reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Natunia wielkie gratulacje
marlena nad
:)
Agacinko ogromniaste gratulacje dla Ciebie i coreczki Patyczku trzymamy kciuki Agusiu zycze Ci duzo wytrwalosci z synkami Daruuunia czekam na info z ktg
magdalenkakol
Fan(ka)
Agacinko i Natunia wielkie gratulacje
Jotemka
Fanka BB :)
Agacinko! Gratulacje!
Natunia! Witaj z dzidziolkiem w domu! Tobie rowniez gratulacje!
Patyk - czyzbys juz tulila malenstwo?
Darunia- czekam na pomyslne wiesci z ktg
Wszystkie dziewczyny w dwupakach - wielgachne KRA, KRA, KRA na szybkie czerwcowe porody!
A mi smutno... Moja przyjaciolka wyjechala... Nie wiem czy starczy mi sily na to wszystko - dom, dzieci, ktore juz nie chodza do przedszkola, gotowanie obiadow, pranie, sprzatanie, gotowanie, lazenie po schodach z wielkim (a na pewno ciezkim, bo w 40tyg brzuchem)...
Natunia! Witaj z dzidziolkiem w domu! Tobie rowniez gratulacje!
Patyk - czyzbys juz tulila malenstwo?
Darunia- czekam na pomyslne wiesci z ktg
Wszystkie dziewczyny w dwupakach - wielgachne KRA, KRA, KRA na szybkie czerwcowe porody!
A mi smutno... Moja przyjaciolka wyjechala... Nie wiem czy starczy mi sily na to wszystko - dom, dzieci, ktore juz nie chodza do przedszkola, gotowanie obiadow, pranie, sprzatanie, gotowanie, lazenie po schodach z wielkim (a na pewno ciezkim, bo w 40tyg brzuchem)...
Darunia mistrzynią w "niedzianiu się nic" byłam ja w pierwszej ciąży - było 9 dni po terminie a u mnie było wielkie nic...
Natunia własnie cię ściągnęłam myslami - wczoraj o tobie pisała. Wielkie gratuacje...
Aniknulka ruszyło isę na pewno ale rozkręcić nie może.
A jakbym dziś urodziła byłabym jedyną czerwcówką (jak na razie) CO URODZIŁA DOKŁĄDNIE W DNIU TERMINU - w sumie jutro też - bo w ksiazeczce mam wpisany termin na 22 czerwca
Natunia własnie cię ściągnęłam myslami - wczoraj o tobie pisała. Wielkie gratuacje...
Aniknulka ruszyło isę na pewno ale rozkręcić nie może.
A jakbym dziś urodziła byłabym jedyną czerwcówką (jak na razie) CO URODZIŁA DOKŁĄDNIE W DNIU TERMINU - w sumie jutro też - bo w ksiazeczce mam wpisany termin na 22 czerwca
A
Asiowo
Gość
witam mamusie!:-)
Agacino, Natunia Gratuluje!!!!:-):-):-):-)
Ja dziś działam od rana Sprzątanko... w łazience i wc bakteria nie siądzie
Brzuch ciągle twardy i plecki czasem dają o sobie znać... Mi też czop wyłazi od kilku dni, sama zastanawiam się ile tego tam moze być Galareta co godzine mi wypada Dzis mam termin z usg..., ale dzis to raczej nie urodze Może mała tatusiowi prezent zrobi na dzień ojca, no albo jutro... bo jutro miałaby imieninki 25 mam termin z OM, własciwie 24... zobaczymy czy mała sie zlituje Ja codziennie kłade się z nadzieją, że tej nocy stanie się TO! a TO się nie dzieje Dziś 2h przespane, koszmar... .
Patyku! Powodzenia... pewnie masz już dziecino obok... !!!:-)
Miłego dnia zycze!
Agacino, Natunia Gratuluje!!!!:-):-):-):-)
Ja dziś działam od rana Sprzątanko... w łazience i wc bakteria nie siądzie
Brzuch ciągle twardy i plecki czasem dają o sobie znać... Mi też czop wyłazi od kilku dni, sama zastanawiam się ile tego tam moze być Galareta co godzine mi wypada Dzis mam termin z usg..., ale dzis to raczej nie urodze Może mała tatusiowi prezent zrobi na dzień ojca, no albo jutro... bo jutro miałaby imieninki 25 mam termin z OM, własciwie 24... zobaczymy czy mała sie zlituje Ja codziennie kłade się z nadzieją, że tej nocy stanie się TO! a TO się nie dzieje Dziś 2h przespane, koszmar... .
Patyku! Powodzenia... pewnie masz już dziecino obok... !!!:-)
Miłego dnia zycze!
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Wlasnie dosalam sms'a od Behemott:
"Pozdrowienia z porodowki:-)"
Termin ma na dzisiaj...
Podziel się: