reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanna trzymam za Was kciuki!!! Na pewno będzie dobrze!!!!
Azile rzeczywiście nie fajnie Twój M postąpił- ale najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło- ja to bym pewnie też ryczała jak bóbr- ale tak jak u Maty mój Ł dzwoni kiedy wychodzi z pracy i ja coś sie dziej to też da mi znać ;-)
Magdziarka myślę że Ty prace wszędzie znajdziesz! :-)

Ja dzisiaj wstałam o 11- a to przez mojego Ł- on taki śpioch a jak on śpi to ja nie mam co robić (zwłaszcza ze dalej jesteśmy u teściów)
Rozmawiałam dzisiaj z moją mama- ściągnęli jej juz gips i powiedziała ze przyjedzie we wtorek pomóc mi posprzątać po remoncie- super zawsze to sobie pogadam w końcu nie widzimy sie co tydzień :tak::-) no i powiedziała ze coś popichcimy razem zeby było co jesc jak wróce ze szpitala - KOCHANA :-D także humor mam dobry od rana- zaraz idę poprasować :tak: miłej soboty czerwcówczki!

reklama
limba
hmm tak myslisz ze to juz predko?nie moge dzis rodzic w nocy bo maz na nocce i jestem sama :-D:-D:-D

:-D:-D:-D a no skoro męza nie ma to oki.Pójdziemy jutro ;-);-);-)
Ale tak na serio to ja mysle ze przygotowujemy sie pomału do godziny zero,od stanu totalnego zmeczenia,do euforii--typowe.To juz niedługo.

Trzymam mocno kciuki za Joanne,Magdziarko corunia tez by Ci sie jeszcze przydala,ale narazie czekamy z niecierpliwoscia na Antosia,pozdrawiam:-D:-D:-D

no no laski na troszke was opuścić i widze że dzieje sie na tym naszym forum!
Joasiu trzymam mocnomkciuki ze wszytko bedzie ok i czekam z niecirpliwoscią na jakies informacje :-) bedzie dobrze:tak:

Martus słodziutkie zdjecie:tak: bedzie super pamiatka. moj M nie zdazyl juz zrobic sesji 24 maja przyleciał a ja 25 zameldowalam sie na porodowce :sorry2:

Joasia trzymam kciukasy żeby wszystko sie dobrze skończyło:-D trzymaj sie kochana i czekamy na wieści:tak:

A ja dziś pospałam do 10 później razem z mamą zrobiłyśmy śniadanie, później targ, obiad dla dziadków, pomogłam mamie w dokumentach bo 3.06 wyjeżdża a teraz leżę i odpoczywam. Mam już zapowiedziane, zebym nie rodziła do 17.06 bo 15.06 wraca z obozu rehabilitacyjnego. A ja jakos czuję, że urodzę tuż przed swoimi urodzinami i synek zrobi mamie prezent. Urodzinki mam 25.06.

Azile dobrze, że już wszystko się z M wyjaśniło. Ja tez kiedys miłam taką akcję ale od kiedy zrobiłam awanturę to od tamtej pory dzwoni, często też jak wyjeżdża to daje sygnał żebym wstawiła ziemniaki.:tak:

Natunia nie martw się na zapas. ja od m-ca mam skurcze przepowiadające ale biorę leki rozkurczowe i na razie oki. Poza tym Limba ma rację nie pomylisz akcji porodowej skurcze się nasilaja i skracaja częstotliwość. (odchodzi czop, wody)

reklama
Do góry