reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Boje sie, ze jutro ktg wyjdzie takie samo i mnie zostawia na patologii... A ja okreslilabym, ze wiesci nie dobre, jedynie: nie sa zle. Lekarz powiedzial, ze nie moze mnie pocieszyc, ze pozostalo nam czekac.

reklama
Joaś będzie dobrze - zobaczysz i pomyśl sobie ze za tydzień najdalej bedziesz miała małą przy sobie. Super. Malutka bedzie na pewno zdrowa. Zabraniam ci nawet myślec inaczej!!!!!!
No to ja nie pakuje tej torby bo widzę że co jakas spakuje to jedzie rodzić :tak:. Zresztą siedzę jeszcze u mamy wiec nawet nie mam jak jej spakować hehe

sprawdzcie kiedy jest pelnia - wtedy jest wysyp porodowy

mi narazie nei spieszno - mam jeszcze kilka waznych spraw do zrobienia - i nawet nei sprawdzam:tak:

Joas - lekarz chce bys byla przygotowana
to nieetyczne oklamywac Cie - i on ma taki obowiazek - jako lekarz - a Ty mas prawo to wiedziec - jako pacjentka
pozostaje Ci wieczyc ze bedzie dobrze i czekac spokojnie - choc nie wiem sama czy to mozliwe
'wierze jednak ze to nic nie zmienia - jako matka bedziesz kochala Martynke tak samo albo i mocniej - bo jestes wspaniala mama i kobietka
trzymam kciuki i jednak wierze ze caly ten strach obrozi sie w wielka radosc i jeszcze wieksze szczescie i mala bedzie zdrowiutka

no to skoro dziś ANIKNULKA zaczeła kolejny wysyp to powinno się nas więcej posypać. Magdziarko i Agusiu blokujecie kolejkę!!!! Prosze sie rozpakowywać grzecznie.
Ja sie chyba za meża zabiore w weekend - moze bym tego 9 wtedy urodziła i miałabym urodzinki dzieciaków w jednym dniu. ;-)
Mnie się podoba jeszcze data 08.06.08 ale wtedy robimy Marysi impreze urodzinową ale na wieczór się piszę na porodówkę hihi. Albo podoba mi isę jeszcze data 06.06.08 ale to juz jutro....... Marysia ma 09.06.06 więc też ładna data prawda :-D:-D:-D

reklama
Magdziarko i Agusiu blokujecie kolejkę!!!! Prosze sie rozpakowywać grzecznie.
Ja sie chyba za meża zabiore w weekend - moze bym tego 9 wtedy urodziła i miałabym urodzinki dzieciaków w jednym dniu. ;-)

Ja bardzo chętnie bym poszła. Przepraszam za blokadę, ale to naprawdę nie moja wina;-);-);-):-D:-D:-D
Ja za męża się też wzięłam i nic nie działa. Za to M zadowolony;-);-);-);-):-D:-D

Do góry