reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja dzis jeszcze obiadu nie zrobiłam:zawstydzona/y: Dzis dzien marudzących dzieci...
Paulina nie chce dzis jesc, marudna okropnie, tez ciagle rączki... dałam jej viburcol i padła i spi juz 45 minut:tak:
Mam nadzieje, ze w koncu cos zje... dziąsełka spuchniete, 2 kreseczki są wiec chyba znam powód:zawstydzona/y:
A ja od 3 dni wziełam sie za siebie, cwicze... jem 2 razy mniej i głownie sałatki:tak: w koncu moge o siebie zadbac..., chciałabym wygladac jak nasza Daria..., ale do tego mi jeszcze daleko;-)

reklama
Mata noo to sie Dobrusia rozbrykała z ząbkami. gratulacje
Ula gratuluje Zuzi takiegom postepku. kupka na nocniczek to juz nie lada wyczyn
U nas kolejny marudny dzien i spanie po polgodziny. Oby nocka byla lepsza.

A ja od 3 dni wziełam sie za siebie, cwicze... jem 2 razy mniej i głownie sałatki:tak: w koncu moge o siebie zadbac..., chciałabym wygladac jak nasza Daria..., ale do tego mi jeszcze daleko;-)

Kobito co Ty piszesz :szok::zawstydzona/y: gdybyś zobaczyła mój obwisły brzuch... :zawstydzona/y::dry:
A jak się wzięłaś za siebie to już pół sukcesu!!! Tak trzymac! :tak:;-)

U nas też coś lekko nie było, Bart strasznie marudny, chyba teraz mi dopiero usypia, włożyłam go do łóżeczka i narazie cisza... tfu,tfu...

Pulinka ciagle spi...:tak: a ja ciagle odpoczywam:-)

Daruuunia, ja naprawde wpadlam w kompleksy jak Cie zobaczyłam;-) ja postanowiłam zrzucic conajmniej 10kg zanim znów będę w ciązy:-)zobaczymy czy zdąze:-p

U mnie chwilowy spokój... :zawstydzona/y: Zaraz małą kładę spać, zobaczymy jak będzie :sorry2:
Daruuuunia jak Ty to robisz - gotowanie dla całej Waszej trójki, każdy co innego? i w dodatku ciągle sprzątasz? ;-) ja bym nie wyrobiła :baffled: a mój m tylko mięcho i mięcho, żadnych sałatek, a ze słodyczy najlepszy schabowy :-D - chociaż tu mnie stopuje bo generalnie nie miewamy w domu ciasteczek, chyba że goście ;-)
U mnie z tym braniem się za siebie różnie... :zawstydzona/y: jak mam power to wskakuje na stepper i idę :tak: a jak nie to nic mnie nie zmusi :-( i częściej jest to drugie... a jakie diety stosujecie? :confused: jak wygląda Wasz jadłospis na dzień?
Asiowo - a kiedy planujesz znów być w ciąży? ;-)

Ostatnia edycja:
Paulinka sie obudziła, wypiła 240ml mleczka:szok: i teraz sie bawi:tak:

Joasiek, jak mojemu P. wszystko uda sie w nowej pracy i lepiej zarobi to myslimy o wakacjach... znaczy, zeby w wakacje zacząc starania..., zobaczymy co wyjdzie z naszych planów:tak:

Joasiek, jak mojemu P. wszystko uda sie w nowej pracy i lepiej zarobi to myslimy o wakacjach... znaczy, zeby w wakacje zacząc starania..., zobaczymy co wyjdzie z naszych planów:tak:
To trzymam kciuki :-D
Ja też już nieśmiało myślę o następnym...Nie chciałabym dużej różnicy wieku ;-) poza tym młoda już nie jestem :-p Tylko o pracy też myślę... :-( chciałabym już wrócić i postarać się o umowę na stałe... nie widzę sensu włóczyć się co roku po kolejnych wrocławskich szkołach :baffled: jakoś nie napawa mnie to optymizmem :no:
A moje dziecko myślałam, że śpi i poszłam sprawdzić - szaleje po łóżeczku :sorry2:

Hej kobiety.
Co tu się dzieje zębowe szaleństwo. Gratuluje kolejnych zebów waszym dzieciaczkom. My dalej bez.
Byliśmy z Antosiem na kontroli i nie jest lepiej. Pani doktor właczyła antybiotyk. Antos okropnie kaszle od 8 rano nic nie jadł...ale co się dziwić nie ma jak butli ciagnąć bo nos zatkany. Ja już ciut lepiej ale za to odsypiać próbuję dzisiejszą nieprzespana noc. Buziaczki.

reklama
Do góry