reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to rzeczywiście rozstrzał spory :szok:, nie wiadomo, gdzie Was rzuci. A co on robi - jeśli można spytać - że aż takie różne (w tym zagraniczne) miejsca?
A na Mazury jeżdżę przez Ostrołękę, ale gdzie jest Mława to z grubsza wiem.:-)

reklama
No to rzeczywiście rozstrzał spory :szok:, nie wiadomo, gdzie Was rzuci. A co on robi - jeśli można spytać - że aż takie różne (w tym zagraniczne) miejsca?
A na Mazury jeżdżę przez Ostrołękę, ale gdzie jest Mława to z grubsza wiem.:-)
A gidzie jezdzisz nas te mazurki :tak:

Joaś, u mnie w sumie jest podobnie jak u Dorciacz. Ostatnio główka maluszka była na 38 tydzień, a nóżki i rączki na 34. I pan doktor stwierdził, że pewnie dzidziuś będzie krępy: krótki i ciężki. Wojciaszek tez taki był, więc stąd te przypuszczenia. Widać do takich dzieci mam tendencję. Z reszta mam nadzieję, że to juz na dniach okaże się.

Jolu, jakieś 20 km na południe od Mrągowa nad jez. Mokre. Rodzice mają tam działkę, która kupiła ponad 40 lat temu moja cioteczna prababcia. To mój drugi dom, jeżdzę tam od 20 lat w różnych porach roku i na Mazurach czuję się jak u siebie.:-) Już za Myszyńcem czuję powiew Mazur, a za Rozogami to już zupełnie.

Dobranoc Kobitki, ja już sie zmywam, chcę jeszcze poczytać. A Wojciaszek ostatnio lubi 6.30 wstawać. Chyba wyczuwa, że trzeba przed urodzinami braciszka przyzwyczaić mamusię, to mniejszej ilości snu.;-):-D

Jest ekonomistą z wykształcenia. Skończył marketing i zarzadzanie, kurs m,aklerki, kurs głównego księgowego i inne w tym temacie...dokładnie pracuje w controllingu. Obecnie PO dyrektora finansowego( budżet plany, pozyskiwanie środków z unii itp..odpowiedzialny za finanse danej części firmy czy spółki..ot i tyle)

Magdziarko ja bardzo polecam Wroclaw jesli chcielibyscie sie tam wyrowadzic...kocham to miasto pewnie dlatego ze "najlepsze" lata zycia tam spedzilam tzn studia ...gdybysmy mieli kiedys wrocic z emigracji to napewno do Wroclawia :-)

reklama
Do góry