reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Głuszku drogi;
zakochałam się w Twojej Córeczce :-) Tak patrzę na Wasze zdjęcie ze ślubu i na Marysię - i w Marysi widzę Ciebie :-)
Bardzo ladnie Wyglądasz zarówno jako brunetka i jako blondynka - nie każdy ma takie szczęście :-)
Podam przykład; aktorka Dominika Ostałowska - moim zdaniem jako brunetka wygląda koszmarnie... Zobiła sobie krzywdę tą zmainą koloru - ale to podobno dla roli filmowej

widze ze mamusie nocami buszuja na bb:-D:-D
dziewczyny bardzo piekne z was kobitki:-D slicznie wygladalyscie na swych slubach:tak:
ja chyba jako jedyna(albo czegos nie doczytalam) nie mialam slubu koscielnego wiec nie wkleje wam siebie w bialej sukni ale jak tylko znajde fotki ze slubu to pokaze sie wam w jasnym garniturku:sorry:
Głuszku corcia przeurocza:-)

Mój mąż to też Adaś(bo nikt do niego nie mówi Adam)i mardzo miły i wrażliwy facet.:tak:

A ja mam różnie . Słodyczami tez nie gardzę. Owocami również. Mam problem z tzw. obiadami i nie dlatego, że jestem w ciąży. Od dawna już mam dość wszystkiego i mi się przejadło ile można mielonych schabowych pomidorowych i ogórkowych..rutyna...

A ja mam większy apety od 2 tygodni. Uwielbiem słodycze i słodycze .... mięso też. Owoce kiepsko mi idą a wrzywa to najchętniej zupki.

magdziarka;
ja też ma mam problem z obiadami ponieważ już nie wiem co mam gotować... jak pracowałam - to raz jedliśmy w domu, natomiast innym razem w pracy (razem pracowaliśmy). Teraz codzienne gotowanie i brak pomysłów...

reklama
To ja wam dziewczyny przypomnę co można robić na obiadki.
ZUPKI
korerkowa, ogórkowa, pomidorowa, rosół, jarzynowa, krupnik,krem z brokuła z grzankami, szczawiowa, żurek, barszcz biały, soczewicowa(grochowa), fasolowa.
JAKIEŚ MIĘSKO
Gałeczki w sosie, lazania,pizza, pierogi, spageti, polędwiczki wieprzowa w sosie marchewkowym, Żeberka, naleśniki z mięskiem lub warzymi zapiekane w sosie beszamelowym, mięsko(jagnięciena)zapiekana z ryżemi sosem pomidorowym...
Mogłabym tak jeszcze, ale czasu troszkę już nie mam.
JA BARDZIEJ MAM BRAK CZASU NIZ POMYSŁÓW:tak:

Do góry