reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Agacinko wyskoczyłaś jak Filip z konopii :-D życze szybkiego i bezbolesnego porodu!
Dziewczynki dziekuje za krakanie... u mnie to chyba samo sie nie zacznie :no: coraz cięzej mi... jutro rano jade na ktg i nie wiem czy dodatkowo bedzie mnie badac?! trzymajcie Dziewczynki kciuki- a ja trzymam za Was!!! NO i wielkie KRA:-)

Patyk mam nadzieje ze juz tulisz swojego skarbka!!!!!!!!!
a ja juz na nogach:baffled: obudziłam sie bo miałam straszną ochotę na kanapki z serem zółtym i ketchupem- no wiecie co?:-) i zjadłam 3 i juz przeszedł mi sen i co ja teraz bede robic, Ł spi i pewnie znając go to pospi do południa :baffled: moze zaraz wskocze pod prysznic bo i tak jade pozniej na ktg ;-)

SMS od Agacinki Dzisiaj o 5 rano przyszła na świat nasza córeczka Waży 3200 i mierzy 56 cm:) dostała 10pkt i ma sliczne długie kręcone włoski. Pozdrawiamy

No ładnie laseczki się nam wpychają bez kolejki. Czyli dobre miałam przeczucie ze mogę być ostatnia..... Słabo coś kraczecie kochane.
Wilmek z Darunia tak przyblokowały początek że nas z Behemotkiem i Milką przyblokowały normalnie.....
A ja jestem mistrzynią w wydalaniu czopów.... normalnie pierwsze miejsce bym zajęła. Już mnie to podkurwia lekko. Skurcze sa - nieraegularne, czop złazi... W takim tempie to moze nawet sierpniówką zostanę..... Że też mnie nie może złapać raz a dobrze.....

Patyk trzymam kciuki:-)
Agacina gratuluje:-) ciagle w biegu, w biegu porod:tak:szkoda ze nie wiedzialam wczesniej;-);-);-)
Gluszku przepraszam za to blokowanie:-(
Magdziarko moze usun mnie z listy to cos sie ruszy:zawstydzona/y:

reklama
Do góry