reklama
Dzień Dobry
Marysiu Wszystkiego Najlepszego !!!
Darunia - trzymaj sie cieplutko i wracaj do zrowia...
Mamootku - super macie z tym basenem, ja jakos co zaczynam chodzic z Fabianem, to zaraz jest chory...
Victoria witaj!!!
Kasiu u nas tez pada..., a :-(mielismy dzisiaj takie plany
Krzysiu gratuluję ząbka!!!
My dzisiaj w domciu siedzimy, jestesmy ju po oboadku, dzieci i m spią ale ciszaaa.... w domu jupii
Nadusia dzisiaj zrobiła kupalka i siusiu do nocniczka- bylismy pod wrazeniem hihi
No nic chyba i ja połoze sie z racji niedyspozji...
Do poźniej....
Marysiu Wszystkiego Najlepszego !!!
Darunia - trzymaj sie cieplutko i wracaj do zrowia...
Mamootku - super macie z tym basenem, ja jakos co zaczynam chodzic z Fabianem, to zaraz jest chory...
Victoria witaj!!!
Kasiu u nas tez pada..., a :-(mielismy dzisiaj takie plany
Krzysiu gratuluję ząbka!!!
My dzisiaj w domciu siedzimy, jestesmy ju po oboadku, dzieci i m spią ale ciszaaa.... w domu jupii
Nadusia dzisiaj zrobiła kupalka i siusiu do nocniczka- bylismy pod wrazeniem hihi
No nic chyba i ja połoze sie z racji niedyspozji...
Do poźniej....
bbakania
Czerwiec 2008 :)
Dokładnie - cicho i pustoA co dzisiaj takie pustki???:-(
W takim razie ja sie żegnam z Państwem :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
maajka
Czerwcowa mama 2008
Hej dziewczynki!
My tego zabka jeszcze nie mamy-pukalam jaksie dalo,ale nic.
Wizyta u znajomej udala sie,bylo bardzo milo,a Maja terroryzowala starsze dzieci;-)Oj,rosnie mi charakterek....;-)Wszystkie zabawki musialy byc dla niej,a jak ktos probowal wziac lub nawet dotknac to krzyczala yyyyy!;-)
Milego wieczorku i spokojnej przespanej nocy!
My tego zabka jeszcze nie mamy-pukalam jaksie dalo,ale nic.
Wizyta u znajomej udala sie,bylo bardzo milo,a Maja terroryzowala starsze dzieci;-)Oj,rosnie mi charakterek....;-)Wszystkie zabawki musialy byc dla niej,a jak ktos probowal wziac lub nawet dotknac to krzyczala yyyyy!;-)
Milego wieczorku i spokojnej przespanej nocy!
marlena nad
:)
Witam wieczorowa pora:-)
Dzien zaliczam do udanych nie bylismy na basenie,ale za to pojechalismy na wycieczke bylo super pieknie i pogoda dopisala,Marysia juz spi,a ja z herbatka na BB,jutro mam bardzo busy dzien,banki i urzedy tak zwykle wyglada u nas poniedzialekzapowiadaja deszcze ja jednak musze isc do miasta pewnie zmokne jak kura,ale to nie pierwszy raz
Zycze milego wieczoru:-);-)
Dzien zaliczam do udanych nie bylismy na basenie,ale za to pojechalismy na wycieczke bylo super pieknie i pogoda dopisala,Marysia juz spi,a ja z herbatka na BB,jutro mam bardzo busy dzien,banki i urzedy tak zwykle wyglada u nas poniedzialekzapowiadaja deszcze ja jednak musze isc do miasta pewnie zmokne jak kura,ale to nie pierwszy raz
Zycze milego wieczoru:-);-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
A co dzisiaj takie pustki???:-(
Dokładnie - cicho i pusto
Niedziela, moje drogie święto rodzinne
My już po kąpieli Oli, jedzonku - jestem w szoku , bo zjadła na kolacje 230ml kleiku i chyba właśnie moje małe zasypia... Miała dzień wrażeń, bo odwiedziliśmy znajomych z maleńką Zosią - dziewczynki żywo sobą zainteresowane :-) Niestety różnica 4 miesięcy pomiędzy robi swoje maluchy się razem nie pobawiły ;-) no i Zosia to wcześniaczek, więc ma troszeczkę przesunięte nabywanie umiejętności... ale jest przeurocza cudnie się śmieje i jaka ciekawa świata Jak tak na nią patrzyłam to myślałam że bałabym się ją wziąć na ręce taka malutka a przecież jeszcze pół roku temu Ola była tak samo maleńka
Ja też się dziś żegnam i mówię dobranoc wieczór we dwoje z mężem... hmmm rozumiecie
Do jutra babeczki! Słodkich snów!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie wieczorkiem!
dzień mi minął leniwie, nigdzie nie pojechaliśmy z racji tego, że Ł wrócił o 18-stej byłam tylko w tesco szybko, bo kończy mi się mleko dla Barta i kilka rzeczy musiałam kupic (250zł zapłaciłam ) idą te pieniądze jak woda...
No to uciekam dziewczynki, bo Bart idzie spac ;-):-)
dzień mi minął leniwie, nigdzie nie pojechaliśmy z racji tego, że Ł wrócił o 18-stej byłam tylko w tesco szybko, bo kończy mi się mleko dla Barta i kilka rzeczy musiałam kupic (250zł zapłaciłam ) idą te pieniądze jak woda...
No to uciekam dziewczynki, bo Bart idzie spac ;-):-)
reklama
joan-na
Fanka BB :)
Witam wieczorem!
Najlepsze życzenia dla Marysi z okazji 7 miesięcy
My też mieliśmy udany dzień. Odwiedziliśmy mojego brata. Robił ostatnio generalny remont i chcieliśmy zobaczyć. Wyszło super...mieszkanie wcześniej typowo studenckie, trochę zaniedbane, a teraz wygląda bardzo nowocześnie. I to niewielkim nakładem finansowym. Sama się zdziwilam, ze mój brat ma takie pomysły i całkiem niezły gust. Mały przez 3 godziny był grzeczny, potem zaczął marudzić i musieliśmy wracać.
Wszystkim mamusiom życzę spokojnej nocy
Najlepsze życzenia dla Marysi z okazji 7 miesięcy
My też mieliśmy udany dzień. Odwiedziliśmy mojego brata. Robił ostatnio generalny remont i chcieliśmy zobaczyć. Wyszło super...mieszkanie wcześniej typowo studenckie, trochę zaniedbane, a teraz wygląda bardzo nowocześnie. I to niewielkim nakładem finansowym. Sama się zdziwilam, ze mój brat ma takie pomysły i całkiem niezły gust. Mały przez 3 godziny był grzeczny, potem zaczął marudzić i musieliśmy wracać.
Wszystkim mamusiom życzę spokojnej nocy
Podziel się: