reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też miałam się wybrać na spacerek a u nas się rozpadało . M pojechał po chińczyka , zjemy obiadek, obejrzymy filmik a potem do teściów .

reklama
wszystkiego najlepszego dla marysieńki z okazji ukończenia 7 miesięcy !!!

Załączniki

• dawaj cycka.jpg
    dawaj cycka.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Marysiu Wszystkiego Najlepszego !!!
Darunia - trzymaj sie cieplutko i wracaj do zrowia...
Mamootku - super macie z tym basenem, ja jakos co zaczynam chodzic z Fabianem, to zaraz jest chory...
Victoria witaj!!!
Kasiu u nas tez pada..., a :-(mielismy dzisiaj takie plany

Krzysiu gratuluję ząbka!!!

My dzisiaj w domciu siedzimy, jestesmy ju po oboadku, dzieci i m spią :-D ale ciszaaa.... w domu jupii:rofl2:
Nadusia dzisiaj zrobiła kupalka i siusiu do nocniczka- bylismy pod wrazeniem hihi
No nic chyba i ja połoze sie z racji niedyspozji...

Do poźniej....

Hej dziewczynki!
My tego zabka jeszcze nie mamy-pukalam jaksie dalo,ale nic.
Wizyta u znajomej udala sie,bylo bardzo milo,a Maja terroryzowala starsze dzieci;-)Oj,rosnie mi charakterek....;-)Wszystkie zabawki musialy byc dla niej,a jak ktos probowal wziac lub nawet dotknac to krzyczala yyyyy!;-)
Milego wieczorku i spokojnej przespanej nocy!

Witam wieczorowa pora:-)

Dzien zaliczam do udanych nie bylismy na basenie,ale za to pojechalismy na wycieczke bylo super pieknie i pogoda dopisala,Marysia juz spi,a ja z herbatka na BB,jutro mam bardzo busy dzien,banki i urzedy tak zwykle wyglada u nas poniedzialek:tak:zapowiadaja deszcze ja jednak musze isc do miasta pewnie zmokne jak kura,ale to nie pierwszy raz:-D:-D:-D

Zycze milego wieczoru:-);-)

A co dzisiaj takie pustki???:confused::dry::-(

Dokładnie - cicho i pusto

Niedziela, moje drogie :tak: święto rodzinne :-D

My już po kąpieli Oli, jedzonku - jestem w szoku :szok:, bo zjadła na kolacje 230ml kleiku :zawstydzona/y: i chyba właśnie moje małe zasypia... Miała dzień wrażeń, bo odwiedziliśmy znajomych z maleńką Zosią - dziewczynki żywo sobą zainteresowane :-) Niestety różnica 4 miesięcy pomiędzy robi swoje :tak: maluchy się razem nie pobawiły ;-) no i Zosia to wcześniaczek, więc ma troszeczkę przesunięte nabywanie umiejętności... ale jest przeurocza :-D cudnie się śmieje i jaka ciekawa świata :tak: Jak tak na nią patrzyłam to myślałam że bałabym się ją wziąć na ręce :zawstydzona/y: taka malutka :sorry2: a przecież jeszcze pół roku temu Ola była tak samo maleńka :sorry2:
Ja też się dziś żegnam i mówię dobranoc :tak: wieczór we dwoje z mężem... hmmm rozumiecie :zawstydzona/y:
Do jutra babeczki! Słodkich snów! :tak:

Witajcie wieczorkiem!
dzień mi minął leniwie, nigdzie nie pojechaliśmy z racji tego, że Ł wrócił o 18-stej :wściekła/y: byłam tylko w tesco szybko, bo kończy mi się mleko dla Barta i kilka rzeczy musiałam kupic (250zł zapłaciłam :szok::crazy:) idą te pieniądze jak woda...

No to uciekam dziewczynki, bo Bart idzie spac ;-):-)

reklama
Witam wieczorem!

Najlepsze życzenia dla Marysi z okazji 7 miesięcy:tak:
My też mieliśmy udany dzień. Odwiedziliśmy mojego brata. Robił ostatnio generalny remont i chcieliśmy zobaczyć. Wyszło super...mieszkanie wcześniej typowo studenckie, trochę zaniedbane, a teraz wygląda bardzo nowocześnie. I to niewielkim nakładem finansowym. Sama się zdziwilam, ze mój brat ma takie pomysły i całkiem niezły gust. Mały przez 3 godziny był grzeczny, potem zaczął marudzić i musieliśmy wracać.

Wszystkim mamusiom życzę spokojnej nocy:tak:

Do góry