reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joaś po prostu musi być dobrze w końcu lekarz sam nie powiedział ostatniego słowa to znaczy że są duże szanse na sukces.
Dziewczyny ja mam dziś w planach przepakowanie torby bo wcześniej sporo ją spakowałam ale jeszcze nie wszystko.
Z drugiej jednak strony Milka ma rację - dłużej na macierzyńskim też fajnie.

reklama
Mój termin za dwa tygodnie, a torba nie spakowana :szok::szok::szok:.
Plan mam taki, że będę się pakować po jutrzejszej wizycie, jak będzie coś więcej wiadomo. Przez chwilę myślałam, że może dzisiaj się zacznę pakować, ale widzę, że to może przyspieszyć sprawę, a ja nie czuję się przygotowana psychicznie :no:

Joaś, musi być dobrze. Jesteś dzielną Mamą !!!
Dobrze, że lekarz jest ok i nie czaruje, tylko mówi o faktach

Ale Mata ma pochrzanione z tymi terminami - z tego co pamiętam to z ostaniej @ miała nawet na 13 czerwca wiec byłaby w terminie. Kurde kto ma jeszcze termin na koniec czerwca zeby ze mną łazić. Agacinka z tego co pamiętam i ktoś jeszcze? Z tych aktywnych?
Ja jeszcze :) z ostatniej @ mam na 25 czerwciec, a z dzisiejzego usg na 21 :-) Nie zamierzam sie wczesniej wypakowywać...

witam :-)
czlowiek troche zaspi i juz ma tyle czytania;-)
Aniknulka trzymam kciuki :-)
ja sie nie pisze na 18go za pozno chociaz teoretycznie 24 to jeszcze mozliwa data..ale zwariuje jak bede tak dlugo czekac;-)

Witam dziewczyny.U mnie nic nowego.Zawiozłam córke do szkoły,specjalnie wracałam osiedlem bo są takie hopki,moze cos pomoże.Teraz jednak rodzic nie moge zacząc bo własnie szykuje sie i jade na drugi koniec miasta do psiapsiółki na babskie południe.Może po tradycyjnym tłusciutkim angielskim sniadanku mnie ruszy:-).

Moja Julcia jest z 8 marca,ja z 18 pazdziernika,mój tata z 18 września-hmm moze faktycznie albo 8 albo 18 czerwiec--jeżeli wierzyc w kosmiczne zaleznosci.Z dwojga złego wole 8 bo powiedziano mi ze jezeli do 16 nie urodze to 18 mam sie zgłosic na patologie-oj nie mam ochoty na wywoływanie:crazy:

W pierwszej ciązy przytyłam 30 kilo:szok:,w drugiej 20:szok:,w trzeciej 10:-(.A teraz sie okazuje ze 4,5 kg za mało:baffled:

Podobno w czasie samego porodu chudnie sie 12 kg - tyle waży dziecko wody łozysko---oby tak było.

Joas trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo po Twojej mysli:tak:

ja chyba przepakuje dzis ta torbe do konca i ufarbuje wlosy ;-) chociaz i tak cos czuje ze jestem kandydatka na przeterminowanie bo objawow porodowych niet...

Magdziarko pewnie jak wezmiesz to bedzie goraco a jak nie to chlodno ;-)

O Panie ale zamieszanie. Dziewczyny sobie terminy wybierają:-Du nas nie ma jakiegos systemu. Ja z września 29, mąż z 18 listopada Olek z 11 lutego, slub mielismy w grudniu i to 31 i gdzie tu sens i logika. Nie mam się nad czym zastanawiać będzie co ma byc. Dostałam dzisiaj od samego rana jakieś 5 telefonów z wiadomym pytaniem Czy już rodzisz:crazy:

reklama
W pierwszej ciązy przytyłam 30 kilo:szok:,w drugiej 20:szok:,w trzeciej 10:-(.A teraz sie okazuje ze 4,5 kg za mało:baffled:

Podobno w czasie samego porodu chudnie sie 12 kg - tyle waży dziecko wody łozysko---oby tak było.

12 kg dziecko itd., 5 kg moja woda na opuchliznę;-) to daje 17 kg, fajny wynik, tylko zrzucę 3 i waga sprzed ciąży :tak: (ale znając moje szczęście, to zostanie mi nie 3 tylko przynajmniej 10 kg :baffled:)

Do góry