reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarku widzisz jak to jest jak człowiek nie ma czasu porozmawiać. Mój M jest tak zabiegany, że czasem sie nie widzimy prawie tydzień.

Już wróciłam ze sklepu i zjem sobie zupkę , rozpakuje zakupy i się bycze. A o13 idę na grila i wracam późno.:-)

reklama
lilianko dzidzia super i cieszę się że wracasz już do zdrówka
alize ach ci faceci, kiedyś głowy pogubią
wszystkim czerwcóweczkom przyjemnej soboty bo pogoda zapowiada się super

Witam,no i przeszło mi wszystko,chyba nie bede miała bobasa na Dzien Dziecka:blink:.
czuje sie dzisiaj wspaniale,ide dokręcic ręczny w Jeepie i zdjąc zderzak w LR.Bo mam na poniedziałek termin przegladów tech.

Jest ekonomistą z wykształcenia. Skończył marketing i zarzadzanie, kurs m,aklerki, kurs głównego księgowego i inne w tym temacie...dokładnie pracuje w controllingu. Obecnie PO dyrektora finansowego( budżet plany, pozyskiwanie środków z unii itp..odpowiedzialny za finanse danej części firmy czy spółki..ot i tyle)

Magdziarko,
no to teraz jasne. Skoro taki specjalisa, to nie dziwne, że ma różne propozycje. Ciekawe, gdzie los Was rzuci. No i jeszcze pytanie co wtedy z Twoją pracą.

Azile, ja też jestem troche nerwus jeśli chodzi o takie nie-wracanie do domu. Grunt, że wszystko się wyjaśniło.

A ja od rana troszkę jeszcze posprzątałam w domku. Potem chcieliśmy iść na spacer do parku, ale Wojciaszek urządził nam taką "scenę" z rykiem i rzucaniem się na chodnik, że wróciliśmy do domu. Teraz śpi, my odpoczywamy psychicznie, ja sobie leżę i klikam.:-)

pomozcie mi czy to juz niedlugo?cala noc nie moglam spac bo mialam skorcze c 10minut.nie byly specjalnie bolesna ale bardzo uciazliwe.o 4 w nocy dostalam biegunki i potem poszlam spac.rano jak sie obudzilam to wszystko minela i znow czuje sie dobrze.
boje sie ze moze sie cos zaczac a ja nie bede nawet o tym wiedziec i nie pojade do szpitala lub pojade za pozno.co myslicie ze powinnam zrobic?

Ale Wy jestescie ranne ptaszki!Podziwiam!
Ja tylko wstawilam pranie,a potem wpadly mama i siostra M,bo kupily nam na targu czeresnie-zaraz je umyje i zjem!:-)
M w pracy,ale niedlugo powinien wrocic i pojedziemy kupic cos do jedzenia.Duzo w sumie nie trzeba,bo moja siostra przywiozla od mamy polskie jedzonko:-)
Milej soboty dla wszystkich!

reklama
Magdziarko, no to teraz jasne. Skoro taki specjalisa, to nie dziwne, że ma różne propozycje. Ciekawe, gdzie los Was rzuci. No i jeszcze pytanie co wtedy z Twoją pracą.:-)

Myslę, że etacik w szkole znajdę... zobaczymy nie będę się martwiła...a może jeszcze spróbuje urodzić Marysię:-D

Do góry