reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Też się zastanawiałam jak pranie wieszają kobietki, które nie mają kogo o pomoc poprosić :sorry2: tylko, że nic wysokiego nie znajdę, chyba że z domu wytargam jakis stołek, a sznurki to mam kawałek od domu. A to nie zaszkodzi jak sznurki są dość wysoko (jak stoję, to prawie muszę je bez zginania do góry podnosić :sorry2:)

reklama
A jak u mnie będzie dziewczynka to na 100% Marta, a chłopczyk ......to jest dylemat i nie ma pewniaka.
azile Marta to bardzo ładne imię :-D:-D:-D

u nas dla dziewczynki prawie pewne imię to Dobrochna, dla chłopca nic pewnego jeszcze nie ma, mężulkowi znów po głowie chodzi Jan Gwalbert, bo żadne inne mu się juz nie podoba :baffled: ale na razie wojny nie robie, bo jak będzie dzieczynka :sorry2::-D

Mata, ja w kazdej ciazy pranie wieszalam sama - sama tez - bez dzielenia na raty wynosilam z mu. Sznukow nie mam wysko, ale okna zawsze mylam i firanki tez wieszalam sama.

ja tez zaczynam miec metlik w glowie:baffled: na poczatku chcielismy miec Mikołaja a teraz jakos w glowie mi siedzi Tymek albo Patryk:sorry2:

milkaaa instruktorem sie nie przejmuj-oni zawsze tak gadaja bys zbyt pewna nie byla.ja tez dla mojego jezdzilam fatalnie tzn. chaotycznie :-p ale jakos do mnie to nie docieralo i dobrze bo za drugim razem zdalam:tak: za pierwszym powalilam plac ale to z wlasnej glupoty :tak:
brzuszek na pewno pomaga wiec glowa do gory:tak:
dzis mialam przedostatnia wizyte u dentysty jeszcze raz i mam z glowy zeby:tak:
mata ja tez mysle juz o szpitalu:-( szczegolnie o rozlace z synkiem:-( mam tylko nadzieje ze gora 3 dni i bede w domku:tak:
magdziarka duzo zdrowka dla twojego synka.

Głuszku z tymi nerkami to jest tak,że macica uciska i to zwykle na prawą nerke,ja to już mam od czwartego miesiąca ciąży i lekarz powiedział,że trzeba ten zastój kontrolować,no i u mnie się zwiększył i teraz lekarz podejrzewa kamienie,a jeszcze trochę do końca ciąży zostało więc jeśli zastój zajmie mi całą nerke to będde miała cewnikowanie.Przy zastoju jest się też bardziej narażoną na zapalenie pęcherza itd. Ja już odczuwam ból nerki i to bardzo,także śpie i odpoczywam tylko na lewym boku ale jakoś to nie dało żadnego rezultatu przynajmniej u mnie bo zastój się zwiększył.8 kwietnia będe wiedziała więcej bo idę do urologa.

Kurczę, a mnie ostatnio ciągle boli coś pod żebrami z tyłu z prawej strony :baffled: tłumaczę to sobie, że dziecko tam uciska, ale boli prawie bez względu na pozycję :sorry2: muszę chyba o tym gince w środę powiedzieć, bo jak to nerka mnie boli :-(

Jeśli i ja mogę to też skorzystam:tak:
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!

reklama
ewcia wspaniały prezent. super masz rodziców. ważne że na swoim. co na swoim to na swoim. ja też z początku mieszkałam z teściową i też nie było najlepiej- zwłaszcza że mieszkaliśmy z dzieckiem i to bez ślubu. ale na szczęście teść się "zlitował" i podarował nam swój stary domek. remont trochę trwał ale jestem terraz bardzo szczęśliwa. mamy swoje cztery kąty i nikt nam się nie wtrąca do życia (no może odrobinkę teściowa- ale wie że nie ma dużo do gadania). :szok:. życzę wytrwałości i wszystko będzie ok.

Do góry