reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko u nas rurki od gazu wymieniają w mieszkaniach i wyciągają na klatkę schodową z każdego mieszkania wiec kłują w betonie i mnie wkurzają bo tłuka sie już drugi miesiac - wiem że to jest ich praca ale oni mają takei tempo że naprawdę nawet spokojnego człowieka moze krew zalać a ja do spokojnych nie należę a w 9 miesiącu ciazy tym bardziej.....

reklama
Dzięki, dziewczyny!

Mata, szczególnie, że pierwsza ciąża jest tylko raz. Potem już zawsze jest inaczej. Nasze wielokrotne mamusie na pewno to potwierdzą.:-)

Magdziarko, to miłego spotkania życzę.:-)

Głuszku, ja też prasuję tylko to co trzeba: spódnice, czasem koszulę Marcina. I w ten sposób prasowanie wychodzi mi raz na miesiąc, raz na dwa. Po prostu brak czasu. A raczej wolę w tym czasie poczytać, albo pobawić się z Wojciaszkiem. A wymiana gazu też mnie czeka w tym roku, brrrr... Już widze ten syf w mieszkaniu. I dwójkę dzieci w tym wszystkim.:baffled:

Ja też mam dużo żyłek na brzuszku i klatce piersiowej.
A ja nie:-), tylko na nogach!!!!!!!!
A tak wogóle to podobno wyglądam piękniej niż przed ciążą. Mój M wysunął wniosek " powinnas zawsze chodzić w ciąży" HAHAHA , zartowniś.

A ja dzisiaj dobrze sie czuję tylko mam totalnego lenia, nic sie nie chce:baffled:

Joaś no to miałaś niezły poranek:rofl2:
Mnie złapał ból brzucha więc lerzałam do 11 później zakupy obiad dla dziadków a teraz leżę bo znów boli ale najważniejsze, że przechodzi.:tak:
Magdziarko życzę udanego spotkania z koleżankami:-)
Głuszku trzymam kciuki za wymianę rurek:tak: oby się sprężyli:tak:

Agusia 120/70 to normalne ciśnienie, ja od początku ciąży mam takie i ginka nic nie mówiła :no:
Ja zaraz idę prasować resztę ciuszków i do końca spakuję torbę:-)
A dzidzia to ma teraz niezłą czkawkę brzuch podskakuje :-D hihi

Jeszcze 10 min temu martwiłam się, że maluszek ospały i nic się nie rusza a teraz się wyciąga i ma czkawkę aż brzuch podskakuje:-D mam tylko nadzieję, że jak się urodzi nie będzie miał tej czkawki za często.

Mamoot śliczne zdjęcia :-D i masz rację pierwsza ciąża jest fascynująca poznajesz swoje ciało od innej strony fantastyczne uczucie:-)

reklama
Ja u teściów to nic nie mogę zrobić! Mogę tylko odpoczywać... dzisiaj chciałam zamknąć bramę jak przyjechaliśmy z miasta to opiernicz dostałam ;-):-) z jednej strony fajnie bo naprawde nie mam siły wejsc po schodach i na dodatek ten dzisiejszy upał :baffled: ale tak to czasem mnie nosi zeby cos porobic :tak: Ł jak bedzie wracał z pracy to zaczepi o mieszkanie i weźmie wszystkie ciuszki i bede sobie tu prała i prasowała :happy: w końcu :-)
A dzisiaj byłam w BRW wybrać mebelki i jutro mam przyjechać zamówić ostatecznie i w piątek do odbioru :-):-):-)

Do góry