reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata,Agacinka, Natunia wielkie gratulacje!!!
Darunia powodzenia na ktg i oby już coś się zaczęło dziać ;-)
Patyk życzę rozkręcenia akcji na całego :tak:
Głuszku kraaaaaa kraaaaaa ;-)
my sobie radzimy jako tako, Maja jest ogromnym żarłoczkiem i w nocy dokarmiam ją nan-em, dziś mi ściągnęła cyce i 60ml z butli nan-a:szok: spała sobie ładnie nockę z przerwą na papu, ja odespałam i dziś świat wydaje się piękniejszy :-) teraz wisi na cycu a moje biedne brodawki są w strasznym stanie:-( mimo że smaruje ciągle purelanem i swoim mleczkiem:-(

Behemott trzymam kciuki :-)
Gluszek Asiowo nie przejmujcie sie ja sobie jeszcze poczekam..conajmniej do pon a i z pon moze sie zrobic wtorek..cos czuje ze nawet z oxy sobie jeszcze pochodze..ehhh...nie moge sie pozbierac dzis nie wiem co ze soba zrobic :-(

reklama
Po drugie:
U mnie lipa- jak zawsze- ktg ok, macica czasami zechce sie stawic, a tak to pozamykana i pozapinana na ostatni guzik jestem! :crazy: nic nie wsakazuje na to ze termin mi minął 6 dni temu wrecz przeciwnie :baffled:
Mam teraz przyjechac 25ego i zbada mnie konkretny lekarz i zobaczy co tam sie dzieje i zadecyduje czy cesarka czy wywołanie... ALE jesli tętno dzidziusia bedzie ok to wtedy mam przyjechac 30-stego i znowu zobacza :szok::wściekła/y::no: qurwa mac (przepraszam za wyrazenie) jak tu mam byc spokojna?!?!?!?!?!

Do góry