reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja do Was pisze ze skurcvzem w toku:-):-)
W nocy nic specjalnego sie nie dzialo-pobolewania jak na @,troche tez w krzyzu,siku co chwila.A rano to samo plus twardnienia.Ale od 11.00zaczelam juz zapisywac,bo to juz byly takie stawiania bolesne,z bolem w krzyzu.No i wychodzi mi,ze mam skurcze najpierw co 10minut,potem przez ponad pol godziny co 5minut,potem byla przerwa 20min. i teraz znowu co 10minut.Do tegoodchodzi mi krwawy sluz i mam rozwolnienie.Takze mysle,ze to juz czas:-)
Zaczynam dopakowywac torbe,jem leczo i zaraz ide wziac kapiel.Jesli po kapieli nic sie nie zmieni,to idziemy do szpitala (to niecale 10minut piechotka).
Jakby sie cos zmienilo,to dam znac,ale trzymajcie kciuki!:-)

Flexy-ogrooomne gratulacje!!!!Moze i moja Majeczka wkrotce przyjdzie na swiat:-)

PS.A tutaj przeszla burza z gradem,jeszcze grzmi-moze to dzieki temu;-)

Cześc Wam kobity ze szpitala....mam do nadrobienia chyba z 40 stron:szok:Ale najwazniejsze zrobiłam - obejrzałam zdjęcia teraz czytam.....
Buziaczki

Flexy - gratuluje

Maajka
- trzymam kciuki, pisz na biezaco smsy

Magdziarka
- witaj!! Jak Wam w szpitalu?? Dlaczego maluszek ma antybiotyk??

Ja dzis dolaczam do grona nieznosnych. Sama nie wiem czego chce, nic mnie nie cieszy, a raczej wszystko wkurza....nie chodzi o porod - bo nie musze sie rozpakowac narazie - chyba jestem przemeczona, niech ktos wezmie moje klocace sie dzieci daleko stad i odda wieczorem - marze o polezeniu w spokoju:zawstydzona/y:

Witaj Magdziarko fajnie ze juz jesteś.
Fleksy gratulacje!!!!

Majeczko wywróżyłam ci na przygotowaniach do porodu - teraz Wilmek i Kasia z Darunią. Trzymam kciukaski żeby poszło szybko...

Wyglada na to że żadna z czerwcóweczek nie zawitała w 42 tydzień... Zasady statystyki mówią ze w końcu misu być ta pierwsza....

reklama
Flexy - ogromne gratulacje- ale masz super!!!!:-)

Maajka
- trzymam kciuki żeby poszło szybko i bez bólu!!!!;-)

Magdziarka
- super że sie odezwałaś- mam nadzieję ze szybciutko wyjdziesz ze szpitala!!!!
A ja dalej tez chodze podminowana i jakos słabo sie czuje- dziewczyny podziwiam Was ze w takim stanie dajecie rade zająć sie Waszymi starszymi pociechami!!! Jesteście WIELKIE!!!!!:tak:

Do góry