reklama
J
Jola244
Gość
właśnie właśnie dziewczyny ruszajcie nie blokujcie kolejki
Ale Mata ma pochrzanione z tymi terminami - z tego co pamiętam to z ostaniej @ miała nawet na 13 czerwca wiec byłaby w terminie. Kurde kto ma jeszcze termin na koniec czerwca zeby ze mną łazić. Agacinka z tego co pamiętam i ktoś jeszcze? Z tych aktywnych?
Bo ty Joas zaraz się rozpakujesz. Mata cos czuje że tez przede mną. Aniknulka na porodówce.... Jeszcze Milkaa jest na koniec . A Milkaa ty jak tam rozpakujesz się przed terminem czy będziesz grzecznie czekac w kolejce?
Bo ty Joas zaraz się rozpakujesz. Mata cos czuje że tez przede mną. Aniknulka na porodówce.... Jeszcze Milkaa jest na koniec . A Milkaa ty jak tam rozpakujesz się przed terminem czy będziesz grzecznie czekac w kolejce?
milkaaa
Czerwcowa mama'08
18 pelnia?? to moj typ - 18 lub 17
moj maz typuje 20
dostalam telefon - pani chce do nas wyslac w nast tyg piec - oki - dzwonie do meza ze ma sobie na ten dzien zaplanowac urlop i lapie sie na mysli: co bedzie jak ja w ten dzien zaczne rodzic
na budowie trzeba piec odebrac - w dodatku wazy pareset kilo - wiec trzeba zorganizowac ludzi do wniesienia...mam nadzieje ze to nie bedzie ten dzien - bo to piatek - a moje dziewczynki obie piatkowe sa
moj maz typuje 20
dostalam telefon - pani chce do nas wyslac w nast tyg piec - oki - dzwonie do meza ze ma sobie na ten dzien zaplanowac urlop i lapie sie na mysli: co bedzie jak ja w ten dzien zaczne rodzic
na budowie trzeba piec odebrac - w dodatku wazy pareset kilo - wiec trzeba zorganizowac ludzi do wniesienia...mam nadzieje ze to nie bedzie ten dzien - bo to piatek - a moje dziewczynki obie piatkowe sa
Ja miałam termin wg cyklu na 24 czerwca, ale wg ostatniego usg na 16 czy 17 czerwca...sama już nie wiem...zobaczymy co wyjdzie z KTG,bo idę we wtorek...właściwie w poniedziałek mam ostatni egzamin, więc pasowało by mi we wtorek rodzić;-)...fajnie by było, bo nóg nie mogę nawet do klapków wcisnąć - normalnie stopy jak u Shreka.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Głuszku widzę, że pamiętasz moje zamieszanie terminowe ;-) dlatego mam dwa suwaczki, pierwszy z terminem ginkowym na 30, a drugi z "moim" na 20 więc mam sznse załapać się na pełnię, jeśli doczekam ;-)
milkaaa
Czerwcowa mama'08
ja czuje ze tydzien - 5 dni przed
tylko ja na poczatku mialam termin nawet na 2 lipca
potem na 23 czerwca, na 25 czerwca
ostatniego usg z zeszlego tyg juz nie biore pod uwage - 27 czerwiec - ale to nic nie znaczy - bo mala jest po prostu mniejsza niz wczesniejsze dzieci
wiec kto wie kiedy ja sie rozpakuje
jedno jest pewne - jakbym teraz zaczela rodzic - bylaby to panika - bo niby gotowa - ale nie do konca...jeszcze sporo rzeczy do spiecia mam. I psychicznie tez jeszcze nei gotowa. Ale czuje powoli ten stan wyciszenia sie - potrzebuje jeszcze ok 1-2 tygodnie
tylko ja na poczatku mialam termin nawet na 2 lipca
potem na 23 czerwca, na 25 czerwca
ostatniego usg z zeszlego tyg juz nie biore pod uwage - 27 czerwiec - ale to nic nie znaczy - bo mala jest po prostu mniejsza niz wczesniejsze dzieci
wiec kto wie kiedy ja sie rozpakuje
jedno jest pewne - jakbym teraz zaczela rodzic - bylaby to panika - bo niby gotowa - ale nie do konca...jeszcze sporo rzeczy do spiecia mam. I psychicznie tez jeszcze nei gotowa. Ale czuje powoli ten stan wyciszenia sie - potrzebuje jeszcze ok 1-2 tygodnie
reklama
dorciacz
Aktywna w BB
Dzień dobry, dzień dobry :-) !
Aniknulka, powodzenia i szybkiego rozwiązania.
Głuszku, życzę dużo zdrowia dla Marysi, a dla Ciebie chociaż troszkę spokoju.
Milkaaa, jeżeli pełnia jest 18, no to ja też się piszę na ten termin
Agusia i Magdziara - szybkiego odblokowania ;-) i spotkania z maluszkami
Aniknulka, powodzenia i szybkiego rozwiązania.
Głuszku, życzę dużo zdrowia dla Marysi, a dla Ciebie chociaż troszkę spokoju.
Milkaaa, jeżeli pełnia jest 18, no to ja też się piszę na ten termin
Agusia i Magdziara - szybkiego odblokowania ;-) i spotkania z maluszkami
Podziel się: