reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
i atak powinno być magdziarko :-)
Ja na samą myśl o tym aż się boję .... nioestety albo stety, nie przepadam za słodkim smakiem :-( preferuję kwaśne :-)

zaraz wyłączam komputer - w związku z tym chciałabym życzyć dobrej nocki :-) no i jeszcze nocnym markom - aby przespały caluchną nockę :-)

Mata wiem ze moedelka ze mnie zadna ale pewnie każda z was dba o swój wygląd i w ogóle - wiec na pewno by się nie cieszyła jakby się coś zmieniło na niekorzysć w jej wyglądzie. Szczególenie że ja do szczupłych nie należę więc musze szczególnie o siebie dbać zeby chmmm jak to powiedzieć... odciagnąc uwage od wagi :-D:-D:-D. Ale dzięki za wsparcie i miłe słowo. laseczki forumowe z BB zawsze potrafią poprawić chumor i wesprzeć na duchu :tak:

A mnie coś chce trafić jak pokazują zdjęcia kobietek w zaawansowanej ciąży: zero rozstępów, przebarwień itd. skóra nadal gładka jak pupcia niemowlaka:angry:chyba żadna normalna kobieta w ciąży tak nie wygląda:wściekła/y: a my sie później naogląday i chcemy też tak wyglądać :-D

uff przecyztałam od 115 strony - zjałeo mi to 2 godziny... ja tez nie moge spac w nocy. Mam to samo co z Marysią....tez nie mogłam spac.

Po pierwsze bardzo fajnie się czyta takie historie miłosne. Jak ludzie sie poznali, zakochali w sobie, to jest takie budujące :-).
Po drugie ja tam się zakochałam prawie w zdjeci Joanny25z awatarka.
Fotki ze ślubu macie fajowskie. I kazda z mamuś jest śliczna. Jedne kobiece, drugie łagodne, trzecie seksowne, inne takie zwiewne. Każda inna ale każda to piękan kobitka,
na co zwóciłam uwage to jak bardzo widać róźnicę w strojach w tych "starszych ślubach" a tych branych niedawno. Moda się zmienia szybko My też jesteśmy sporo po ślubie bo we wrześniu będzie 7 lat.
Ja niestety nie mam fotek cyfrowych (wtedy to był luksus) wiec wkleję wam zdjęcia ze zdjecia - nie wyszły najlepiej bo lampa błyskowa rozbłyska ale wybrałam te najlepsze
A na początek moja Marysia z dzisiaj:

A teraz ślub - no marnej jakości to zdjęcie i jakieś takie jakby z Martiksu ale to tylko tak żebyście miały obraz jak się zmieniłam przez 7 lat (miałam tu 23 lata a mąż 27,5)

Joasia ale zobacz ile ty jestes dni do przodu w ciąży :). Moja szawiegka ma termn 2 tyg. przede mną i ma 8 kg - teraz mi się pewnie zacznie tycie szczególnie ze przed chwila wrąbałam Algidę śmietankowo-śmietanką MNIAM

reklama
Dlatego na obciazenie glukoza polecam wziac ze soba plasterki cytryny - zeby zakasic :). Tak mi poradzona jak robilam z Marcinkiem i tego sie trzymalam pozniej tez.

Do góry