Witajcie!
Ja noc miałam standardową kilka pobudek (prawdopodobnie 5-6) i do 7 potem oddałam małego m i jeszcze do 8 pospałam
Zazdroszczę tych nocy ;-)
gratulki dla kolejnego ząbka
Cieszę się, że jest poprawa i oczywiście będę trzymała kciuki za Krzysia
Mimo zmęczenia zawsze to jakaś odmiana :-) fajnie, że spacerek się udał
Darunia zdróweczka kochana, a film mi się podobał, żadna rewelacja (oscarowa) ale tak jak pisałam lekki, przyjemny, dowcipny
Zdrówka dla Kacperka :-)
Majka gratuluję ząbka :-)
Kasiau śmieszna sprawa z tym wózeczkiem a jaki w końcu kupiliście tzn. firma? Może na odpowiednim wątku wstawisz jakąś fotkę?
Bbakania cieszę się, że miałaś udany dzień a swoją drogą to masz szczęście do odwiedzin :-)
zaszalałaś kochana :-) najwyżej będzie kolejna fasolka do kochania
zmykam życzę spokojnej nocy
Ja noc miałam standardową kilka pobudek (prawdopodobnie 5-6) i do 7 potem oddałam małego m i jeszcze do 8 pospałam
Cieszę się, że wyzdrowiałaś i życzę zdrowia dla Antosia :-)Co do miłej nocki to ja uciekam oglądać film.Antoś też już śpi od tygodnia przesypia całe nocki!
Zazdroszczę tych nocy ;-)
Zacznę od końcaOstatnio mnie nie było, bo przyjechali do mnie teściowie. Fajnie było, nareszcie miałam z kim porozmawiac i nie chodziłam sama z małym na spacery. Tylko teraz po tej wizycie jestem zmęczona.
Dziś byliśmy na rehabilitacji i jest super:-):-) (żebym tylko nie przechwaliła)...ustaliłyśmy z fizjoterapeutką, że robimy dziesięciodniową przerwę, będę ćwiczyła sama z małym w domu i zobaczymy. Mam nadzieję, że taki stan jak teraz już się utrwali...trzymajcie kciuki.
I wiadomość na koniec, Krzyś ma 3 ząbka.
gratulki dla kolejnego ząbka
Cieszę się, że jest poprawa i oczywiście będę trzymała kciuki za Krzysia
Mimo zmęczenia zawsze to jakaś odmiana :-) fajnie, że spacerek się udał
Darunia zdróweczka kochana, a film mi się podobał, żadna rewelacja (oscarowa) ale tak jak pisałam lekki, przyjemny, dowcipny
Zdrówka dla Kacperka :-)
Majka gratuluję ząbka :-)
Kasiau śmieszna sprawa z tym wózeczkiem a jaki w końcu kupiliście tzn. firma? Może na odpowiednim wątku wstawisz jakąś fotkę?
Bbakania cieszę się, że miałaś udany dzień a swoją drogą to masz szczęście do odwiedzin :-)
zaszalałaś kochana :-) najwyżej będzie kolejna fasolka do kochania
zmykam życzę spokojnej nocy
Ostatnia edycja: