reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A mi się waga w/g tego kalkulatora zgadza,do końca ciąży mogę jeszcze przytyć 5,5 kg. Teraz mam na plusie 9,5 kg ale brzuszek rośnie mi szybko w tamtym tygodniu maiałam 107cm. a w tym już jest 110:szok:

W dzisiejszych czasach nie zauważyć na USG 2 dzieci to jakieś konowalstwo.
Zdarza się także nie zauważyć i zaszyć chusty więc sądzę że w każdym zawodzie trafiają się jakieś "przypadki". Mam nadzieję że żadnej z Nas się nic podobnego nie zdarzy. :-)
Moja babcia jak się dowiedziała o 2 dzidzi to szybko szyła drugą wyprawkę . :-)

Na rybkę to i ja bym pojechała. Swoją drogą to będziemy już się czuły coraz gorzej . Ja od 2 dni też jem i jem cały czas. Dziś na imieninkach mojej siostry to już chyba przesadziłam bo ruszyć się nie mogłam. Dobrze, że jednak poszłam na zwolnienie bo coraz gorzej mi się chodzi i nogi dużo mniej puchną.

A ja nie mam apetytu dziewczyny!!!!!!!!!!:-(. Od kilku dni jest mi ciągle słabo ,śpię i mam co pewien czas dreszcze. Czy to może od słabej morfologi?

Ja też mam marniutkie wyniki i nie czuję się źle..wydaje mi sie że to coś innego - może zwykłe przemęczenie organizmu ciąża..no nie wiem...zapytaj Azile ginekologa. Ale myslę, że to takie normalne..mi sie np. czasem tak w głowie zakręci ale szybko mija.

reklama
Dzięki magdziarko za pocieszonko!!!! Ale to nie jest chwilowe ja dzisiaj cały dzien przelerzałam, mąż wszystko robił. Troszkę teraz nabrałm sił, ale jeśli mi do jutra nie przjdzie to we wtorek biegne do gina.
Jeszcze raz dzięki za pocieszenie , czasem daje to dużo siły:-).

Do góry