reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanna trzymam za Was kciuki!!! Na pewno będzie dobrze!!!!
Azile rzeczywiście nie fajnie Twój M postąpił- ale najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło- ja to bym pewnie też ryczała jak bóbr- ale tak jak u Maty mój Ł dzwoni kiedy wychodzi z pracy i ja coś sie dziej to też da mi znać ;-)
Magdziarka myślę że Ty prace wszędzie znajdziesz! :-)

Ja dzisiaj wstałam o 11- a to przez mojego Ł- on taki śpioch a jak on śpi to ja nie mam co robić (zwłaszcza ze dalej jesteśmy u teściów)
Rozmawiałam dzisiaj z moją mama- ściągnęli jej juz gips i powiedziała ze przyjedzie we wtorek pomóc mi posprzątać po remoncie- super zawsze to sobie pogadam w końcu nie widzimy sie co tydzień :tak::-) no i powiedziała ze coś popichcimy razem zeby było co jesc jak wróce ze szpitala - KOCHANA :-D także humor mam dobry od rana- zaraz idę poprasować :tak: miłej soboty czerwcówczki!

reklama
limba
hmm tak myslisz ze to juz predko?nie moge dzis rodzic w nocy bo maz na nocce i jestem sama :-D:-D:-D

:-D:-D:-D a no skoro męza nie ma to oki.Pójdziemy jutro ;-);-);-)
Ale tak na serio to ja mysle ze przygotowujemy sie pomału do godziny zero,od stanu totalnego zmeczenia,do euforii--typowe.To juz niedługo.

Trzymam mocno kciuki za Joanne,Magdziarko corunia tez by Ci sie jeszcze przydala,ale narazie czekamy z niecierpliwoscia na Antosia,pozdrawiam:-D:-D:-D

no no laski na troszke was opuścić i widze że dzieje sie na tym naszym forum!
Joasiu trzymam mocnomkciuki ze wszytko bedzie ok i czekam z niecirpliwoscią na jakies informacje :-) bedzie dobrze:tak:

Martus słodziutkie zdjecie:tak: bedzie super pamiatka. moj M nie zdazyl juz zrobic sesji 24 maja przyleciał a ja 25 zameldowalam sie na porodowce :sorry2:

Joasia trzymam kciukasy żeby wszystko sie dobrze skończyło:-D trzymaj sie kochana i czekamy na wieści:tak:

A ja dziś pospałam do 10 później razem z mamą zrobiłyśmy śniadanie, później targ, obiad dla dziadków, pomogłam mamie w dokumentach bo 3.06 wyjeżdża a teraz leżę i odpoczywam. Mam już zapowiedziane, zebym nie rodziła do 17.06 bo 15.06 wraca z obozu rehabilitacyjnego. A ja jakos czuję, że urodzę tuż przed swoimi urodzinami i synek zrobi mamie prezent. Urodzinki mam 25.06.

Azile dobrze, że już wszystko się z M wyjaśniło. Ja tez kiedys miłam taką akcję ale od kiedy zrobiłam awanturę to od tamtej pory dzwoni, często też jak wyjeżdża to daje sygnał żebym wstawiła ziemniaki.:tak:

Natunia nie martw się na zapas. ja od m-ca mam skurcze przepowiadające ale biorę leki rozkurczowe i na razie oki. Poza tym Limba ma rację nie pomylisz akcji porodowej skurcze się nasilaja i skracaja częstotliwość. (odchodzi czop, wody)

reklama
Do góry