reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja do Was pisze ze skurcvzem w toku:-):-)
W nocy nic specjalnego sie nie dzialo-pobolewania jak na @,troche tez w krzyzu,siku co chwila.A rano to samo plus twardnienia.Ale od 11.00zaczelam juz zapisywac,bo to juz byly takie stawiania bolesne,z bolem w krzyzu.No i wychodzi mi,ze mam skurcze najpierw co 10minut,potem przez ponad pol godziny co 5minut,potem byla przerwa 20min. i teraz znowu co 10minut.Do tegoodchodzi mi krwawy sluz i mam rozwolnienie.Takze mysle,ze to juz czas:-)
Zaczynam dopakowywac torbe,jem leczo i zaraz ide wziac kapiel.Jesli po kapieli nic sie nie zmieni,to idziemy do szpitala (to niecale 10minut piechotka).
Jakby sie cos zmienilo,to dam znac,ale trzymajcie kciuki!:-)

Flexy-ogrooomne gratulacje!!!!Moze i moja Majeczka wkrotce przyjdzie na swiat:-)

PS.A tutaj przeszla burza z gradem,jeszcze grzmi-moze to dzieki temu;-)

Cześc Wam kobity ze szpitala....mam do nadrobienia chyba z 40 stron:szok:Ale najwazniejsze zrobiłam - obejrzałam zdjęcia teraz czytam.....
Buziaczki

Flexy - gratuluje

Maajka
- trzymam kciuki, pisz na biezaco smsy

Magdziarka
- witaj!! Jak Wam w szpitalu?? Dlaczego maluszek ma antybiotyk??

Ja dzis dolaczam do grona nieznosnych. Sama nie wiem czego chce, nic mnie nie cieszy, a raczej wszystko wkurza....nie chodzi o porod - bo nie musze sie rozpakowac narazie - chyba jestem przemeczona, niech ktos wezmie moje klocace sie dzieci daleko stad i odda wieczorem - marze o polezeniu w spokoju:zawstydzona/y:

Witaj Magdziarko fajnie ze juz jesteś.
Fleksy gratulacje!!!!

Majeczko wywróżyłam ci na przygotowaniach do porodu - teraz Wilmek i Kasia z Darunią. Trzymam kciukaski żeby poszło szybko...

Wyglada na to że żadna z czerwcóweczek nie zawitała w 42 tydzień... Zasady statystyki mówią ze w końcu misu być ta pierwsza....

reklama
Flexy - ogromne gratulacje- ale masz super!!!!:-)

Maajka
- trzymam kciuki żeby poszło szybko i bez bólu!!!!;-)

Magdziarka
- super że sie odezwałaś- mam nadzieję ze szybciutko wyjdziesz ze szpitala!!!!
A ja dalej tez chodze podminowana i jakos słabo sie czuje- dziewczyny podziwiam Was ze w takim stanie dajecie rade zająć sie Waszymi starszymi pociechami!!! Jesteście WIELKIE!!!!!:tak:

Do góry