myslałam, że po spaniu, dalam cyca ale mi cos mruczała, to położyłam ja do łóżeczka i pospałyśmy jescze do 8.40 :zawstydzona/y: normalnie dziecka nie poznaję :sorry2: wygląda na to, że mała pomału mi dorasta do przesypiania nocek :-)

u nas dziś znów nieciekawie i dzionek w domku spędzimy :dry:

UUu Ewcia może dzisiaj sie rozpakuje :-) Trzymam kciuki ...
A ja wróciłam ze spacerku - pochodziłysmy z godzinkę, plac zabaw i zaraz do domciu bo u nas dzisiaj potworny upał ... lepsze to niż deszcz i zimnica ... :-D( jak dla mnie )

Witajcie Kobitki :-)

Moje małe jeszcz spi (2h :szok:) więc korzystam póki mogę :tak: U nas pogoda rewelacyjna, aż mi się od razu żyć chce :-D Oczywiście spacerek zaliczony, jak tatuś wróci z pracy pójdziemy jeszcze raz :tak: Ja troszku uprzątnełam w domku, poszalałam w kuchni - przychodzą dziś znajomi, więc zrobiłam sałatkę brokułową, torcik i ciacho jeszcze są ;-) Zaraz jeszcze przez łazienkę przelecę i bedzie git :-) Energia mnie rozpiera :-D

Ewunia - rodzisz kobieto?? czekamy na wieści...

Tymczasem ;-)

witam:-)
u mnie dzis jakis zajety dzien od rana nie mam czasu usiasc przy kompie:zawstydzona/y:
bruno padl na drzemke po swoich szalenstwach w basenie (prezencie urodzinowym-zdjecie na odp watku) :-)
Ewunia rozpakowuj sie nie czekaj juz dluzej;-)
ide zjesc obiadek i pewnie wroce z kawka;-)

Ewunia kochana jak sie jutro rozpakujesz to bedzie mi miło bo Misio ma jutro urodzinki - dziewczynki a dzis dzien mojego porodu a raczej noc mojego porodu hihi i na czesc tego dostałam @:-D.
No i Ewunia ma duze rozwarcie wiec pewnie i tak ja ruszy!
No kolejna nocka bez jedzenia - o 5 piciu i spanie do 7. Tylko czy o to mi chodziło? Skoro i tak musze wstac i tak? No ale niech mu bedzie. parno i duszno to normalne ze mu sie pic chce.
Magdziarko ło matko ale zalalo wam Olsztyn.
W Krakowie ma byc za chwile burza z gradobiciem. Dawno nie padało....:wściekła/y:

No to ja zaciskam kciuki zeby szybko i sprawnie Ewci poszło.
U ans tez duszno i parno ale nie pada wiec bylismy na spacerku na placu zabaw moje dziecko wrocilo czarne Teraz pospalo godznike i juz sie wlasnie budzi

reklama
Witam
Aniknulka najlepszego z okazji urodzinek

U mnie świeci słoneczko ale drzewa coraz mocniej falują.

Ola już po kąpieli bo ziewała i ziewała , może uśnie ....

Do góry