reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Asiowo życzę aby wszystko ułozyło się .... próbujcie !!!:-):-D:-p

Magdziarko życzę zdrówka!!!
A my tak sobie z Nadinką siedzimy, ja klikam na kompie , a mala siedzi w krzesełku i kruszy biszkoptami:szok:
Zrobilam zupkę i czekam na chłopaków.
Za dwa tygodnie mam Bal Przebierańców i nie mam pomysłu na przebranie... :rofl2:

Magdziarko zdrówka dla Was!!!!
Asiowo w takim razie trzymam kciuki, aby się Wasze plany a zarazem marzenia spełniły!;-)
Liliana pewnie coś wymyślisz pomysłowa kobieto!!! :tak:

A mi Bart jak usnął tak śpi do teraz... aż nudzi mi się :sorry2:

Hej kobiety.
Co tu się dzieje zębowe szaleństwo. Gratuluje kolejnych zebów waszym dzieciaczkom. My dalej bez.
Byliśmy z Antosiem na kontroli i nie jest lepiej. Pani doktor właczyła antybiotyk. Antos okropnie kaszle od 8 rano nic nie jadł...ale co się dziwić nie ma jak butli ciagnąć bo nos zatkany. Ja już ciut lepiej ale za to odsypiać próbuję dzisiejszą nieprzespana noc. Buziaczki.

Madzia zdrowie dla wszystkich.... :tak:

LILIANA... ja miałam ten problem z balem przebierańców dwa tygodnie temu.. fascynacja mojego Kosmy nie pokrywała sie z rzeczywistościa.. i wyszło że być trzecim Zorrem w klasie... ale ważne że się wybawił...

U nas w miarę spokojnie.. zęby na razie nie wychodzę.. te co miały wyjść to powychodziły... i nawet zdrowo... i oby tak dalej... teraz cud.. zasnęły.. co sie rzeadko zdarza... bo za dnia już nie chca spać...

reklama
Do góry