reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Natunia współczuję :tak: mam nadzieję, że ktoś się im za te mądrości odpłaci :baffled: wstrętne zamiast pomóc to jeszcze dołują
Jestem z Tobą Darunia głowa do góry:-)

reklama
Witam po przerwie i uprzejmie prosze o dopisaie mojej dziewczynki do listy dzidiolkow ktore przyszly na swiat.

Aleesa ur 18.06.2008 3445g:-)

Agacinko ogromniaste gratulacje dla Ciebie i coreczki Patyczku trzymamy kciuki Agusiu zycze Ci duzo wytrwalosci z synkami Daruuunia czekam na info z ktg

Agacinko! Gratulacje!
Natunia! Witaj z dzidziolkiem w domu! Tobie rowniez gratulacje!
Patyk - czyzbys juz tulila malenstwo?
Darunia- czekam na pomyslne wiesci z ktg
Wszystkie dziewczyny w dwupakach - wielgachne KRA, KRA, KRA na szybkie czerwcowe porody!
A mi smutno... Moja przyjaciolka wyjechala... Nie wiem czy starczy mi sily na to wszystko - dom, dzieci, ktore juz nie chodza do przedszkola, gotowanie obiadow, pranie, sprzatanie, gotowanie, lazenie po schodach z wielkim (a na pewno ciezkim, bo w 40tyg brzuchem)...

Darunia mistrzynią w "niedzianiu się nic" byłam ja w pierwszej ciąży - było 9 dni po terminie a u mnie było wielkie nic...
Natunia własnie cię ściągnęłam myslami - wczoraj o tobie pisała. Wielkie gratuacje...
Aniknulka ruszyło isę na pewno ale rozkręcić nie może.

A jakbym dziś urodziła byłabym jedyną czerwcówką (jak na razie) CO URODZIŁA DOKŁĄDNIE W DNIU TERMINU - w sumie jutro też - bo w ksiazeczce mam wpisany termin na 22 czerwca

witam mamusie!:-)

Agacino, Natunia Gratuluje!!!!:-):-):-):-)

Ja dziś działam od rana:-p Sprzątanko... w łazience i wc bakteria nie siądzie:-D
Brzuch ciągle twardy i plecki czasem dają o sobie znać... Mi też czop wyłazi od kilku dni, sama zastanawiam się ile tego tam moze być:szok: Galareta co godzine mi wypada:baffled: Dzis mam termin z usg..., ale dzis to raczej nie urodze:-p Może mała tatusiowi prezent zrobi na dzień ojca, no albo jutro... bo jutro miałaby imieninki:-D 25 mam termin z OM, własciwie 24... zobaczymy czy mała sie zlituje:zawstydzona/y: Ja codziennie kłade się z nadzieją, że tej nocy stanie się TO! a TO się nie dzieje:baffled: Dziś 2h przespane, koszmar... .

Patyku! Powodzenia... pewnie masz już dziecino obok... !!!:-)

Miłego dnia zycze!

reklama
Do góry