reklama
Mata wiem ze moedelka ze mnie zadna ale pewnie każda z was dba o swój wygląd i w ogóle - wiec na pewno by się nie cieszyła jakby się coś zmieniło na niekorzysć w jej wyglądzie. Szczególenie że ja do szczupłych nie należę więc musze szczególnie o siebie dbać zeby chmmm jak to powiedzieć... odciagnąc uwage od wagi . Ale dzięki za wsparcie i miłe słowo. laseczki forumowe z BB zawsze potrafią poprawić chumor i wesprzeć na duchu
mata-kow
mama do kwadratu :)
A mnie coś chce trafić jak pokazują zdjęcia kobietek w zaawansowanej ciąży: zero rozstępów, przebarwień itd. skóra nadal gładka jak pupcia niemowlakachyba żadna normalna kobieta w ciąży tak nie wygląda a my sie później naogląday i chcemy też tak wyglądać
uff przecyztałam od 115 strony - zjałeo mi to 2 godziny... ja tez nie moge spac w nocy. Mam to samo co z Marysią....tez nie mogłam spac.
Po pierwsze bardzo fajnie się czyta takie historie miłosne. Jak ludzie sie poznali, zakochali w sobie, to jest takie budujące :-).
Po drugie ja tam się zakochałam prawie w zdjeci Joanny25z awatarka.
Fotki ze ślubu macie fajowskie. I kazda z mamuś jest śliczna. Jedne kobiece, drugie łagodne, trzecie seksowne, inne takie zwiewne. Każda inna ale każda to piękan kobitka,
na co zwóciłam uwage to jak bardzo widać róźnicę w strojach w tych "starszych ślubach" a tych branych niedawno. Moda się zmienia szybko My też jesteśmy sporo po ślubie bo we wrześniu będzie 7 lat.
Ja niestety nie mam fotek cyfrowych (wtedy to był luksus) wiec wkleję wam zdjęcia ze zdjecia - nie wyszły najlepiej bo lampa błyskowa rozbłyska ale wybrałam te najlepsze
A na początek moja Marysia z dzisiaj:
A teraz ślub - no marnej jakości to zdjęcie i jakieś takie jakby z Martiksu ale to tylko tak żebyście miały obraz jak się zmieniłam przez 7 lat (miałam tu 23 lata a mąż 27,5)
Po pierwsze bardzo fajnie się czyta takie historie miłosne. Jak ludzie sie poznali, zakochali w sobie, to jest takie budujące :-).
Po drugie ja tam się zakochałam prawie w zdjeci Joanny25z awatarka.
Fotki ze ślubu macie fajowskie. I kazda z mamuś jest śliczna. Jedne kobiece, drugie łagodne, trzecie seksowne, inne takie zwiewne. Każda inna ale każda to piękan kobitka,
na co zwóciłam uwage to jak bardzo widać róźnicę w strojach w tych "starszych ślubach" a tych branych niedawno. Moda się zmienia szybko My też jesteśmy sporo po ślubie bo we wrześniu będzie 7 lat.
Ja niestety nie mam fotek cyfrowych (wtedy to był luksus) wiec wkleję wam zdjęcia ze zdjecia - nie wyszły najlepiej bo lampa błyskowa rozbłyska ale wybrałam te najlepsze
A na początek moja Marysia z dzisiaj:
A teraz ślub - no marnej jakości to zdjęcie i jakieś takie jakby z Martiksu ale to tylko tak żebyście miały obraz jak się zmieniłam przez 7 lat (miałam tu 23 lata a mąż 27,5)
Joasia ale zobacz ile ty jestes dni do przodu w ciąży . Moja szawiegka ma termn 2 tyg. przede mną i ma 8 kg - teraz mi się pewnie zacznie tycie szczególnie ze przed chwila wrąbałam Algidę śmietankowo-śmietanką MNIAM
reklama
Podziel się: