reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarku widzisz jak to jest jak człowiek nie ma czasu porozmawiać. Mój M jest tak zabiegany, że czasem sie nie widzimy prawie tydzień.

Już wróciłam ze sklepu i zjem sobie zupkę , rozpakuje zakupy i się bycze. A o13 idę na grila i wracam późno.:-)

reklama
lilianko dzidzia super i cieszę się że wracasz już do zdrówka
alize ach ci faceci, kiedyś głowy pogubią
wszystkim czerwcóweczkom przyjemnej soboty bo pogoda zapowiada się super

Witam,no i przeszło mi wszystko,chyba nie bede miała bobasa na Dzien Dziecka:blink:.
czuje sie dzisiaj wspaniale,ide dokręcic ręczny w Jeepie i zdjąc zderzak w LR.Bo mam na poniedziałek termin przegladów tech.

Jest ekonomistą z wykształcenia. Skończył marketing i zarzadzanie, kurs m,aklerki, kurs głównego księgowego i inne w tym temacie...dokładnie pracuje w controllingu. Obecnie PO dyrektora finansowego( budżet plany, pozyskiwanie środków z unii itp..odpowiedzialny za finanse danej części firmy czy spółki..ot i tyle)

Magdziarko,
no to teraz jasne. Skoro taki specjalisa, to nie dziwne, że ma różne propozycje. Ciekawe, gdzie los Was rzuci. No i jeszcze pytanie co wtedy z Twoją pracą.

Azile, ja też jestem troche nerwus jeśli chodzi o takie nie-wracanie do domu. Grunt, że wszystko się wyjaśniło.

A ja od rana troszkę jeszcze posprzątałam w domku. Potem chcieliśmy iść na spacer do parku, ale Wojciaszek urządził nam taką "scenę" z rykiem i rzucaniem się na chodnik, że wróciliśmy do domu. Teraz śpi, my odpoczywamy psychicznie, ja sobie leżę i klikam.:-)

pomozcie mi czy to juz niedlugo?cala noc nie moglam spac bo mialam skorcze c 10minut.nie byly specjalnie bolesna ale bardzo uciazliwe.o 4 w nocy dostalam biegunki i potem poszlam spac.rano jak sie obudzilam to wszystko minela i znow czuje sie dobrze.
boje sie ze moze sie cos zaczac a ja nie bede nawet o tym wiedziec i nie pojade do szpitala lub pojade za pozno.co myslicie ze powinnam zrobic?

Ale Wy jestescie ranne ptaszki!Podziwiam!
Ja tylko wstawilam pranie,a potem wpadly mama i siostra M,bo kupily nam na targu czeresnie-zaraz je umyje i zjem!:-)
M w pracy,ale niedlugo powinien wrocic i pojedziemy kupic cos do jedzenia.Duzo w sumie nie trzeba,bo moja siostra przywiozla od mamy polskie jedzonko:-)
Milej soboty dla wszystkich!

reklama
Magdziarko, no to teraz jasne. Skoro taki specjalisa, to nie dziwne, że ma różne propozycje. Ciekawe, gdzie los Was rzuci. No i jeszcze pytanie co wtedy z Twoją pracą.:-)

Myslę, że etacik w szkole znajdę... zobaczymy nie będę się martwiła...a może jeszcze spróbuje urodzić Marysię:-D

Do góry