reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Ja noc miałam standardową kilka pobudek (prawdopodobnie 5-6) i do 7 potem oddałam małego m i jeszcze do 8 pospałam :tak:

Co do miłej nocki to ja uciekam oglądać film.Antoś też już śpi od tygodnia przesypia całe nocki!
Cieszę się, że wyzdrowiałaś i życzę zdrowia dla Antosia :-)
Zazdroszczę tych nocy ;-)

Ostatnio mnie nie było, bo przyjechali do mnie teściowie. Fajnie było, nareszcie miałam z kim porozmawiac i nie chodziłam sama z małym na spacery. Tylko teraz po tej wizycie jestem zmęczona.

Dziś byliśmy na rehabilitacji i jest super:-):-) (żebym tylko nie przechwaliła)...ustaliłyśmy z fizjoterapeutką, że robimy dziesięciodniową przerwę, będę ćwiczyła sama z małym w domu i zobaczymy. Mam nadzieję, że taki stan jak teraz już się utrwali...trzymajcie kciuki:tak:.
I wiadomość na koniec, Krzyś ma 3 ząbka:tak:.
Zacznę od końca
gratulki dla kolejnego ząbka :-D
Cieszę się, że jest poprawa i oczywiście będę trzymała kciuki za Krzysia :tak:
Mimo zmęczenia zawsze to jakaś odmiana :-) fajnie, że spacerek się udał :tak:

Darunia zdróweczka kochana, a film mi się podobał, żadna rewelacja (oscarowa) ale tak jak pisałam lekki, przyjemny, dowcipny :tak:
Zdrówka dla Kacperka :-)
Majka gratuluję ząbka :-)
Kasiau śmieszna sprawa z tym wózeczkiem :rofl2: a jaki w końcu kupiliście tzn. firma? Może na odpowiednim wątku wstawisz jakąś fotkę?
Bbakania cieszę się, że miałaś udany dzień a swoją drogą to masz szczęście do odwiedzin :-)
zaszalałaś kochana :-) najwyżej będzie kolejna fasolka do kochania

zmykam życzę spokojnej nocy

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!
U nas nocka ok, Bart zrobił pobudkę o 7, ja w nocy się obudziłam koło 1 i zasnąc nie mogłam... czuje się tak sobie... mam zawalony nos, na szczęscie nie kaszle itp, itp... tylko ten nos...

Ł zaraz wychodzi do pracy- niestety go wezwali, a ja zostaje z Bartkiem w domu, jak uda mu się wrócic w miare wcześniej, to pewnie pojedziemy do teściów ;-)

Miłego dnia kochane! ;-)

Dzien dobry:tak:
Zdrówka zycze chorującym... My na szczescie sie wszyscy trzymamy jakos:tak:

Mała dała mi sie w koncu wyspac, zasneła o 19 i spała do 7:30 z mała przerwa o 5:-) Pięknie... oby jej juz to zostało, a wieczorem co chwile sie przebudzała z płaczem, ale umiała sama sie uspokoic:tak: uciekam, bo mecze w hattricku lecą i kibicujemy naszym druzynom:-D

Dzien dobry wszystkim:-)

My z Marysia pospalysmy do 7.20(robi postepy ta moja dziewczyna;-))mielismy isc na basen,ale ja dostalam @wiec teraz sie waham czy isc i sie nie kapac porobic zdjecia np czy odpuscic,Marysia dzisiaj konczy 7mcy jako ostatnia czerwcowo-lipcowa panienka i chcialam to wlasnie uczcic plywaniem na basenie i to po raz pierwszy no zobaczymy basen blisko caly dzien otwarty poczekam jak R wstanie, w koncu widze rezultaty moich spacerow i diety brzuch mi sie zmniejsza i nogi wydaja sie szczuplejsze,zastanawiam sie co na obiad zrobic bo Marysia od kilku dni zjada ze mna z talerza:tak:

Joan-na witaj ciesze sie z Krzysia postepow jesli chodzi i rehabilitacje(napewno juz tak zostanie):tak:
Daruuunia zdrowka:tak:

Milego dnia kobietki:-D

Gratulki dla Marysi!

Słodkic snów babeczki. A co do imienia Ola to podobno wszystkie Ole to rozrabiary :-)
He he he wiem, że to łobuziary :-D z kilkoma w pracy już miałam styczność ;-)

A co do "wpadek" to z utęsknieniem czekam na @, bo przyszalelismy z mężem wczoraj...:zawstydzona/y::szok::baffled:
Oj mam nadzieje, że nie zafundowałam Natalci rodzeństwa, bo oszaleje :-D:-D:-D
Aaaa tam oszalejesz :-p Nie myślicie o rodzeństwie dla Natalci?

U nas nocka super, chociaż mała ostatnio wstaje o 6:45 :sorry2: ale jakoś jeszcze wytrzymuje do 7 i daje mamie dojść do siebie :-D Potem jeszcze godzinka zabawy, kupsko i kolejny sen :tak: Właśnie wstaliśmy :-) Już pisałam, dziś jedziemy w odwiedziny do znajomych :tak: chociaż tyle, bo niestety ze spaceru nici :-( leje okrutnie :-( buuu
Miłej, rodzinnej niedzieli :tak:

Dzien dobry!
.. mam zawalony nos, na szczęscie nie kaszle itp, itp... tylko ten nos...
;-)
Na katar Sudafed bardzo pomaga mi pomógł i mężowy pomógł.

Antoś dzisiaj spał do 8:30 ale za to nic nie chce jeść znów go chyba dziąsła bolą. Mąż za godzinkę jedzie po Olka do babci przywiezie obiad, więc mam bezrobotną niedzielę. Idę więc skorzystać że Antoś śpi i poleżę.Trzeba łapać każdą chwilę i odpoczywać.

dlatego jak mąż mówi ze jedzie gdzieś na rozmowę to mówię może do Warszawy - tam najwięcej znajomych!

Piszesz chyba o moim dziecku. Staje gdzie się da!

No bo nasi chłopcy jakoś tak podobnie się rozwijają.
Miło by było, gdybyś była w Warszawie. :-)

Joanna, gratulacja dla Krzysia z okazji ząbka. Cieszę się, że dobrze po tej rehabilitacji. :tak:

My dziś po basenie. Stasiowi coraz bardziej się podoba, nurkowanie też. A Wojtek to już naprawdę załapuje o co chodzi w tym pływaniu. W sumie juz ponad 2 lata chodzi co tydzień na basen.

Dzis nawet w miarę pospałam, bo Stas się obudził dopiero o 5.00.

reklama
Marysieńko najlepszego!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Magdziarko dziękuję za podpowiedź! :tak:

Viktoria witaj na czerwcówkolandzie ;-)

Mamoot fajnie, że chłopaki lubią basen, mój Bart chyba też już lubi się pluskac- ale z mamusią, bo z tatkiem coś popłakiwał :baffled:

Ł dalej w pracy, Bart szaleje na podłodze, a ja robię obiad... ciekawe kiedy Ł wróci, pewnie już do teściów nie pojedziemy, no zobaczymy ;-)

Miłego popołudnia!

Do góry