reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziarko zdrowka dla Was
Edytko odpoczywaj odpoczywaj.
Kochane jestem padnieta po calym dniu przeczytalam ale nie mam sily kazdej odposac. Moj Wojtek pzreszedl dzisiaj samego siebie Spal przez caly dzien moze z 70 min do tego juz od 15 wojowal. teraz na szczescie usnal a ja ide sie myc
Aaa dzisaj maz wraca wiec od jutra bedzie podzial obowaizkow ale niestety i podzial komnpa wiec mnie znacznie mniej bedzie.
Edytko odpoczywaj odpoczywaj.
Kochane jestem padnieta po calym dniu przeczytalam ale nie mam sily kazdej odposac. Moj Wojtek pzreszedl dzisiaj samego siebie Spal przez caly dzien moze z 70 min do tego juz od 15 wojowal. teraz na szczescie usnal a ja ide sie myc
Aaa dzisaj maz wraca wiec od jutra bedzie podzial obowaizkow ale niestety i podzial komnpa wiec mnie znacznie mniej bedzie.
A
Asiowo
Gość
Dzieki dziewczyny...
Mam nadzieje, ze się uda i niedługo napiszę, że rodzinka sie powiększa:-);-)
Magdziarko... zdrówka!
Edytko, odpoczywaj i duzo sił zycze!
Ja uciekam nacieszyc sie mężem, jak wrócił to ja w auto i do tesco po butelke, bo u nas tylko 1 była... zapas smoczków tez zrobiony i zakupy na moje sałatki:-)
Uciekam... dobrej nocy! ;-)
Mam nadzieje, ze się uda i niedługo napiszę, że rodzinka sie powiększa:-);-)
Magdziarko... zdrówka!
Edytko, odpoczywaj i duzo sił zycze!
Ja uciekam nacieszyc sie mężem, jak wrócił to ja w auto i do tesco po butelke, bo u nas tylko 1 była... zapas smoczków tez zrobiony i zakupy na moje sałatki:-)
Uciekam... dobrej nocy! ;-)
joan-na
Fanka BB :)
Witam wieczorem!
Gratulacje dla Dobrusi. Mata, a Tobie życzę dużo sił i cierpliwości...tyle ząbków w krótkim czasie. U nas też znów coś się ruszyło w ząbkowej sprawie. Wczoraj w nocy mały budził się co 2 godziny, dziś maruda chciał tylko na rękach. Właśnie przed chwilą obudził się z takim żałosnym płaczem:-(. Mam nadzieję, że szybko pokażą się kolejne perełki. Te dwie jedyneczki które ma już fajnie widać kiedy się śmieje...nie mogę się na niego napatrzeć
Agusia, Lorcia, Magdziara, mam nadzieję, że Wasze pociechy szybko wrócą do zdrowia.
Miłego wieczoru.
Gratulacje dla Dobrusi. Mata, a Tobie życzę dużo sił i cierpliwości...tyle ząbków w krótkim czasie. U nas też znów coś się ruszyło w ząbkowej sprawie. Wczoraj w nocy mały budził się co 2 godziny, dziś maruda chciał tylko na rękach. Właśnie przed chwilą obudził się z takim żałosnym płaczem:-(. Mam nadzieję, że szybko pokażą się kolejne perełki. Te dwie jedyneczki które ma już fajnie widać kiedy się śmieje...nie mogę się na niego napatrzeć
Agusia, Lorcia, Magdziara, mam nadzieję, że Wasze pociechy szybko wrócą do zdrowia.
U nas odwrotnie...mój M mógłby jeść tylko słodycze. Potrafi się obejść bez obiadu...po prostu jak jakiś dzieciak. Jak jedzie po zakupy to batoniki kupuje hurtowo. Juz mi się znudziło wypominanie mu cały czas, że mógłby odżywiać się lepiej...jeszcze wyjdzie, że gderliwa jestem. Ale tak poważnie mówiąc, to musi coś w tym temacie zmienić...bo jaki przykłąd będzie dawał małemu.a mój m tylko mięcho i mięcho, żadnych sałatek, a ze słodyczy najlepszy schabowy - chociaż tu mnie stopuje bo generalnie nie miewamy w domu ciasteczek, chyba że goście ;-)
Daruunia, ale masz super z Bartusiem. Ja już nie pamietam, jak to jest nudzić się:-(. Mały jest strasznie absorbujący. A jak chwilowo zajmie się sam sobą, to ja nadrabiam zaległości domowe.A mi Bart jak usnął tak śpi do teraz... aż nudzi mi się
Miłego wieczoru.
maajka
Czerwcowa mama 2008
No,Dobrusia daje czadu!!!Swietnie musi wygladac z taka iloscia zabkow!:-)dziewczyny zgłaszam poprawkę co do liczby ząbków, wystukałam przed chwila ósmego na szczczęście kłów nie widać, więc troche spokoju może będzie
jaj ale mała szaleje... w ciągu 2,5 tygodnia 6 ząbków, a w ciągu ostatnich 3 dni 3
Wooow,gratulacje!:-)U nas nadal goluteńkie dziąsła ale za to od 2 dni nie musialam zmieniać obkupkanej pieluchy Zuź robi kupale na nocnik!
Lorcia,Magdziarka,Agusia-duuuuzo zdrowka dla dzieciaczkow!
A ja dzis mialam pierwsze spotkanie z 2 polskimi mamusiami z forum,z mojego miasta.bylo bardzo milo,nie moglysmy sie nagadac.
Maja byla grzeczna,nie liczac tego,ze uszczypnela kota,ktory po tym bardzo szybko uciekl
A,no i znowu jest zakatarzona.....I marudna,jakby zabki szly-ale jeszcze nie widac....
Witam!
Mały nakarmiony śpi ja po prysznicu czuję się jak nowo narodzona na kolację robiłam naleśniki z serem przyszli rodzice i wszyscy jedli aż im sie uszy trzęsły jutro jedziemy z m i jego siostrą na łyżwy oj będzie zabawnie nie umiem jeździć i m będzie mnie uczył mam tylko nadzieję, że się nie połamię
życzę zdrówka
Dobrusia szaleje z tymi ząbkami :-) gratulki od bezzębnego Jasia i jego mamusi :-)
Zmykam kochane i życzę spokojnej nocy :-)
Mały nakarmiony śpi ja po prysznicu czuję się jak nowo narodzona na kolację robiłam naleśniki z serem przyszli rodzice i wszyscy jedli aż im sie uszy trzęsły jutro jedziemy z m i jego siostrą na łyżwy oj będzie zabawnie nie umiem jeździć i m będzie mnie uczył mam tylko nadzieję, że się nie połamię
Widzę , że wczorajsze Jasiowe nastroje przeszły na Olę :-( życzę poprawyNiestety teraz jakiś koszmar - mała wyje, wręcz ryczy i zanosi się tym płaczem nie wiem o co chodzi posmarowałam niby dziąsełka i jest przerwa w płaczu, chociaż jak coś jej się przypomni to powtórka z rozrywki I rączki, tylko rączki...
Mój m ma to samo sałatek może nie być choć już się trochę do nich przekonał - moje gotowanie ;-)a mój m tylko mięcho i mięcho, żadnych sałatek, a ze słodyczy najlepszy schabowy
Super, że się wyrwałaś z domu i tak miło spędziłaś popołudnieA ja dzis mialam pierwsze spotkanie z 2 polskimi mamusiami z forum,z mojego miasta.bylo bardzo milo,nie moglysmy sie nagadac.
Maja byla grzeczna,nie liczac tego,ze uszczypnela kota,ktory po tym bardzo szybko uciekl
A,no i znowu jest zakatarzona.....I marudna,jakby zabki szly-ale jeszcze nie widac....
życzę zdrówka
Dobrusia szaleje z tymi ząbkami :-) gratulki od bezzębnego Jasia i jego mamusi :-)
Zmykam kochane i życzę spokojnej nocy :-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To ja też Wam mówię dobranoc
Ja już dawno po relaksującej kąpieli, m pod prysznicem a mała smacznie śpi oby tak całą noc ;-) Do juterka!
Ja już dawno po relaksującej kąpieli, m pod prysznicem a mała smacznie śpi oby tak całą noc ;-) Do juterka!
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dzień Doberek:-) Ło Matko a co to za cisza Nie mogę uwierzyć.
Nocka u nas taka sobie odrobinę lepsza niż poprzednio.
Marlenko gdzie jesteś?? Czyżby córcia dała Ci taj długo pospać??
Mata a co z Tobą??
Aniknulka udanego wypadu na łyżwy życzę:-):-) Trzymam kciuki
za to zebyś szybciutko opanowała sztukę jeżdżenia. Kurdę ja na łyżwach byłam chyba z 15 lat temu ciekawe czy umiałabym jeszcze jeżdzić;-)
Majkaaa super ze spotkałaś się z forumowymi mamami. może nawiążecie bliższa znajomość. A i zawsze to inaczej spaceruje się z kimś:-):-)
Asiowo trzymam kciuki żeby wszystko łżyło się po waszej myśli. I czekam na wiadomośc o nowej fasolce;-):-)
Lilianko wierzę w Ciebie. Poradzisz sobie z tym strojem. . Pomyslowa babeczka z Ciebie:-)
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka dla dzieciaczów:-)
Nocka u nas taka sobie odrobinę lepsza niż poprzednio.
Marlenko gdzie jesteś?? Czyżby córcia dała Ci taj długo pospać??
Mata a co z Tobą??
Aniknulka udanego wypadu na łyżwy życzę:-):-) Trzymam kciuki
za to zebyś szybciutko opanowała sztukę jeżdżenia. Kurdę ja na łyżwach byłam chyba z 15 lat temu ciekawe czy umiałabym jeszcze jeżdzić;-)
Majkaaa super ze spotkałaś się z forumowymi mamami. może nawiążecie bliższa znajomość. A i zawsze to inaczej spaceruje się z kimś:-):-)
Asiowo trzymam kciuki żeby wszystko łżyło się po waszej myśli. I czekam na wiadomośc o nowej fasolce;-):-)
Lilianko wierzę w Ciebie. Poradzisz sobie z tym strojem. . Pomyslowa babeczka z Ciebie:-)
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka dla dzieciaczów:-)
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jestem, jestem, tylko ledwo co żyję...
wieczorem pisałam pracę (aż jedną stronę ale to lepsze niż nic ;-)), potem standardowo mała się oobudiła po 22 i do 24 się wierciła, od 3 co chwila płacz, pobudka przed 6, a rano ból głowy dobrze, że chociaż teraz mała ładnie odpadła na drzemkę... a ja siedzę i porządkuję sobie materiały do pracy
Aniknulka spokojie, łyżwy nie są straszne miłego wypadu :-) jak ja bym sobie pojeździła
Joan-na oj cieprliwośc trzeba mieć, a to nie jest moja mocna strona a mała jest gorzej jak marudna i a wszystko reaguje płaczem, ale nie takim popłakiwaniem, tylko rykiem, aż grochy z oczu lecą
Asiowo to udanego staranka życzę, bo tego, że Wasza sytuacja finansowa się poprawi jestem pewna
u na steż fajnie się robi jeśli chodzi o kaskę, mąż dostał premię większą od wypłąty aż w szoku byłam, no i premie mają mieć wypłacane 2 razy w roku :-) no ale jest problem, bo dyrektor w ocenie pracownika napisał, że mąż rozpocznie magisterskie studia, a on nawet za pracę licencjacką się jeszcze nie zabrał i nie wie co na to jego dziekan... olał sprawę, a teraz mu się grunt pod nogami pali
Majeczka chyba nie lubi kotów ;-)
Mój mąż tez do łasuchów należy i coś słodkiego musi być, chociaż ostatnio na owoce sie przerzuca no i mięso to jego wróg zje, ale baaaaaardzo rzadko no i jdynie w formie kotleta, bo wędliny jedynie wtedy jak swojskie i świeżo uwędzone...
miłego dzionka :-)
wieczorem pisałam pracę (aż jedną stronę ale to lepsze niż nic ;-)), potem standardowo mała się oobudiła po 22 i do 24 się wierciła, od 3 co chwila płacz, pobudka przed 6, a rano ból głowy dobrze, że chociaż teraz mała ładnie odpadła na drzemkę... a ja siedzę i porządkuję sobie materiały do pracy
Aniknulka spokojie, łyżwy nie są straszne miłego wypadu :-) jak ja bym sobie pojeździła
Joan-na oj cieprliwośc trzeba mieć, a to nie jest moja mocna strona a mała jest gorzej jak marudna i a wszystko reaguje płaczem, ale nie takim popłakiwaniem, tylko rykiem, aż grochy z oczu lecą
Asiowo to udanego staranka życzę, bo tego, że Wasza sytuacja finansowa się poprawi jestem pewna
u na steż fajnie się robi jeśli chodzi o kaskę, mąż dostał premię większą od wypłąty aż w szoku byłam, no i premie mają mieć wypłacane 2 razy w roku :-) no ale jest problem, bo dyrektor w ocenie pracownika napisał, że mąż rozpocznie magisterskie studia, a on nawet za pracę licencjacką się jeszcze nie zabrał i nie wie co na to jego dziekan... olał sprawę, a teraz mu się grunt pod nogami pali
Majeczka chyba nie lubi kotów ;-)
Mój mąż tez do łasuchów należy i coś słodkiego musi być, chociaż ostatnio na owoce sie przerzuca no i mięso to jego wróg zje, ale baaaaaardzo rzadko no i jdynie w formie kotleta, bo wędliny jedynie wtedy jak swojskie i świeżo uwędzone...
miłego dzionka :-)
reklama
marlena nad
:)
Witam z rana:-)
Agusia ja juz druga noc przesypiam az do 7rano,a ze z domu musze wyjsc okolo 10 wzielam prysznic najpierw teraz dopiero kawke dopilam i Bb ehhh... ale fajnie:-)aha i taka metode przyjelam,ze gdy Marysia zaczyna marudzic okolo 4-4-30zmieniam pieluszke i daje jej mleko mocno sie wtulamy w siebie i tym sposobem spimy dluzej;-)
Aniknulko ciesze sie bardzo z twojego wyjscia,bedziecie robic zdjecia ?
Agusia mam nadzieje,ze chlopcy juz lepiej
Majeczko,ale fajnie ze masz dwie polskie mamy i to jeszcze ze swojeczo miasta,poprostu bossssko
Mata jestem dumna z Ciebie oby tak dalej zdolna kobieto,Dobrusi spanie lub jego brak jest wytlumaczalne tyyyyle zabkow w tak krotkim czasie...
Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji 8 mcy
Agusia ja juz druga noc przesypiam az do 7rano,a ze z domu musze wyjsc okolo 10 wzielam prysznic najpierw teraz dopiero kawke dopilam i Bb ehhh... ale fajnie:-)aha i taka metode przyjelam,ze gdy Marysia zaczyna marudzic okolo 4-4-30zmieniam pieluszke i daje jej mleko mocno sie wtulamy w siebie i tym sposobem spimy dluzej;-)
Aniknulko ciesze sie bardzo z twojego wyjscia,bedziecie robic zdjecia ?
Agusia mam nadzieje,ze chlopcy juz lepiej
Majeczko,ale fajnie ze masz dwie polskie mamy i to jeszcze ze swojeczo miasta,poprostu bossssko
Mata jestem dumna z Ciebie oby tak dalej zdolna kobieto,Dobrusi spanie lub jego brak jest wytlumaczalne tyyyyle zabkow w tak krotkim czasie...
Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji 8 mcy
Ostatnia edycja:
Podziel się: