reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzieki dziewczyny!
Na szczescie mam taka nature - dzieki za to Bogu, ze nie rozpamietuje i nie zamartwiam sie. Ja sie musze tylko oswoic z wiadomosciami. Zawsze tak bylo. Biore co daje mi Los i Zycie.
Wracajac do lekarza i sprzetu: lekarz super specjalista, sprzet tez, wszystkie badania usg u niego od 22 tyg ciazy....
Jaka jest Malenka okaze sie po urodzeniu. Teraz tylko musze przygotowac sie na jej powitanie: logistycznie przede wszytkim, bo psychicznie to juz chyba jestem gotowa....

Cześć dziweczyny a wy jeszcze śpita. Ja nie śpie od 4 , a tak wogóle to prawie całą noc. Mój M mnie wkurzył, albo i gorzej:wściekła/y:. Poszedł na jakąś firmową impreze, tylko zapomniał mi powiedzieć, ze impreza jest z noclegiem. Więc ok 4 zaczęłam sie denerwować , ze coś się stało. Pojechał samochodem i oczywiście w głowie jedna myś , ze miał wypadek. Wkońcu dodzwoniłam sie a on , że śpi w hotelu. Wiecie jakiego dostałam nerwa, ryczałam do 6 rano. Takie głupie niedopowiedzenie potrafi człowiekowi nerwy popsuć. :szok:
Ale mam miłe plany na dzisiaj. Idę ze znajomymi z pracy na grila i M zostaje z dziećmi:-), przynajmiej sie odstresuje. Zaray na zakupki, obiad juz ugotowalam i pospryatalam w domku. Jak to dobrze czasem sie zdenerwowac!!!!!!!!

Matuś, ale super foteczka...normalnie można się rozpłynąć, takie słodkie...mój też tak lubi, ale nie wpadliśmy, że możemy pstryknąć se tak foteczkę...super:-). Meżuś pierwsza klasa, a Twój brzusio słodki i ja tam żadnych rozstępów nie widzę.:tak:

No Eliza to dopiero historia:szok:Najważniejsze, że się sprawa wyjaśniła.

Ja dopiero się zwlokłam z łóżka i nie mam nic ciekawego do roboty..Mały u dziadków, w chacie sprzatnięte, gotowaćnie będę dla nszej dwójki skoczymy gdzieś pewnie....Jeszcze nie wiem co będziemy robili...mąż jeszcze chrapie - niech mu tam - przeciez to ostatnie dni...

No Eliza to dopiero historia:szok:Najważniejsze, że się sprawa wyjaśniła.czasem tak bywa z niedomówienia.Ale też bym się zdenerwowała na Twoim miejscu.:tak:

Ja dopiero się zwlokłam z łóżka i nie mam nic ciekawego do roboty..Mały u dziadków, w chacie sprzatnięte, gotować nie będę dla nszej dwójki skoczymy gdzieś pewnie....Jeszcze nie wiem co będziemy robili...mąż jeszcze chrapie - niech mu tam - przeciez to ostatnie dni i spokojne poranki...Ale coś dzisiaj trzeba zrobić bo piekna słoneczna pogoda za oknem:-):-):-)

no to mamy ostatni dzień maja - ciekawe czy jeszcze któras załapie się na majówkę czy już reszta będzie czerwcówkami (ewentualnie nia daj boże lipcówkami)

azile no to mialas niezly poranek :-) ja tez w sumie od 3:30 prawie nie spalam bo jakos nie moglam ale wstalam z lozka o 7:30...jeszcze nic nie zdazylam zrobic oprocz sniadania a juz mnie plecki i nogi bola pewnie po wczorajszym sprzataniu :-(
milej soboty czerwcowki, jak ktora chce sie rozdwoic w maju to ostatnia szansa:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Mata super zdjecie:-)tez takie chce...ale moj maz jest leniwiec i mi samej to jeszcze zrobi ale jak ma ustawic samowyzwalacz zebysmy mieli razem to juz mu sie nie chce...chyba musze go bardziej pomolestowac ;-)

Do góry