reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko zdrowka dla Was
Edytko odpoczywaj odpoczywaj.
Kochane jestem padnieta po calym dniu przeczytalam ale nie mam sily kazdej odposac. Moj Wojtek pzreszedl dzisiaj samego siebie Spal przez caly dzien moze z 70 min do tego juz od 15 wojowal. teraz na szczescie usnal a ja ide sie myc
Aaa dzisaj maz wraca wiec od jutra bedzie podzial obowaizkow ale niestety i podzial komnpa wiec mnie znacznie mniej bedzie.

Dzieki dziewczyny...
Mam nadzieje, ze się uda i niedługo napiszę, że rodzinka sie powiększa:-):-p;-)
Magdziarko... zdrówka!
Edytko, odpoczywaj i duzo sił zycze!

Ja uciekam nacieszyc sie mężem, jak wrócił to ja w auto i do tesco po butelke, bo u nas tylko 1 była... zapas smoczków tez zrobiony i zakupy na moje sałatki:-)

Uciekam... dobrej nocy! ;-)

Witam wieczorem!
Gratulacje dla Dobrusi. Mata, a Tobie życzę dużo sił i cierpliwości...tyle ząbków w krótkim czasie:szok:. U nas też znów coś się ruszyło w ząbkowej sprawie. Wczoraj w nocy mały budził się co 2 godziny, dziś maruda chciał tylko na rękach. Właśnie przed chwilą obudził się z takim żałosnym płaczem:-(. Mam nadzieję, że szybko pokażą się kolejne perełki. Te dwie jedyneczki które ma już fajnie widać kiedy się śmieje...nie mogę się na niego napatrzeć:tak:

Agusia, Lorcia, Magdziara, mam nadzieję, że Wasze pociechy szybko wrócą do zdrowia.
a mój m tylko mięcho i mięcho, żadnych sałatek, a ze słodyczy najlepszy schabowy :-D - chociaż tu mnie stopuje bo generalnie nie miewamy w domu ciasteczek, chyba że goście ;-)
U nas odwrotnie...mój M mógłby jeść tylko słodycze:wściekła/y:. Potrafi się obejść bez obiadu:no:...po prostu jak jakiś dzieciak. Jak jedzie po zakupy to batoniki kupuje hurtowo. Juz mi się znudziło wypominanie mu cały czas, że mógłby odżywiać się lepiej...jeszcze wyjdzie, że gderliwa jestem:-p:zawstydzona/y:. Ale tak poważnie mówiąc, to musi coś w tym temacie zmienić...bo jaki przykłąd będzie dawał małemu:szok:.
A mi Bart jak usnął tak śpi do teraz... aż nudzi mi się :sorry2:
Daruunia, ale masz super z Bartusiem:tak:. Ja już nie pamietam, jak to jest nudzić się:-(. Mały jest strasznie absorbujący. A jak chwilowo zajmie się sam sobą, to ja nadrabiam zaległości domowe:tak:.

Miłego wieczoru.

dziewczyny zgłaszam poprawkę co do liczby ząbków, wystukałam przed chwila ósmego :szok::szok::szok: na szczczęście kłów nie widać, więc troche spokoju może będzie :sorry2:
jaj ale mała szaleje... w ciągu 2,5 tygodnia 6 ząbków, a w ciągu ostatnich 3 dni 3 :szok:
No,Dobrusia daje czadu!!!:-DSwietnie musi wygladac z taka iloscia zabkow!:-)

U nas nadal goluteńkie dziąsła ale za to od 2 dni nie musialam zmieniać obkupkanej pieluchy:-D Zuź robi kupale na nocnik!:-D :-D
Wooow,gratulacje!:-)

Lorcia,Magdziarka,Agusia-duuuuzo zdrowka dla dzieciaczkow!

A ja dzis mialam pierwsze spotkanie z 2 polskimi mamusiami z forum,z mojego miasta.bylo bardzo milo,nie moglysmy sie nagadac.:-D
Maja byla grzeczna,nie liczac tego,ze uszczypnela kota,ktory po tym bardzo szybko uciekl:-D:szok:

A,no i znowu jest zakatarzona.....I marudna,jakby zabki szly-ale jeszcze nie widac....

Witam!
Mały nakarmiony śpi :tak: ja po prysznicu czuję się jak nowo narodzona :-D na kolację robiłam naleśniki z serem przyszli rodzice i wszyscy jedli aż im sie uszy trzęsły :-D jutro jedziemy z m i jego siostrą na łyżwy oj będzie zabawnie :rofl2: nie umiem jeździć i m będzie mnie uczył :-D mam tylko nadzieję, że się nie połamię :tak:
Niestety teraz jakiś koszmar - mała wyje, wręcz ryczy i zanosi się tym płaczem :baffled: nie wiem o co chodzi :confused: posmarowałam niby dziąsełka i jest przerwa w płaczu, chociaż jak coś jej się przypomni to powtórka z rozrywki :baffled: I rączki, tylko rączki...
Widzę , że wczorajsze Jasiowe nastroje przeszły na Olę :-( życzę poprawy :tak:

a mój m tylko mięcho i mięcho, żadnych sałatek, a ze słodyczy najlepszy schabowy :-D
Mój m ma to samo sałatek może nie być choć już się trochę do nich przekonał - moje gotowanie ;-)

A ja dzis mialam pierwsze spotkanie z 2 polskimi mamusiami z forum,z mojego miasta.bylo bardzo milo,nie moglysmy sie nagadac.:-D
Maja byla grzeczna,nie liczac tego,ze uszczypnela kota,ktory po tym bardzo szybko uciekl:-D:szok:

A,no i znowu jest zakatarzona.....I marudna,jakby zabki szly-ale jeszcze nie widac....
Super, że się wyrwałaś z domu i tak miło spędziłaś popołudnie :tak:
życzę zdrówka :tak:

Dobrusia szaleje z tymi ząbkami :-) gratulki od bezzębnego Jasia i jego mamusi :-)

Zmykam kochane i życzę spokojnej nocy :-)

To ja też Wam mówię dobranoc :tak:
Ja już dawno po relaksującej kąpieli, m pod prysznicem a mała smacznie śpi :tak::tak: oby tak całą noc ;-) Do juterka!

Dzień Doberek:-) Ło Matko a co to za cisza :szok::szok: Nie mogę uwierzyć.
Nocka u nas taka sobie odrobinę lepsza niż poprzednio.
Marlenko gdzie jesteś?? Czyżby córcia dała Ci taj długo pospać??
Mata a co z Tobą??

Aniknulka udanego wypadu na łyżwy życzę:-):-) Trzymam kciuki
za to zebyś szybciutko opanowała sztukę jeżdżenia. Kurdę ja na łyżwach byłam chyba z 15 lat temu ciekawe czy umiałabym jeszcze jeżdzić;-)

Majkaaa super ze spotkałaś się z forumowymi mamami. może nawiążecie bliższa znajomość. A i zawsze to inaczej spaceruje się z kimś:-):-)

Asiowo trzymam kciuki żeby wszystko łżyło się po waszej myśli. I czekam na wiadomośc o nowej fasolce;-):-)

Lilianko wierzę w Ciebie. Poradzisz sobie z tym strojem. :tak::tak::tak:. Pomyslowa babeczka z Ciebie:-)

Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka dla dzieciaczów:-)

Ostatnia edycja:
Jestem, jestem, tylko ledwo co żyję...
wieczorem pisałam pracę (aż jedną stronę :-p ale to lepsze niż nic ;-)), potem standardowo mała się oobudiła po 22 i do 24 się wierciła, od 3 co chwila płacz, pobudka przed 6, a rano ból głowy :baffled: dobrze, że chociaż teraz mała ładnie odpadła na drzemkę... a ja siedzę i porządkuję sobie materiały do pracy :dry:

Aniknulka spokojie, łyżwy nie są straszne :tak: miłego wypadu :-) jak ja bym sobie pojeździła :sorry2:

Joan-na oj cieprliwośc trzeba mieć, a to nie jest moja mocna strona :zawstydzona/y: a mała jest gorzej jak marudna i a wszystko reaguje płaczem, ale nie takim popłakiwaniem, tylko rykiem, aż grochy z oczu lecą :baffled:

Asiowo to udanego staranka życzę, bo tego, że Wasza sytuacja finansowa się poprawi jestem pewna :tak:
u na steż fajnie się robi jeśli chodzi o kaskę, mąż dostał premię większą od wypłąty :szok: aż w szoku byłam, no i premie mają mieć wypłacane 2 razy w roku :-) no ale jest problem, bo dyrektor w ocenie pracownika napisał, że mąż rozpocznie magisterskie studia, a on nawet za pracę licencjacką się jeszcze nie zabrał i nie wie co na to jego dziekan... olał sprawę, a teraz mu się grunt pod nogami pali :dry:

Majeczka chyba nie lubi kotów ;-):-D

Mój mąż tez do łasuchów należy i coś słodkiego musi być, chociaż ostatnio na owoce sie przerzuca :szok: no i mięso to jego wróg :-D zje, ale baaaaaardzo rzadko :sorry2: no i jdynie w formie kotleta, bo wędliny jedynie wtedy jak swojskie i świeżo uwędzone...

miłego dzionka :-)

reklama
Witam z rana:-)

Agusia ja juz druga noc przesypiam az do 7rano,a ze z domu musze wyjsc okolo 10 wzielam prysznic najpierw teraz dopiero kawke dopilam i Bb ehhh... ale fajnie:-)aha i taka metode przyjelam,ze gdy Marysia zaczyna marudzic okolo 4-4-30zmieniam pieluszke i daje jej mleko mocno sie wtulamy w siebie i tym sposobem spimy dluzej;-)

Aniknulko ciesze sie bardzo z twojego wyjscia,bedziecie robic zdjecia ?
Agusia mam nadzieje,ze chlopcy juz lepiej
Majeczko,ale fajnie ze masz dwie polskie mamy i to jeszcze ze swojeczo miasta,poprostu bossssko
Mata jestem dumna z Ciebie oby tak dalej zdolna kobieto,Dobrusi spanie lub jego brak jest wytlumaczalne tyyyyle zabkow w tak krotkim czasie...

Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji 8 mcy

Ostatnia edycja:
Do góry