reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata codziennie po stronce, po stronce i napiszesz pracę do końca:tak::tak: ierzę w Ciebie:-) I współczuję tych częstych pobudek. Oby Dobrusia postanowiła więcej w nocy spać i dać |Ci odetchnąć. Tego Ci życzę

Marlenko dobrze, że znalazłaś sposób na Marysię. Najważniejsze, że nie musicie wstawać tak wcześnie. Zawsze to trochę snu. Trochę co ja gadam dużo snu;-)

reklama
tak wlasie Agusia bo ta 4rano to mnie przerazala,a wschod slonca o 8.15 u nas teraz to ponad 4h czekania na dzionek jejku,ale to bylo straszne:tak:

Dzień dobry!
Jasio najlepszego!!!

Mata gratuluje postępu stronowego- zawsze to jedna strona bliżej końca! :tak: Mam cały czas nadzieje że Dobrusia się poprwai... :sorry2:
Marlena ciszę się ze masz sposób na swojego rannego ptaszka!:-)
Agusia widzę że dzisiaj pierwsza ;-)
Aniknulka udanego wypadu na łyżwy i czekamy na fotki! :-)

U nas nocka ok, tylko że Bart zmienił gdzoinę wstawania- z 8 na 7 :dry: no ale niech mu już będzie ;-) a właśnie dostałam tel, że koleżanka mnie odwiedzi za godzine więc lecę ogranąc siebie i miszkanko ;-)

Dzień doberek!

Gratulacje dla Jasia :tak:
Aniknulka - wróć z łyżew w całości :tak:
Mata - a ile stron będzie liczyć praca? bo moja miała 24strony, więc zajęłoby mi to tylko 3tygodnie w tym tempie :-D ale super że się już mobilizujesz i są postępy :tak:
Ale pustki były wieczorkiem, jak nigdy :-p

A ja wczoraj szybko padłam :-D przed 23 już spałam :tak: W nocy wstawałam do małej, ale chyba na śpiocha bo nie pamiętam ile razy :baffled: no i chyba raz wstał m :confused:
Mała obudziła się po 7(zawsze wstaje z tatusiem:-)), ładnie zjadła, zostawiłam ją u siebie w łóżku i pospałyśmy do 9 :-D Wow, matko kochana ile ja spałam :szok:
U nas słoneczko więc pędzimy za godzinkę na spacerek :-D
Słonecznego dnia dziewczęta!:tak:

Ja sie witam i od razu usprawiedliwiam . Nie mam czasu na pisanie długich postów, niestety. Więc nie odpisze nikomu. Zostałam sama w domu z dziećmi. Mąż wyjechał w delegacje(raczej poimprezować;-)) , Dominik non stop sie wspina i trzeba być przy nim. Jest bardzo wymagający, czasem ręce bola od tej asekuracji jego. Pewnie bedę teraz bardzo mało na bb. Ale może w niedzielke znajde więcej czasu.
Pozdrawiam:-)

Witam!
U nas nocka Ok. Nadin obudziła sie po 7. Teraz ma drzemkę;-)a ja kawka i BB.
Gratulacje dla Jasia - Aniknulka uważaj na siebie...
Mata - zyczę aby Dobrusia w dzień dała Ci więcej wytchnienia.
Daruniu - moja Nadia też spała do 8 a od 3 dni śpi do 7 :baffled:
Marlenko fajnie, ze Marysia już lepiej śpi - znalazlać efektwyny patent :-D
Agusiu mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie jeszcze lepsza i Kacperek szybciorem wyzdrowieje...:-)
Joasiek ale sobie dzisiaj pospałas hmmm ... super
Azile trzymaj się cieplutko

a tak na marginesie to Edytko ja z mężem musze sie przebrać ...kurde super jakby mozna było gdzies wypozyczyc taki nowoczesny strój ( np: Shrek) a ja ( Fiona) ale i nas to tylko łódzka filmówka to stroje na poziomie .... ehh poszukam czegoś w necie...

Witajcie kochane!
ja juz druga noc przesypiam az do 7rano,
Aniknulko ciesze sie bardzo z twojego wyjscia,bedziecie robic zdjecia

Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji 8 mcy

Jasio najlepszego!!!
Aniknulka udanego wypadu na łyżwy i czekamy na fotki! :-)

a właśnie dostałam tel, że koleżanka mnie odwiedzi za godzine więc lecę ogranąc siebie i miszkanko ;-)

Gratulacje dla Jasia :tak:
Aniknulka - wróć z łyżew w całości :tak:

Dziękuję za życzenia w imieniu Jasia :-D Jasio przesyłą cioteczkom buziaki :-D:-D:-D

Noc spokojna tylko 5 pobudek więc się wyspałam ale chyba za długo bo trochę głowa mnie boli. Mój organizm przyzwyczaił sie chyba do tych 2 godzin :rofl2:
Marlenko cieszę się, że w końcu się wyspałaś :tak:mam nadzieję, że Marysi pozostanie już ta godzina w nawyku ;-)
Darunia udanego spotkania z koleżanką :-)
Mata w końcu jakieś postępy w pisaniu oby tak dalej :-D
Azile mam nadzieję, że m szybko wróci a wtedy Ty wyjedź na delegację :tak:
Joasiek widzę, że nocki mamy podobne ;-)
Co do zdjęć to zobaczymy czy będzie co robić najwyżej będę fotografować glebę :rofl2:
Lilianko a może przebieżcie się za kucharza i kuchcika (ten pomysł wpadł mi wczoraj przy robieniu obiadu) a jeśli impra na poziomie to w stroje z okresu Ludwika XVI peruki i te suknie ?

Miłego dnia mamusie :-)

Witajcie kobietki!:-)
Rzeczywiscie nieduzy tu ruch ostatnio,ale przynajmniej mozna nadazyc z czytaniem;-)
Maja dzis juz lepiej spala-dalam jej czopek z paracetamolem na noc,bo cos mi sie wydaje,ze to moga byc zabki.No i katar caly czas,zapchany nosek,ale na szczescie nic wiecej.
W nocy obudzila sie tylko raz,po 1.00,plakala wystraszona,wiec troszke ja poprzytulalam o odlozylam do lozeczka,polozylam obok niej liska (dostala ostatnio taka spora maskotke od babci) i zasnela.I spala juz do rana do 8.45:-)

reklama
Aziel to Ci sie synus rozbrykał, sił życzę :tak:

Joasiek ja mam juz 47 stron i z 15 jeszcze do końca, żeby jako tako wyczerpac temat:sorry2:, chociaż wiem, że to niemożliwe, bo to temat rzeka tylko źródeł brak :baffled:

Do góry