reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Po drugie:
U mnie lipa- jak zawsze- ktg ok, macica czasami zechce sie stawic, a tak to pozamykana i pozapinana na ostatni guzik jestem! :crazy: nic nie wsakazuje na to ze termin mi minął 6 dni temu wrecz przeciwnie :baffled:
Mam teraz przyjechac 25ego i zbada mnie konkretny lekarz i zobaczy co tam sie dzieje i zadecyduje czy cesarka czy wywołanie... ALE jesli tętno dzidziusia bedzie ok to wtedy mam przyjechac 30-stego i znowu zobacza :szok::wściekła/y::no: qurwa mac (przepraszam za wyrazenie) jak tu mam byc spokojna?!?!?!?!?!

Ojej! Ale długo chcą Cie tak trzymać...:baffled: Współczuje! 3maj się...
Bartuś pewnie wyskoczy szybciej!
Mi ginka kazała pojechać na ktg dzień po terminie, a 1 lipca stawić się na oddział jakby nic się nie działo czyli 7 dni po terminie... :zawstydzona/y:

reklama
Bahemotku powodzenia obyś szybciutko urodziła. Trzymam kciuki.

Daruunia widzę, że ty już nie masz cierpliwości:-(. ale nic na to nie poradzisz. trzeba czekać. trzymam kciuki i KRA KRA dla Ciebie i reszty dwupaczków

Witam czerwcowe mamusie!!!!!!!!!!!!
Wróciłam dzisiaj ze swoim synkiem ze sapitala:-). Nareszcie w domu. Mały jest totalnym żarłokiem i nie mam czasu na nic. Nie czytałam jeszcze żadnych postów, bo chciałam sie na szybko a wami przywitać. Mężowi udało sie dzidzie ulaluać.

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom i dziękuję za wszystkie gratulacje!!!!!!!

Czesc dziewczyny nie znamy sie bo ja jestem z mam pazdziernikowych ;-) ale pisze do was bo mam pytanie i moze ktoras z Was to miala ;-).
Mianowicie chodzi mi ze mam bole jak na kolke raz z prawej a raz z lewej strony i zazwyczaj sa jak chodze nawet bardzo pomalu zolwim tepem to tez sie czasem pojawiaja :wściekła/y: i nawet siedzenie czasem nie pomaga:no:.
Dzis zato mam tez taki bol tak jak lapie kolka ale po prawej stronie i wysoko kolo pepka bardziej :wściekła/y:.
Nie wiem czy to normalne i martwi mnie to czy mojemu dzidziusiowi nic nie grozi przez te bole .
Poradze sie lekarza ale moze ktoras miala to samo
Dzieki :-D

I GRATULUJE tym co juz maja swoje dzieci przy sobie A TYM KTORE NA NIE CZEKAJA ZYCZE ABY SZYBKO WASZE DZIECIACZKI PRZYSZLY NA SWIAT:-D

Witajcie,dziewczynki po kilkudniowej przerwie!:-):-)
Nareszcie moge sobie spoojnie Was poczytac-dopiero zaczne,wiec troche to potrwa;-)
Behemotku-baaaardzo Ci dziekuje za przekazywanie wiadomosci ode mnie i za podtrzymywanie mnie na duchu:-)
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych Mamus i zyczenia szybkiego i pomyslnego rozpakowania dla tych,co jeszcze czekaja:-)
Uj,musze zmienic suwaczek.

Sms od Behemott:

Jestem najszcześliwszym kotem świata! Zosiaczek urodził się o 13.10, ważąc 2910g i mierząc 52cm. Ma buzię aniołeczka. Nakarmiony cycuchem śpi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry