reklama
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
zaglądamy tylko na chwilkę (chciałam zobaczyć twój suwaczek)....Aniknulka, możesz w to uwierzyć?Juz niecały miesiąc...trzymamy za Ciebie kciuki i kibicujemy.... Innym czerwcówką zresztą też... zaraz zobaczycie, jak pęknie worek to co dzień będziecie pisać że już kolejna urodziła (a może już się zaczeło?...muszę sprawdzić;-))
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Magdziarko fajnie ze wpadają do Ciebie koleżanki- zawsze to milej :-)
Głuszku mam nadzieję ze robota z tymi rurkami pojdzie w miare gładko
Aniknulka mam nadzieję ze jak odpoczniesz to juz bedziesz sie lepiej czuła!!!!;-)
Majeczko może dzidzia ma mniej miejsca- dlatego słabiej go czujesz, a może to pogoda tak działa na niego? nie przejmuj sie wszystko bedzie ok!
Asiowo przynajmnie sobie porządnie odpoczniesz dzisiaj w spokoju ;-)
Limba uważaj na drodze i jedź powoli
Joaś widzę ze u Ciebie wesoło zaczął sie dzień
Azile należały Ci sie te kawałki ciasta po takim treningu ;-)
Mata- masz rację niedługo sie skończy sielanka!!!
Dziewczynki miłego dnia Wam życzę wszystkim!!! Jakiś dobry humor mnie dzisiaj dopadł, może dlatego, że juz wiem jakie mebelki bedę miała do pokoju Małego ;-) i w ogole tak jakos na sercu mi dzisiaj lżej :-)
Głuszku mam nadzieję ze robota z tymi rurkami pojdzie w miare gładko
Aniknulka mam nadzieję ze jak odpoczniesz to juz bedziesz sie lepiej czuła!!!!;-)
Majeczko może dzidzia ma mniej miejsca- dlatego słabiej go czujesz, a może to pogoda tak działa na niego? nie przejmuj sie wszystko bedzie ok!
Asiowo przynajmnie sobie porządnie odpoczniesz dzisiaj w spokoju ;-)
Limba uważaj na drodze i jedź powoli
Joaś widzę ze u Ciebie wesoło zaczął sie dzień
Azile należały Ci sie te kawałki ciasta po takim treningu ;-)
Mata- masz rację niedługo sie skończy sielanka!!!
Dziewczynki miłego dnia Wam życzę wszystkim!!! Jakiś dobry humor mnie dzisiaj dopadł, może dlatego, że juz wiem jakie mebelki bedę miała do pokoju Małego ;-) i w ogole tak jakos na sercu mi dzisiaj lżej :-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Głuszku jakoś będziesz musiała to przeżyć. U mnie sąsiedzi też często wiercą i tak sobie myślę że jeśli choć raz obudzą moje maleństwo to im chyba nogi z .. powyrywam. Do tego ocieplają blok (na szczęście tylko szczyty ale za to w żółwim tempie). Dobrze, że lato przed nami , najwyżej wyjdzie się na spacerek.:-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Agusia 120/70 to normalne ciśnienie, ja od początku ciąży mam takie i ginka nic nie mówiła
Ja zaraz idę prasować resztę ciuszków i do końca spakuję torbę:-)
A dzidzia to ma teraz niezłą czkawkę brzuch podskakuje hihi
Aniknulka wiem, że ciśnienie dobre Żle napisałam. Chodziło mi o to, że nie wiem od czego mam telepawki skoro ciśnienie OK Ale tak czasami jest jak pisze się o jednym a myśli o czym innym i wychodzą głupoty;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Azile a nawet nie wiem skąd taki humorek :-);-)
Kasiu ja tez mieszkam w bloku i nas sąsiedzi mają serdecznie dosyć!!! Nad nami mieszka taka pani co sie zajmuje swoimi wnukami- 6 lat i 11 miesiecy i ona juz tak sie nauczyła ze przychodzi do nas i dogaduje sie z robotnikami ze taraz np. przez 40 minut nie mogą nic wiercić i być głośno bo kładzie dziecko spać- poźniej jak sie dzidzia obudzi to przychodzi i mówi ze już mogą sie tłuc :-)
Najgorsze jest ze zapowiedziałam mi ta sąsiadka ze w wakacje oni zaczynają remont bo wnuków juz nie bedzie musiała pilnować
Kasiu ja tez mieszkam w bloku i nas sąsiedzi mają serdecznie dosyć!!! Nad nami mieszka taka pani co sie zajmuje swoimi wnukami- 6 lat i 11 miesiecy i ona juz tak sie nauczyła ze przychodzi do nas i dogaduje sie z robotnikami ze taraz np. przez 40 minut nie mogą nic wiercić i być głośno bo kładzie dziecko spać- poźniej jak sie dzidzia obudzi to przychodzi i mówi ze już mogą sie tłuc :-)
Najgorsze jest ze zapowiedziałam mi ta sąsiadka ze w wakacje oni zaczynają remont bo wnuków juz nie bedzie musiała pilnować
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Agusia ja tez mam ciśnienie dobre, a czasami i mnie dopadają takie telepawki ręce strasznie drżą... ale jak zjem to przechodzi
Czytam na forum baby boom o złych wspomieniach z porodu i aż mi ciśnienie skoczyło. Boję się oksytocyny, bo przez prawie 2 miesiące brałam fenoterol po 6 tab i mam niby go brac dalej do 38 tyg ciązy tylko mniejszą dawkę. Dzidziuś na usg jest bardzo duży.A lekarz na to że duże dziecko wcale nie oznacza trudniejszego porodu. Ja chyba zwariuje z nerw.
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mój maluszek dzisiaj jak nigdy spokojny, tylko od czasu do czasu sie przeciągnie :-) moze to przez pogodę?;-)
Podziel się: