reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzieki dziewczyny!
Na szczescie mam taka nature - dzieki za to Bogu, ze nie rozpamietuje i nie zamartwiam sie. Ja sie musze tylko oswoic z wiadomosciami. Zawsze tak bylo. Biore co daje mi Los i Zycie.
Wracajac do lekarza i sprzetu: lekarz super specjalista, sprzet tez, wszystkie badania usg u niego od 22 tyg ciazy....
Jaka jest Malenka okaze sie po urodzeniu. Teraz tylko musze przygotowac sie na jej powitanie: logistycznie przede wszytkim, bo psychicznie to juz chyba jestem gotowa....

Cześć dziweczyny a wy jeszcze śpita. Ja nie śpie od 4 , a tak wogóle to prawie całą noc. Mój M mnie wkurzył, albo i gorzej:wściekła/y:. Poszedł na jakąś firmową impreze, tylko zapomniał mi powiedzieć, ze impreza jest z noclegiem. Więc ok 4 zaczęłam sie denerwować , ze coś się stało. Pojechał samochodem i oczywiście w głowie jedna myś , ze miał wypadek. Wkońcu dodzwoniłam sie a on , że śpi w hotelu. Wiecie jakiego dostałam nerwa, ryczałam do 6 rano. Takie głupie niedopowiedzenie potrafi człowiekowi nerwy popsuć. :szok:
Ale mam miłe plany na dzisiaj. Idę ze znajomymi z pracy na grila i M zostaje z dziećmi:-), przynajmiej sie odstresuje. Zaray na zakupki, obiad juz ugotowalam i pospryatalam w domku. Jak to dobrze czasem sie zdenerwowac!!!!!!!!

Matuś, ale super foteczka...normalnie można się rozpłynąć, takie słodkie...mój też tak lubi, ale nie wpadliśmy, że możemy pstryknąć se tak foteczkę...super:-). Meżuś pierwsza klasa, a Twój brzusio słodki i ja tam żadnych rozstępów nie widzę.:tak:

No Eliza to dopiero historia:szok:Najważniejsze, że się sprawa wyjaśniła.

Ja dopiero się zwlokłam z łóżka i nie mam nic ciekawego do roboty..Mały u dziadków, w chacie sprzatnięte, gotowaćnie będę dla nszej dwójki skoczymy gdzieś pewnie....Jeszcze nie wiem co będziemy robili...mąż jeszcze chrapie - niech mu tam - przeciez to ostatnie dni...

No Eliza to dopiero historia:szok:Najważniejsze, że się sprawa wyjaśniła.czasem tak bywa z niedomówienia.Ale też bym się zdenerwowała na Twoim miejscu.:tak:

Ja dopiero się zwlokłam z łóżka i nie mam nic ciekawego do roboty..Mały u dziadków, w chacie sprzatnięte, gotować nie będę dla nszej dwójki skoczymy gdzieś pewnie....Jeszcze nie wiem co będziemy robili...mąż jeszcze chrapie - niech mu tam - przeciez to ostatnie dni i spokojne poranki...Ale coś dzisiaj trzeba zrobić bo piekna słoneczna pogoda za oknem:-):-):-)

no to mamy ostatni dzień maja - ciekawe czy jeszcze któras załapie się na majówkę czy już reszta będzie czerwcówkami (ewentualnie nia daj boże lipcówkami)

azile no to mialas niezly poranek :-) ja tez w sumie od 3:30 prawie nie spalam bo jakos nie moglam ale wstalam z lozka o 7:30...jeszcze nic nie zdazylam zrobic oprocz sniadania a juz mnie plecki i nogi bola pewnie po wczorajszym sprzataniu :-(
milej soboty czerwcowki, jak ktora chce sie rozdwoic w maju to ostatnia szansa:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Mata super zdjecie:-)tez takie chce...ale moj maz jest leniwiec i mi samej to jeszcze zrobi ale jak ma ustawic samowyzwalacz zebysmy mieli razem to juz mu sie nie chce...chyba musze go bardziej pomolestowac ;-)

Do góry