reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej kobietki!!!!!!!!!!!:-)
Nie bylo mnie 2 dni,bo siostra z mezem przyjechali z wizyta.W pracy tez jestem do pozna,wiec wracam zmeczona.

Najwspanialsze zyczonka dla OLI i BRUNA!!!!!!!!!!:-):-):-)
Mata-spoznione,ale gorace gratulacje obrony licencjatu i tak wspanialych wynikow zakonczenia studiow:-)Powodzenia w nastepnych 2 latach:-)

Oj,ale tu sie dzialo.........

Ewunia-trzymam mocno kciuki za porod jutro:-)

Buzialki dla wszystkich!:-)

PS.Wy piszecie o burzach,deszczach,powodziach-a u mnie upaly.......

ja cie krece ale pierdyknelo piorunem. Normalnie zeszlam na zawal! a jeszcze jednym okiem na horror patrze a wszyscy śpia w chalpie! Laski zaraz mnie trzeba bedzie reanimowwac. Matko kochana....

i czas na mnie ide i ja lulu bo oczy mi lecą Kochane życzę wam spokojnej nocki a nie wyspanym życzę aby się wyspali pozdrawiam :-D

ja miałam indukcje z Marysia i to byl koszmar na koszmarami a poród bez indukcji to pierdniecie,\.

Trzymam Ciebie za słowo :-p a jak latwo mi z drugim nie pójdzie, to poczujesz to swoje pierdnięcie :cool2::-D
Głuszku no to Michaś znów biedny nie ma wyjścia i musi w nocy mamy słuchać ;-)

Helooooo;-)
ja mam juz zrobione paznokcie u rak,teraz dziewczyna zabiera sie za nogi,a ja swinia na bb klikam:zawstydzona/y:

chrum chrum Marlenko jak tam paznokietki ;-):-D

mąz sie zaraz obrazi i na Marlenke poczeka skoro taka wypindrzona przyjedzie wiec lepiej lec do niego PRĘDZIUTKO.
mój na szczescie mecz oglada :-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Jolu ten klient to chyba jakiś nie do końca noramlny :baffled: jakby na 30 m chcial miec salon, sypialnie, kuchnię, jadalnię, łazienke z sauną i basen:cool2:
a Mikołajowi może zęby idą i dlatego taki marudny:confused:

ja cie krece ale pierdyknelo piorunem. Normalnie zeszlam na zawal! a jeszcze jednym okiem na horror patrze a wszyscy śpia w chalpie! Laski zaraz mnie trzeba bedzie reanimowwac. Matko kochana....
ułaaaa ja tam wolę horrory czytac niz oglądać, bo mniej sie boję a równie ciekawe ;-)

Wy tu o gimnastyce, a ja cos z mężem się popstrykalam... tzn. ja nawet nic nie zaczęłam, a mąż focha strzelił i burczy pod nosem :dry: ale noc się zbliża, to mu przejdzie :sorry2:

Hejo, ja sobie jestem czekam i z minuty na minutę coraz bardziej mnie nerwy noszą... teściowa wyjechała wiec Julinka zostanie pod okiem mojego Adama i teścia... tak sobie śpi a ja patrzyłam sobie na nią i się upłakałam jak głupia, cos mi się chyba w głowę już robi...
ufff, jutro czeka mnie znowu indukcja.... brrrr ale liczę że mnie ruszy, bo nie mam już zwolnienia ;-)
ale tak powąznie, dziewczyny, boję się jak cholera, aż mnie roznosi na samą tą świadomość, ze jutro znowu urodzę grrrrr

dlatego lepiej nie wiedziec.

Mata - idukcja jak cialo nie gotowe jest zawsze do kitu, ale jak jest wszytsko gotowe to moze nie jest taka straszna. ale napewno boli 100 razy bardziej niz porod bez wspomagaczy. Pomysl sobie ze moja znajoma dwoje pierwszych dzieci urodziła normlanie wszytskie po jakies 10 dni po terminie, przy trzecim miala indukcje (chyba 15 dni po terminie) i to do tego stopnia było niefajne (16 godzin, dwie wlewki, przebijany pecherz i dzieciak na siłe wypychany) ze powiedziala jak czwarty raz zaszla w ciaze ze nigdy w zyciu nie idzie na zadne wywolanie i urodziła mała 19 dni po terminie - ale jej wywoływali bo juz wód nie miala i trwało to godzine! Wiec indukcja indukcji nie równa.
ja wiem jedno gdyby mi sie kiedykolwiek jeszcze 2 ciaza przytrafila bede czekala nawet do końca 42 tygodnia. A jesli by mi musieli wywoływac to juz wole cc. :happy2:

reklama
Do góry