reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ulu ok ale nie kazda z nas to moze robic. Ja soboe pofolgowalam w tamtym miesiacu i znowu szyjka lekko sie rozwarla. Niestety jmam zakazane cokolwiek robic oprocz lezenia. Wiadomo ze nie da sie caly czas lezec jak sie ma meza w delegacji i jeszcze corke. Jednak nie sprzatam i nie nadwyrezam sie. Moimi pracami rto jest zmywanie i gotowanie obiadu. No pranie tez robie ale wlasnie mam suszarkew ktora spuszczam na sznurkach.

magdalenkakol naprawde nie chcialam nikogo urazić, zrozumiałe ze nie każda z nas moze sobie pozwolic na wykonywanie wszytkich prac i to zrozumiałe , może faktycznie źle sie wrazilam ale chodziło mi tylko i wyłacznie o sobie nie chciałam zeby to zabrzmiało jak jakakolwiek krytyka. Przepraszam jeśli kogoś urazilam.

my z mężem oboje zgodznie bez dłuższego zastanawialiania wybraiśmy Zuzanne, ale nie ukrywam ze bardzo podoba mi się Pola, tylko ze to zdrobnienie od Apolonii i obawy były że malutka miałaby kiedyś za złe takie imie:sorry2:

Dla chłopca ja chciałam imie Seweryn :-D mężowi nie bardzo przypadło do gustu :-D

Ja mam nadzieje ze bede mogła sprobować karmić piersią choć sama myśl o tym sprawia ze nie czuje sie z tym komfortowo. Jakoś cięzko mi to sobie wyobrazić. Moge wydawać sie teraz wyrodna ale nie jestem w stanie przewidziec jak to bedzie.
Po za tym jakoś nie moge uwolić się od wizji "obwisłego" biustu po karmieniu piersią. Nie wiem ile w tym prawdy ale jakoś jedno z drugim mi sie zawsze kojarzyło.:dry:

Kasiu gratuluję duzego bobaska:-D Ja mam usg 25 kwietnia zobaczymy ile mój mały podrósł;-).
Mata lepiej skonsultuj się ze swoim ginem bo nie ma co lekcewarzyć tych bóli wiem cos o tym:tak:

Kasiu gratuluję duzej dzidziuni:-D
Mata koniecznie o kazdym takim bolu powinnas jak najszybciej powiedziec gince!

Ja mam wizyte 7 kwietnia :-D juz sie nie moge doczekać podglądania mojej niuni:happy:

Mata koniecznie o kazdym takim bolu powinnas jak najszybciej powiedziec gince!
A ja starałam się tym bólem nie przejmować i nie uzalać się nad sobą, bo myślałam, że to dziecko uciska :zawstydzona/y: Macie rację, że powinnam powiedzieć o tym gince :sorry2:
Jutro odbieram wyniki morfologii i moczu. Zobaczymy jak wyszły. Jak coś z moczem będzie nie tak, to bardzo mozliwe, że to nerka mnie boli :-(

reklama
Do góry