reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko u nas rurki od gazu wymieniają w mieszkaniach i wyciągają na klatkę schodową z każdego mieszkania wiec kłują w betonie i mnie wkurzają bo tłuka sie już drugi miesiac - wiem że to jest ich praca ale oni mają takei tempo że naprawdę nawet spokojnego człowieka moze krew zalać a ja do spokojnych nie należę a w 9 miesiącu ciazy tym bardziej.....

reklama
Dzięki, dziewczyny!

Mata, szczególnie, że pierwsza ciąża jest tylko raz. Potem już zawsze jest inaczej. Nasze wielokrotne mamusie na pewno to potwierdzą.:-)

Magdziarko, to miłego spotkania życzę.:-)

Głuszku, ja też prasuję tylko to co trzeba: spódnice, czasem koszulę Marcina. I w ten sposób prasowanie wychodzi mi raz na miesiąc, raz na dwa. Po prostu brak czasu. A raczej wolę w tym czasie poczytać, albo pobawić się z Wojciaszkiem. A wymiana gazu też mnie czeka w tym roku, brrrr... Już widze ten syf w mieszkaniu. I dwójkę dzieci w tym wszystkim.:baffled:

Ja też mam dużo żyłek na brzuszku i klatce piersiowej.
A ja nie:-), tylko na nogach!!!!!!!!
A tak wogóle to podobno wyglądam piękniej niż przed ciążą. Mój M wysunął wniosek " powinnas zawsze chodzić w ciąży" HAHAHA , zartowniś.

A ja dzisiaj dobrze sie czuję tylko mam totalnego lenia, nic sie nie chce:baffled:

Joaś no to miałaś niezły poranek:rofl2:
Mnie złapał ból brzucha więc lerzałam do 11 później zakupy obiad dla dziadków a teraz leżę bo znów boli ale najważniejsze, że przechodzi.:tak:
Magdziarko życzę udanego spotkania z koleżankami:-)
Głuszku trzymam kciuki za wymianę rurek:tak: oby się sprężyli:tak:

Agusia 120/70 to normalne ciśnienie, ja od początku ciąży mam takie i ginka nic nie mówiła :no:
Ja zaraz idę prasować resztę ciuszków i do końca spakuję torbę:-)
A dzidzia to ma teraz niezłą czkawkę brzuch podskakuje :-D hihi

Jeszcze 10 min temu martwiłam się, że maluszek ospały i nic się nie rusza a teraz się wyciąga i ma czkawkę aż brzuch podskakuje:-D mam tylko nadzieję, że jak się urodzi nie będzie miał tej czkawki za często.

Mamoot śliczne zdjęcia :-D i masz rację pierwsza ciąża jest fascynująca poznajesz swoje ciało od innej strony fantastyczne uczucie:-)

reklama
Ja u teściów to nic nie mogę zrobić! Mogę tylko odpoczywać... dzisiaj chciałam zamknąć bramę jak przyjechaliśmy z miasta to opiernicz dostałam ;-):-) z jednej strony fajnie bo naprawde nie mam siły wejsc po schodach i na dodatek ten dzisiejszy upał :baffled: ale tak to czasem mnie nosi zeby cos porobic :tak: Ł jak bedzie wracał z pracy to zaczepi o mieszkanie i weźmie wszystkie ciuszki i bede sobie tu prała i prasowała :happy: w końcu :-)
A dzisiaj byłam w BRW wybrać mebelki i jutro mam przyjechać zamówić ostatecznie i w piątek do odbioru :-):-):-)

Do góry