reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja dzis juz bylam u gina. Naszczecie skurcze sie uspokoily. Ale fenoterol mam zazywac dalej jeszcze przez 4 tyg. i oczywiscie duzo odpoczywac. Przy moim lobuzie to trochu trudne.
Maly wazy 2 kg w szoku jestem kilo w ciagu 3 tygodni. Tydzien 31. I znow prawdopodobnie lozysko szybciej sie starzeje okaze sie na nastepnej wizycie.

przy pierwszej ciąży "skakałam" po wannie i wieszałam pranie- teraz kiedy brzuch mam dwa razy wiekszy kupiłam suszarkę pokojową i wieszam pranie w "parterze". dla mnie to dobre rozwiązanie. najwyżej ktoś mi wyniesie suszarkę przed dom.
co do zgagi jakoś nie odczuwam często palenia. natomiast od wczoraj coś pobolewa mnie nerka. :crazy: mam nadzieję ze nastepną noc normalnie przespię.

Asiu, z tego co wiem, to moderator pilnuje porządków na wątkach - jak zaczynamy pisać nie na temat, to może przenieść posty do właściwego wątku. Może tez usuwać posty - jak na przykład ktoś nowy przyjdzie i głupoty pisze albo wszczyna kłótnie. Załatwia wątki zastrzeżone u administratora i kontaktuje się z nim co do osób dopuszczonych do zastrzeżonych. i w ogóle kontaktuje się w razie potrzeby z administratorem - taki nasz przedstawiciel :-).
A reszta? Nie wiem, trzeba by zapytać jakiegoś moderatora.

Na pewno podołasz. :tak::tak::tak:

Magdziarko, jak też lubię oddać takie nieużywane rzeczy. Stoją i się kurzą, a przecież tyle ludzi nie ma pieniędzy na takie zakupy...

Ja w pierwszej ciazy podobnie jak Edyta skakalam po wannie i wieszlam pranie. Teraz mam suszarke spuszczana na sznurkach. Jednak mam tez mozliwosc wieszania prania na dworze jednak sznurki sa tak wysoko ze nawet nie probuje tam wieszac noo chyba ze cche wyladowac na porodowce.

Kasiu, noto niezła waga. Czuję, ze u mnie też będzie podobnie.

Martusia, lepiej powiedz o tym bólu. Trzeba na siebie uważać.

Ja dzisiaj tez ogromiaste pranie zrobilam:tak: sama wyniosłan na dwór i sama porozwieszałam;-) okna tez umyłam,troche gimnastyki nie zaszkodzi, jak to powtarzam zawsze ze ja nie jestem niepełnosprawna tylko jestem w ciązy :-) czasem ludzie chcac pomoc sprawiaja ze czuje sie ograniczana!!! A tego nieznosze:wściekła/y:

reklama
Do góry