reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Gluszku mam jaskre ale wlasnie wrocilam od okulisty i sa to poczattki jaskry wiec nie ma przeciewskazan do porodu silami natury. Bardzo sie ta wiadomoscia ucieszylam. Ja chce rodzic naturalnie.

reklama
Milkaa mam nadzieję, że z prawkiem będzie Ok. Chociaż wiem po sobie...że po 30 godzinach jak poszłam na egazmin nie jeździłam najlepiej i to dobrze, że nie zadałam..potem miałam dokupone godziny i taką większą świadomość i poczucie, że juz umiem jeździć...Ale to zależy od sił każdej z nas..niektórzy po kilku godzinach mają tak jakby całe zycie byli za kółkiem..inni muszą to w sobie wyszkolić....
Ja też mam wadę wzroku, na szczęście tylko - 1, 5
Muszę się wybrać jeszcze do dentysty bo mi dwa zęby poleciały. Za to znowu zaczynam maraton z Olkiem. W tym miesiącu kontrola u ortopedy, kontrola u alergologa, wizyta u psychologa i to z nim( dotąd chodziłam sama) a to mruganie oczu ( pamiętacie pisałam) mam sprawdzić u neurologa...no nic taki lajf

Ja znam nawet przypadki, że to lekarz kazał odstwaić dziecko od piersi i przerzucić się na butlę, bo pokarm matki okazał się dziecku nie służyć. Zawsze trzeba robić tak, żeby dwie strony były syte i zadowolone ;-):-D

To jeśli można, tez się zapiszę ;-)
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow

Mnie zgaga raz męczy raz nie. Chyba zależy od tego, jak dzieciątko się ułożyło :sorry2:
Dzisiaj taki ładny dzień, już sobie zaplanowałam, że zrobię wielkie pranie i powieszę na dworze, bo mężulek ma ostatni dzień urlopu, więc wyniósł by mi pranie na dwór, a tu rozbolała mnie głowa :baffled: Juz zapomniałam, że mogę mieć jeszcze taki okropny ból głowy :-( ale wzięłam tabletki, zrobiłam sobie małą drzemkę i jest ok :tak:
A jeśli chodzi o pranie, to się zastanawiam, czy mogłabym sama wynieść sobie, nawet na raty pranie i powiesić na dworze :sorry2: tylko dosyć wysoko są sznurki i nie wiem, czy mogłabym tak ręce podnosić :sorry2: Co myslicie o wieszaniu prania?

Magdziaro fajne mieszkanko(nareszcie otworzyły mi sie twoje zdjątka). Bardzo podoba mi sie pomysł z tą mapą. Więc mam pytakno gdzie kupiłaś taką mapę i czy kleiłaś jak tapetę?
Ja też zrobiłam małe przemeblowanie i w pokiku dzieci postawiliśmy biurku. Powiem wam że moje starszaki siedzą dzisiaj przy nim i malują, bez wytchnienia:-D

Mata ja w każdej ciąży wieszałam pranie, bo nie ma kto mnie wyręczyć. Robię to na raty i stawiam pranie na czymś wysokim, żebym nie musiała sie co chwila schylać.

A jak u mnie będzie dziewczynka to na 100% Marta, a chłopczyk ......to jest dylemat i nie ma pewniaka.

reklama
Głuszku to się nachodzisz po tych lekarzach :sorry2: zyczę wytrwałości, bo mnie dawno coś by już trafiło ;-)
Jak sobie myslę, że po porodzie będę musiała spędzić min. 3 dni w szpitalu, to mnie ciarki przechodzą :sorry2:

Do góry