reklama
Witajcie nowe mamusie!!! Behemott masz taki termin jak ja - ostanią @ miałam15 IX więc niby powinnam mieć 21 zcerwca termin ale ze mam dłuższe cykle to mam na 23-24 VI
Głuszku, różnica jednego dnia ostatnia m- 14. września, też mam dłuższe cyle około 30- 32 dni nawet. Fajowo!
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Normalnie dziewczyny im dalej do wieczora tym mój brzuch się powiększa, ale na razie różnie , zależy od tego czy odwiedzę kibelek czy nie. Odkąd jednak rano wypijam pół szklanki przegotowanej wody jest ok co rano. W pierwszej ciąży wywaliło mnie w połowie 4 miesiąca i już byłam "prawdziwą" ciężarówką.
Z resztą wielkość brzucha o niczym nie świadczy. Ja niby miałam taki malutki , niepozorny brzuchołek a dzieciak 4 kilo żywej wagi ( urodziłam w tłusty czwartek)
Dziewczyny aby do 4 miesiąca a mdłości i cała reszta pójdzie w niepamięć:-)
Z resztą wielkość brzucha o niczym nie świadczy. Ja niby miałam taki malutki , niepozorny brzuchołek a dzieciak 4 kilo żywej wagi ( urodziłam w tłusty czwartek)
Dziewczyny aby do 4 miesiąca a mdłości i cała reszta pójdzie w niepamięć:-)
ja tez mam termin na czerwiec 2008 i jestem bardzo szczesliwa:-)
azile29
Czerwcowa mama'08
Cześć!!!
Ja samopoczucie mam do kitu. Myślę nawet o zwolnieniu bo ledow się zwalam z łóżka. . Dzisiaj usłyszałam i to od wielu osób że marnie wyglądam i tak się czuję. Dobrze że teściowa gotuję a mąż zmywa naczynia, bo bym chyba tego nie zniosła.Za to ja biegam z odkurzaczem i prasuję . Po tym mnie nie mdl.
Już nie mogę sie doczekać końca tego trymestru i zwyczajnego samopoczucia .Pozdrawiam i idę spać tego nigdy nie zawiele.
PApa
Ja samopoczucie mam do kitu. Myślę nawet o zwolnieniu bo ledow się zwalam z łóżka. . Dzisiaj usłyszałam i to od wielu osób że marnie wyglądam i tak się czuję. Dobrze że teściowa gotuję a mąż zmywa naczynia, bo bym chyba tego nie zniosła.Za to ja biegam z odkurzaczem i prasuję . Po tym mnie nie mdl.
Już nie mogę sie doczekać końca tego trymestru i zwyczajnego samopoczucia .Pozdrawiam i idę spać tego nigdy nie zawiele.
PApa
J
Jola244
Gość
no muszę przyznać ze plan jest super ciekawe jak jego realizacja ja jedna przystaje przy jednym dziecku może dlatego ze ciężko znoszę tą ciążę ale jak bedzie dwoje to nie powiem tez bym sie cieszyła ;-)
Jotemka
Fanka BB :)
Wiesz Jola, ze najgorzej znosilam wlasnie pierwsza ciaze? A z kazda kolejna sie "rozkrecam" -podobnie z porodami. Az sie chce w ciazy byc. No ale nasz program "czwarte dziecko" jest w trakcie realizacji i raczej juz sie na tym zatrzymamy.......
Julia!
Czerwcowa mama'08
U mnie nadal mdłości i wymioty,nie brałam dwa dni leku homeopatycznego i wymioty były okropne.Też mi cięzko cokolwiek zrobić,jestem blada i żle wyglądam.Nie chce mi się o siebie dbać.Najlepiej czuje sie na kanapie.Kiedy szybko wstaje bardzo boli mnie podbrzusze.Dzisiaj pierwszy raz od paru dni udało mi się zjeść obiad.Jeszcze dzisiaj wywiadówka mnie czeka i kupno płytek, muszę się ogarnąć bo wyglądam okropnie.
reklama
J
Jola244
Gość
w sumie to zawsze myslałam o jednym dziecku ale zobaczymy dzis mowi sie nie ale jest przecież różnie;-)
Podziel się: