reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
W dzisiejszych czasach nie zauważyć na USG 2 dzieci to jakieś konowalstwo.
Zdarza się także nie zauważyć i zaszyć chusty więc sądzę że w każdym zawodzie trafiają się jakieś "przypadki". Mam nadzieję że żadnej z Nas się nic podobnego nie zdarzy. :-)
Moja babcia jak się dowiedziała o 2 dzidzi to szybko szyła drugą wyprawkę . :-)
Zdarza się także nie zauważyć i zaszyć chusty więc sądzę że w każdym zawodzie trafiają się jakieś "przypadki". Mam nadzieję że żadnej z Nas się nic podobnego nie zdarzy. :-)
Moja babcia jak się dowiedziała o 2 dzidzi to szybko szyła drugą wyprawkę . :-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Na rybkę to i ja bym pojechała. Swoją drogą to będziemy już się czuły coraz gorzej . Ja od 2 dni też jem i jem cały czas. Dziś na imieninkach mojej siostry to już chyba przesadziłam bo ruszyć się nie mogłam. Dobrze, że jednak poszłam na zwolnienie bo coraz gorzej mi się chodzi i nogi dużo mniej puchną.
Ja też mam marniutkie wyniki i nie czuję się źle..wydaje mi sie że to coś innego - może zwykłe przemęczenie organizmu ciąża..no nie wiem...zapytaj Azile ginekologa. Ale myslę, że to takie normalne..mi sie np. czasem tak w głowie zakręci ale szybko mija.
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Dzięki magdziarko za pocieszonko!!!! Ale to nie jest chwilowe ja dzisiaj cały dzien przelerzałam, mąż wszystko robił. Troszkę teraz nabrałm sił, ale jeśli mi do jutra nie przjdzie to we wtorek biegne do gina.
Jeszcze raz dzięki za pocieszenie , czasem daje to dużo siły:-).
Jeszcze raz dzięki za pocieszenie , czasem daje to dużo siły:-).
Podziel się: