Magdziarko u nas rurki od gazu wymieniają w mieszkaniach i wyciągają na klatkę schodową z każdego mieszkania wiec kłują w betonie i mnie wkurzają bo tłuka sie już drugi miesiac - wiem że to jest ich praca ale oni mają takei tempo że naprawdę nawet spokojnego człowieka moze krew zalać a ja do spokojnych nie należę a w 9 miesiącu ciazy tym bardziej.....
reklama
Magdziarko, to miłego spotkania życzę.:-)
Głuszku, ja też prasuję tylko to co trzeba: spódnice, czasem koszulę Marcina. I w ten sposób prasowanie wychodzi mi raz na miesiąc, raz na dwa. Po prostu brak czasu. A raczej wolę w tym czasie poczytać, albo pobawić się z Wojciaszkiem. A wymiana gazu też mnie czeka w tym roku, brrrr... Już widze ten syf w mieszkaniu. I dwójkę dzieci w tym wszystkim.
Głuszku, ja też prasuję tylko to co trzeba: spódnice, czasem koszulę Marcina. I w ten sposób prasowanie wychodzi mi raz na miesiąc, raz na dwa. Po prostu brak czasu. A raczej wolę w tym czasie poczytać, albo pobawić się z Wojciaszkiem. A wymiana gazu też mnie czeka w tym roku, brrrr... Już widze ten syf w mieszkaniu. I dwójkę dzieci w tym wszystkim.
azile29
Czerwcowa mama'08
A ja nie:-), tylko na nogach!!!!!!!!Ja też mam dużo żyłek na brzuszku i klatce piersiowej.
A tak wogóle to podobno wyglądam piękniej niż przed ciążą. Mój M wysunął wniosek " powinnas zawsze chodzić w ciąży" HAHAHA , zartowniś.
A ja dzisiaj dobrze sie czuję tylko mam totalnego lenia, nic sie nie chce
Joaś no to miałaś niezły poranek
Mnie złapał ból brzucha więc lerzałam do 11 później zakupy obiad dla dziadków a teraz leżę bo znów boli ale najważniejsze, że przechodzi.
Magdziarko życzę udanego spotkania z koleżankami:-)
Głuszku trzymam kciuki za wymianę rurek oby się sprężyli
Mnie złapał ból brzucha więc lerzałam do 11 później zakupy obiad dla dziadków a teraz leżę bo znów boli ale najważniejsze, że przechodzi.
Magdziarko życzę udanego spotkania z koleżankami:-)
Głuszku trzymam kciuki za wymianę rurek oby się sprężyli
Agusia 120/70 to normalne ciśnienie, ja od początku ciąży mam takie i ginka nic nie mówiła
Ja zaraz idę prasować resztę ciuszków i do końca spakuję torbę:-)
A dzidzia to ma teraz niezłą czkawkę brzuch podskakuje hihi
Ja zaraz idę prasować resztę ciuszków i do końca spakuję torbę:-)
A dzidzia to ma teraz niezłą czkawkę brzuch podskakuje hihi
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja u teściów to nic nie mogę zrobić! Mogę tylko odpoczywać... dzisiaj chciałam zamknąć bramę jak przyjechaliśmy z miasta to opiernicz dostałam ;-):-) z jednej strony fajnie bo naprawde nie mam siły wejsc po schodach i na dodatek ten dzisiejszy upał ale tak to czasem mnie nosi zeby cos porobic Ł jak bedzie wracał z pracy to zaczepi o mieszkanie i weźmie wszystkie ciuszki i bede sobie tu prała i prasowała w końcu :-)
A dzisiaj byłam w BRW wybrać mebelki i jutro mam przyjechać zamówić ostatecznie i w piątek do odbioru :-):-):-)
A dzisiaj byłam w BRW wybrać mebelki i jutro mam przyjechać zamówić ostatecznie i w piątek do odbioru :-):-):-)
Podziel się: