reklama
Milka a może ten instruktor mówi tak specjalnie żeby wyciągnąć kasę za te dodatkowe zajęcia? W każdym razie trzymam kciuki będzie dobrze, ja powiedziałam, że poprawki nie wchodza w grę, nie dałam się podpuścić egzaminatorom i zdałam za pierwszym razem
Ewcia teściowa się nie udała, ale rodziców masz super. Jakbym widziała swoich w akcji My też nie mieliśmy przed ślubem planów na przyszłość, mówimy jakoś będzie, dorobimy się, a oni na to że oddają nam swój stary dom tylko do remontu. Też się popłakałam Sami wybudowali pięterko nad garażami i sobie mieszkająPiękna sprawa.
Tak więc Ewcia już niedługo plany zostaną zrealizowane i będziesz miała dom cały dla siebie i nie będziesz oglądała ani teściowej ani jej koleżanek.\
Pozdrawiam;-)
Tak więc Ewcia już niedługo plany zostaną zrealizowane i będziesz miała dom cały dla siebie i nie będziesz oglądała ani teściowej ani jej koleżanek.\
Pozdrawiam;-)
Jeśli to ma jakieś znaczenie to mój nick jest z małej litery
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
a'propo moderatora. Myslę, że komuś kto nie ma dzieci i nie pracuje rzeczywiście będzie łatwiej...ciut więcej wolnego czasu. Joanna myślę, że się zgodzisz zostać moderatorem????
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
a'propo moderatora. Myslę, że komuś kto nie ma dzieci i nie pracuje rzeczywiście będzie łatwiej...ciut więcej wolnego czasu. Joanna myślę, że się zgodzisz zostać moderatorem????
Hej kobietki....
Dzisiaj spełniłam dobry uczynek oddałam stary wózek po Olku do Caritasu aż mi się serce raduje. Leżał w piwnicy i tak bym go nie używała( czekam z utęsknieniem na swój nowy) a tak komuś się przyda....
No. dzionek piękny, słoneczny, ludziska chodzą normalnie w swetrach...i mi też było lżej jak zrzuciłam zimowy płaszcz..Samopoczucie momentalnie się poprawiło , uśmiech na twarzy. Po tych remontowych historiach to teraz tylko kosmetyka i mam zamiar odpoczywać...do góry brzuszkiem....i czekać na maluszka. NIe mogę się doczekać jak rozstawimy łóżeczko itp..już tak bedzie czuć klimat niemowlaczka w domku..
Dzisiaj spełniłam dobry uczynek oddałam stary wózek po Olku do Caritasu aż mi się serce raduje. Leżał w piwnicy i tak bym go nie używała( czekam z utęsknieniem na swój nowy) a tak komuś się przyda....
No. dzionek piękny, słoneczny, ludziska chodzą normalnie w swetrach...i mi też było lżej jak zrzuciłam zimowy płaszcz..Samopoczucie momentalnie się poprawiło , uśmiech na twarzy. Po tych remontowych historiach to teraz tylko kosmetyka i mam zamiar odpoczywać...do góry brzuszkiem....i czekać na maluszka. NIe mogę się doczekać jak rozstawimy łóżeczko itp..już tak bedzie czuć klimat niemowlaczka w domku..
reklama
Podziel się: