reklama
Asiowo życzę aby wszystko ułozyło się .... próbujcie !!!:-)
Magdziarko życzę zdrówka!!!
A my tak sobie z Nadinką siedzimy, ja klikam na kompie , a mala siedzi w krzesełku i kruszy biszkoptami
Zrobilam zupkę i czekam na chłopaków.
Za dwa tygodnie mam Bal Przebierańców i nie mam pomysłu na przebranie...
Magdziarko życzę zdrówka!!!
A my tak sobie z Nadinką siedzimy, ja klikam na kompie , a mala siedzi w krzesełku i kruszy biszkoptami
Zrobilam zupkę i czekam na chłopaków.
Za dwa tygodnie mam Bal Przebierańców i nie mam pomysłu na przebranie...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Magdziarko zdrówka dla Was!!!!
Asiowo w takim razie trzymam kciuki, aby się Wasze plany a zarazem marzenia spełniły!;-)
Liliana pewnie coś wymyślisz pomysłowa kobieto!!!
A mi Bart jak usnął tak śpi do teraz... aż nudzi mi się
Asiowo w takim razie trzymam kciuki, aby się Wasze plany a zarazem marzenia spełniły!;-)
Liliana pewnie coś wymyślisz pomysłowa kobieto!!!
A mi Bart jak usnął tak śpi do teraz... aż nudzi mi się
Hej kobiety.
Co tu się dzieje zębowe szaleństwo. Gratuluje kolejnych zebów waszym dzieciaczkom. My dalej bez.
Byliśmy z Antosiem na kontroli i nie jest lepiej. Pani doktor właczyła antybiotyk. Antos okropnie kaszle od 8 rano nic nie jadł...ale co się dziwić nie ma jak butli ciagnąć bo nos zatkany. Ja już ciut lepiej ale za to odsypiać próbuję dzisiejszą nieprzespana noc. Buziaczki.
Madzia zdrowie dla wszystkich....
LILIANA... ja miałam ten problem z balem przebierańców dwa tygodnie temu.. fascynacja mojego Kosmy nie pokrywała sie z rzeczywistościa.. i wyszło że być trzecim Zorrem w klasie... ale ważne że się wybawił...
U nas w miarę spokojnie.. zęby na razie nie wychodzę.. te co miały wyjść to powychodziły... i nawet zdrowo... i oby tak dalej... teraz cud.. zasnęły.. co sie rzeadko zdarza... bo za dnia już nie chca spać...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Edytka ty też wypoczywaj jak najwięcej - póki masz okazję :-)
I ja zgadzam się z Kasią, a prześlesz nam jakieś zdjęcia swoich dzieciaczków? ;-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Zapomniałam napisać, że robiłam ten blok jak mama była Niebo w gębie a w pasie kolejne centymetryKrupniczek zrobiony, chlebek też, jeszcze blok i dzisiejsze plany kuchcika zakończone ;-)
Edytka ty też wypoczywaj jak najwięcej - póki masz okazję :-)
I ja zgadzam się z Kasią, a prześlesz nam jakieś zdjęcia swoich dzieciaczków? ;-)
prześlę prześlę .. tylko nie mam jeszcze dostępu do zamkniętego.... :-)
Napisałam do aniaslu i cisza.Przed chwilą napisałam kolejny razprześlę prześlę .. tylko nie mam jeszcze dostępu do zamkniętego.... :-)
reklama
Napisałam do aniaslu i cisza.Przed chwilą napisałam kolejny raz
nie ma sprawy.. jak będe miala dostę to napewno cos wrzucę.......
Podziel się: