reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agacinko ogromne gratulacje!!!!!!!!!!
Głuszku ja tez przepraszam za blokowanie koleji ;-) jestes mistrzynią w odchodzeniu czopa :laugh2::laugh2::laugh2: rozbawiłas mnie na maxa!!!!!!!!!
A ja powinnam dostac medal za to ze qrwa NIC SIE U MNIE NIE DZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::baffled:

reklama
Agacinko gratulacje:tak::tak::tak:

Patyk trzymam kciuki. Może już tulisz synka????

Kobitki trzyam za Was kciuki (znów;-):-D). Umęczone jesteście pewnie tą ciążą. natury nie przeskoczymy. Same widzicie, ze człowiek nie zna dnia ani godziny. Agacinka proszę niby nic nie zapowiadało porodu a tutaj już ma maleństwo przy sobie. Cierpliowości żyuczę.

A ja dzisiaj miałam średnio przespaną nockę. Od 2 Kuba budził się co chwilkę na cyca. przzysypiał i znów pobudlka za chwilkę. Zasnął dopiero o 9. a ja padam na nos. próbowałam się zdrzmnąć i nic mi z tego nie wyszło. A na dokładkę Kacper daje mi popalić. chodzi i krzyczy. Ciągle czegoś chce. Jakiś totalny odlot. :-:)wściekła/y:

Agacinko ogromniaste gratulki dla ciebie i córeczki:-D:-D:-D

Ja dziś miałam cudowną noc. Mały poszedł spać o 21 i wstał o 2 na cyca. Byłam w szoku bo spałam i spałam a on nic nawet nie zakwękał a budzić go nie chciałam bo w dzień nie spał tylko marudził. Podejżewam, że przez te 3 burze które u nas były był taki marudny i niespokojny dlatego nocka była ok. Teraz zjadł i też śpi. Ja już posprzątałm po śniadaniu, obiad mam z wczorajszego dnia, tylko prasowanie mi zostało a tak ciężko się zabrać..........

Głuszku może u Ciebie już coś też się ruszyło przez ten czop? Trzymam kciuki :-)

Patyk życzę siły i wytrwałości :-D już niedługo będziesz tulić maluszka:-D

reklama
Do góry