reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ale Mata ma pochrzanione z tymi terminami - z tego co pamiętam to z ostaniej @ miała nawet na 13 czerwca wiec byłaby w terminie. Kurde kto ma jeszcze termin na koniec czerwca zeby ze mną łazić. Agacinka z tego co pamiętam i ktoś jeszcze? Z tych aktywnych?
Bo ty Joas zaraz się rozpakujesz. Mata cos czuje że tez przede mną. Aniknulka na porodówce.... Jeszcze Milkaa jest na koniec . A Milkaa ty jak tam rozpakujesz się przed terminem czy będziesz grzecznie czekac w kolejce?

18 pelnia?? to moj typ - 18 lub 17
moj maz typuje 20

dostalam telefon - pani chce do nas wyslac w nast tyg piec - oki - dzwonie do meza ze ma sobie na ten dzien zaplanowac urlop i lapie sie na mysli: co bedzie jak ja w ten dzien zaczne rodzic:szok:
na budowie trzeba piec odebrac - w dodatku wazy pareset kilo - wiec trzeba zorganizowac ludzi do wniesienia...mam nadzieje ze to nie bedzie ten dzien - bo to piatek - a moje dziewczynki obie piatkowe sa:crazy:

Ja miałam termin wg cyklu na 24 czerwca, ale wg ostatniego usg na 16 czy 17 czerwca...sama już nie wiem...zobaczymy co wyjdzie z KTG,bo idę we wtorek:tak:...właściwie w poniedziałek mam ostatni egzamin, więc pasowało by mi we wtorek rodzić;-)...fajnie by było, bo nóg nie mogę nawet do klapków wcisnąć - normalnie stopy jak u Shreka.

Głuszku widzę, że pamiętasz moje zamieszanie terminowe ;-) dlatego mam dwa suwaczki, pierwszy z terminem ginkowym na 30, a drugi z "moim" na 20 :tak: więc mam sznse załapać się na pełnię, jeśli doczekam ;-):-D

ja czuje ze tydzien - 5 dni przed
tylko ja na poczatku mialam termin nawet na 2 lipca
potem na 23 czerwca, na 25 czerwca
ostatniego usg z zeszlego tyg juz nie biore pod uwage - 27 czerwiec - ale to nic nie znaczy - bo mala jest po prostu mniejsza niz wczesniejsze dzieci

wiec kto wie kiedy ja sie rozpakuje

jedno jest pewne - jakbym teraz zaczela rodzic - bylaby to panika - bo niby gotowa - ale nie do konca...jeszcze sporo rzeczy do spiecia mam. I psychicznie tez jeszcze nei gotowa. Ale czuje powoli ten stan wyciszenia sie - potrzebuje jeszcze ok 1-2 tygodnie:tak:

My wszyscy z czwartku a dziś czwartek .Mi to nawet dziś pasuje tylko wieczorem i żebym się zmieściła jeszcze dziś. 06. 06. 08 urodziny teściowej jeszcze do tego :-)

gluszku - to ja Ci potowarzysze do konca - pomyslalam jeszcze o dwoch waznych rzeczach - sezon na truskawki sie rozkreca:tak: i my z konca bedzimy "dluzej" na macierzynskixh

reklama
Dzień dobry, dzień dobry :-) !

Aniknulka, powodzenia i szybkiego rozwiązania.

Głuszku, życzę dużo zdrowia dla Marysi, a dla Ciebie chociaż troszkę spokoju.

Milkaaa, jeżeli pełnia jest 18, no to ja też się piszę na ten termin :szok:

Agusia i Magdziara - szybkiego odblokowania ;-) i spotkania z maluszkami

Do góry