reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
wg kalkulatora przekroczyłam wagę 40 tc:-D mam juz +13 kg ale zaczynam mocno puchnąć więc na pewno waga mocno mi skoczy:sorry2:
ograniczma sól jak moge a jednak woda zbiera sie:crazy:

reklama
Dziewczynki, my też po wizycie u gina w tym tygodniu, wyniki mamy lepsze, niż ostatnio! Centrum Materna i kuchnia mojego Lubego czynia cuda, bo wg doktorka stałam na skraju anemii, hehe :-).
Jest też zła wieść, bo doktorek wybiera się na wakacje... 15- 22 czerwca, jedzie razem z... hehehe doktorem u którego mam rodzić. Więc wszystkie swe myśli kieruję w stronę poźniejszego terminu (wyznaczony na 21), który zresztą wynika z moich obliczeń.
A że czas leci, to już po prostu szkoda gadać. Straszki mnie nachodzą... Ale co tam! ;-)

dziewczyny wy mnie straszcie- trojaczkami!!!!!!! brzuch mam dość spory, ale chyba trzeci sie tam niechowa. w dobie takich metod pokazywania.... ale jak by miało być to też się ucieszę!!:-D

Behemot gratuluje udanej wizyty :tak: :-) :-) :-)
A tym, że Twój lekarz wybiera sie na wakacje, to się nie martw :tak: wróci wypoczęty i odbierze Twój poród (pierwszą ciąże często się ponoć przenosi ;-) ja tez się trochę łudzę, że urodzę po terminie, żeby się obronić w terminie :-D a zaraz potem nachodzi mnie przeczucie, że wypakuję się ze 2 tyg. wczesniej :baffled:)

Ale to musi być szok nastawiać się na jedno, a urodzić dwoje albo troje :szok: ja bym chyba najpierw zawału dostała :-D ale potem bardzo bym się cieszyła :tak: zawsze z resztą marzyły mi się bliźniaki :sorry2:

reklama
Jest też zła wieść, bo doktorek wybiera się na wakacje... 15- 22 czerwca, jedzie razem z... hehehe doktorem u którego mam rodzić. Więc wszystkie swe myśli kieruję w stronę poźniejszego terminu (wyznaczony na 21), który zresztą wynika z moich obliczeń.
;-)
O to jakiś zbiorowy wyjazd mają nasi ginekolodzy bo mój też jedzie w czerwcu..( wycieczki sa wtedy tańsze)

Do góry