reklama
Joaś będzie dobrze - zobaczysz i pomyśl sobie ze za tydzień najdalej bedziesz miała małą przy sobie. Super. Malutka bedzie na pewno zdrowa. Zabraniam ci nawet myślec inaczej!!!!!!
No to ja nie pakuje tej torby bo widzę że co jakas spakuje to jedzie rodzić . Zresztą siedzę jeszcze u mamy wiec nawet nie mam jak jej spakować hehe
No to ja nie pakuje tej torby bo widzę że co jakas spakuje to jedzie rodzić . Zresztą siedzę jeszcze u mamy wiec nawet nie mam jak jej spakować hehe
Jotemka
Fanka BB :)
Pelnia cos ok 18tego.Wyspy tez sa podczas burzy!!!sprawdzcie kiedy jest pelnia - wtedy jest wysyp porodowy
mi narazie nei spieszno - mam jeszcze kilka waznych spraw do zrobienia - i nawet nei sprawdzam
mata-kow
mama do kwadratu :)
Głuszku ja torbę spakowałam z miesiąc temu i co? Nic... ale może dlatego, że kilka rzeczy jeszcze trzeba tam wrzucic
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Joas - lekarz chce bys byla przygotowana
to nieetyczne oklamywac Cie - i on ma taki obowiazek - jako lekarz - a Ty mas prawo to wiedziec - jako pacjentka
pozostaje Ci wieczyc ze bedzie dobrze i czekac spokojnie - choc nie wiem sama czy to mozliwe
'wierze jednak ze to nic nie zmienia - jako matka bedziesz kochala Martynke tak samo albo i mocniej - bo jestes wspaniala mama i kobietka
trzymam kciuki i jednak wierze ze caly ten strach obrozi sie w wielka radosc i jeszcze wieksze szczescie i mala bedzie zdrowiutka
to nieetyczne oklamywac Cie - i on ma taki obowiazek - jako lekarz - a Ty mas prawo to wiedziec - jako pacjentka
pozostaje Ci wieczyc ze bedzie dobrze i czekac spokojnie - choc nie wiem sama czy to mozliwe
'wierze jednak ze to nic nie zmienia - jako matka bedziesz kochala Martynke tak samo albo i mocniej - bo jestes wspaniala mama i kobietka
trzymam kciuki i jednak wierze ze caly ten strach obrozi sie w wielka radosc i jeszcze wieksze szczescie i mala bedzie zdrowiutka
no to skoro dziś ANIKNULKA zaczeła kolejny wysyp to powinno się nas więcej posypać. Magdziarko i Agusiu blokujecie kolejkę!!!! Prosze sie rozpakowywać grzecznie.
Ja sie chyba za meża zabiore w weekend - moze bym tego 9 wtedy urodziła i miałabym urodzinki dzieciaków w jednym dniu. ;-)
Mnie się podoba jeszcze data 08.06.08 ale wtedy robimy Marysi impreze urodzinową ale na wieczór się piszę na porodówkę hihi. Albo podoba mi isę jeszcze data 06.06.08 ale to juz jutro....... Marysia ma 09.06.06 więc też ładna data prawda
Ja sie chyba za meża zabiore w weekend - moze bym tego 9 wtedy urodziła i miałabym urodzinki dzieciaków w jednym dniu. ;-)
Mnie się podoba jeszcze data 08.06.08 ale wtedy robimy Marysi impreze urodzinową ale na wieczór się piszę na porodówkę hihi. Albo podoba mi isę jeszcze data 06.06.08 ale to juz jutro....... Marysia ma 09.06.06 więc też ładna data prawda
Głuszku ja torbę spakowałam z miesiąc temu i co? Nic... ale może dlatego, że kilka rzeczy jeszcze trzeba tam wrzucic
własnie moze jakiejs ważnej rzeczy tam nie wrzuciłaś niezbędnej do rozdwojenia i dlatego dzidzia sie wstrzymuje
Jotemka
Fanka BB :)
No wlasnie... moze trzeba przepakowac? A z drugiej strony Mata nie skonczyla 37 tyg... a to za wczesnie, ciut za wczesnie...własnie moze jakiejs ważnej rzeczy tam nie wrzuciłaś niezbędnej do rozdwojenia i dlatego dzidzia sie wstrzymuje
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Magdziarko i Agusiu blokujecie kolejkę!!!! Prosze sie rozpakowywać grzecznie.
Ja bardzo chętnie bym poszła. Przepraszam za blokadę, ale to naprawdę nie moja wina;-);-);-)
Ja za męża się też wzięłam i nic nie działa. Za to M zadowolony;-);-);-);-)
Podziel się: