reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam kochane w ten cudny prawie że wiosenny dzionek

U nas nocka standardowo, wstałyśmy o 9. Oczywiści o 7 była pobódka nr 1 ale mama jeszcze wyprosiła Zuzie o dodatkową chwile snu:-D Teraz mała drzemie sobie a ja szybciutko na bb.
U nas piękniasty dzionek. :-D aż pachnie wiosną, tylko klopot ze spacerem bo na naszej ulicy wymieniają sieć wodno-kanalizacyją i jedo wielkie błotniste bagno, więc mała chodzi na spacerki za dom:-D po ogrodzie:-D

Kochane miłego dnia życze!

reklama
Witam!!! Dziękuję jeszcze raz za wszystkie zyczonka dla Kuby.
U nas z gorączką Kacpra bez zmian. Zrobiliśmy te badania na posiew i wszystko ok. Nie wiem już od czego tak gorączkuje. M wląsnie pojechal do lekarza i debatują co dalej zrobić. Myśli o antybiotyku tylko nie wie co dać bo nie zna przyczyny. Chyba osiwieję:-( 6 dzień tak gorączkuje i nic lepiej. Jedynie tylko, że przesypia teraz nocki ale tylko dlatego że wcześniej podajemy czopki i nie czekamy aż temp. wrośnie. Cały czas jedno z nas śpi z Kacprem żeby w porę zainterweniować.
/wybaczcie, że nie odpisuję nikomu ale nie mam głowy. Nie mogę zebrać myśli

Agusia dopiero przeczytalam Twojego posta(pewnie badania krwi tez robili bo z nich najlepiej wszystko wyczytac)mam wielka nadzieje,ze Kacperkowi minie goraczka szybciutko trzymam kciuki

Witam.
Jestem już zdrowa;-)jaka to ulga.
Antoś kaszle i to bardzo . W poniedziałek mamy wizytę kontrolna antybiotyk ma jeszcze więc mam nadzieję, że po niedzieli wszystko juz bedzie dobrze. Mamy z przychodni wypożyczony inhalator i trzeba przyznać że to świetna sprawa.
Oluś wyjechał do babci . Jutro mąż po niego pojedzie. Dzisiaj byczymy się na całego - cały dzień w pizamie. A w domu nic nie zrobione. Relax i bardzo się cieszę.

Agusiu zdrówka dla synka

Hej hej
Magdziarko cieszę się że jesteś juz zdrowa- no i zdrówka dla Antosia!
Bbakania fajnie, że wizyta się udała ;-)
Agusia zdrówka dla Kacperka!!!!

A ja się czuję tak sobie... wzięłam aspirynę, wypiłam sok z 5 cytryn :baffled: no i czekam na poprawę, jeszcze muszę jechac do tesco na zakupy, Ł właśnie z małym się bawią, a ja tak chodzę z kąta w kąt, byłam dzisiaj z Bartem na spacerze bo pogoda cudna- jak wiosna!!! A teraz się nudzę, obiad zrobiłam, ale nawet nie pozmywałam po nim, no dosłownie brak mi sił i ochoty.... ehhhh jak ja nie lubię chorowac.... :dry:

Hejho :tak:

Magdziara - zdrówka dla Antosia, dobrze że Tobie przeszło :tak: wreszcie jest Cię więcej na bb :-p a lenistwo po chorobie wskazane :-D
Daruuunia - Ty w domu się kuruj a nie spacerki, nawet jeśli pogoda boska :-p aspirynka i do łózia :-D
Bbakania - super są takie odwiedziny :tak: a Ty jak widzę masz je często ;-) i Natalka towarzystwo, uczy się bawić z innymi dziećmi :tak:

Jak Wam mija dzień kobitki? Bo mój całkiem przyjemny (słoneczko robi swoje;-)) - zamówiliśmy szafę za mniej niż się spodziewaliśmy :-D i.. właśnie dowiedziałam się że chyba zostanę ciocią u mojej przyjaciółki (magiczne dwie kreski na teście) :-D :-D :-D Ale się cieszę :-) no jakiś wysyp w ciągu tych dwóch lat ;-)Super!

Ja usiadłam na chwilkę przed prasowaniem , mała usnęła a ja gonię m żeby powynosił parę rzeczy do piwnicy - bo ciasno u nas . Wymieniłam wózek na spacerówkę , nie był to interes życia ale zaoszczędziłam 40 zł i nie mam już niepotrzebnego wózka z którym nie wiem co zrobić - to wielki plus. Odkąd małej urósł ząbek to dopiero dziś go poczułam przy karmieniu - jejciu , jak to boli , mam nadzieję ,że to tylko raz .
Najśmieszniejsze jest to z całej historii wymiany wózka - pojechaliśmy do Warszawy żeby go wymienić , wracamy a w naszym mieście idzie ulicą małżeństwo z naszym na 90 procent wózkiem :-D:-D:-D. I oni pojechali do stolicy na zakup wózka i my żeby go sprzedać , ale numer.

reklama
Daruunia-zdrowiej szybko!:-)
Agusia,Magdziarka-chlopcy tez niech juz beda zdrowi!

U nas sobota normalna,pogoda sie pogorszyla.Jutro ide z Maja do znajomych z wizyta,a dzis bylismy u babci.
Chyba zabek nam przeswituje,jutro sprawdze znowu;-)
Milego wieczorku dla Was!:-)

Do góry