reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata -, Dobrusia jest the best - czyzby była na prowadzeniu ???

Jejka u nas niebawem tez 4 wyjdzie bo Nadia caly czas popłakuje ehhh te zęby jak wychodzą to problem, jak sie je wyrywa to tez problem....

A my juz po oboadku, pogoda nie jest zbyt ładna na spacer ale nie wiem, moze panią opiekunkę wyślę na 30 min z Nadią :-D
Asiowo Agusia podsunęła dobry pomysł z ta koszulka

dziewczyny zgłaszam poprawkę co do liczby ząbków, wystukałam przed chwila ósmego :szok::szok::szok: na szczczęście kłów nie widać, więc troche spokoju może będzie :sorry2:
jaj ale mała szaleje... w ciągu 2,5 tygodnia 6 ząbków, a w ciągu ostatnich 3 dni 3 :szok:

Wykrakałam rano ten kolejny ząbek :-D :-D :-D Gratulacje :-) My ciągle czekamy na ten pierwszy :-p
Co do kompleciku walentynkowego.... chyba bym nie ubrała... i nie weszła :-p

Mata gratulki kolejnego ząbka :-D
Dzwoniłam do naszej Magdziarki nadal mega przeziębienie ale bierze leki i katar ustępuje jeszcze podleczy gardło i będzie ok :tak:
Krupniczek zrobiony, chlebek też, jeszcze blok i dzisiejsze plany kuchcika zakończone ;-):-p
Jeszcze na spacerek i odpoczynek :-D

Witam moje drogie po bezinternetowej przerwie! Naweet nie podejmuję się nadrobienia tego wszystkiego!

Co do zęboli to Dobrusia bije wszelkie rekordy:szok:, zuch dziewczyna i dzielna mama.:tak:
Gratulacje.!!!!!
U nas nadal goluteńkie dziąsła ale za to od 2 dni nie musialam zmieniać obkupkanej pieluchy:-D Zuź robi kupale na nocnik!:-D I nareszcie wszyscy zdrowi :-D

Dobrusia 8 ząbków:szok: no kochana teraz to dopiero uważaj przy karmieniu:-D:-D gratuluję oczywiście a prezent super:-) ale nie dla mnie za dużo metrów tej wstążki musiałabym kupić:-D:-D:-D:-D:-D

no kochane dzieci oporządzone a ja zaraz zmykam do pracy jak co to będę pod telefonem i M będzie dzwonił po mnie:baffled: eh tak to jest wszyscy na urlopach zaległych i nie ma kto pracować:dry: ale ja sama mam do wykorzystania 16 dni:szok: super:-) więc chwile się przemęcze:tak:

miłego dzionka laseczki

Ula witaj po przerwie:-)

My już po wizycie lekarza. Osłuchowo dzieci czyste a gorączka to od wirusa jakiegoś ktory teraz panuje. Podobno w przychodni plaga chorych dzieci. Mam podawać Nurofen i Rutinacea. Gorączka może utrzymywać się jeszcze 2-3 dni. A te dreszcze to walka organizmu z gorączką. Wymioty przypadkowe bo gdyby to było coś od żołądka to mogłyby utrzymywać się przez cały dzień. krótko mówiąc przy kaszlu coś się odrywa i znajduje swoje ujście:-( Nic jedyne pocieszenie, że to nic bardziej poważnego. Tak więc czekamy. A w razie co mamy dzwonić jakkby coś się działo

Uleńko wielke gratulacje dla Zuzi i super że juz jestescie zdrowi

Agusia super super, ze dzieci nie mają żadnych zmian, no to rzeczywiscie okropny wirus - ZDRÓwka

Anikulko Ty gospochoooo :-)

A Moja Nadina śpi a ja musze zabrac sie do pracy pisemnej .....

Witajcie popłudniem!

Mata 8 ząbek :szok::rofl2: gratulacje
Co do stroju z taka figurą to bym jedną wstążką się moga zawiązac :rofl2::-D
Agacino super że wizyta ok i zdrówka dla Was!
Ula dobrze, że jesteście zdrowi!
Aniknulka Ty kuchareczko nasza ;-)

A ja dzisiaj robiłam 3 obiady :szok: dla siebie, Ł i Barta :rofl2: teraz wróciliśmy z długiego spacerku, Ł w robocie od 14-stej do 22, a my już w domku, Bart na macie a ja szybko na bb ;-)

Zasatanawiam się co tu robic... hmmm bo pewnie zacznę się nudzic... nie lubię jak Ł ma na 14-stą :dry:

reklama
Hej, witam się i ja popołudniem :tak:

Dzionek mijał do 15 całkiem przyjemnie... byłyśmy na spacerku, chociaż pogoda beznadziejna :baffled: dobrze że chociaż w miarę ciepło :sorry2: Potem miałam zapowiedzianego gościa - byłą uczennicę :tak: Ola całkiem szybko ją zaakceptowała i po 5 min słała jej swoje śliczne bezzębne uśmiechy :-D Niestety teraz jakiś koszmar - mała wyje, wręcz ryczy i zanosi się tym płaczem :baffled: nie wiem o co chodzi :confused: posmarowałam niby dziąsełka i jest przerwa w płaczu, chociaż jak coś jej się przypomni to powtórka z rozrywki :baffled: I rączki, tylko rączki... dobrze że mam takie chucherko :sorry2: Lecę, bo znów marudzi :baffled:

Do góry