Witam.Poprzednie trzy ciaże były cudowne,żadnych dolegliwości.Teraz umieram ze zmęczenia,wręcz czuje fizyczny ból.Pije okropnie dużo,najchetnie gazowane,odbija mi sie,mdli od rana do nocy.Zero ochoty na sex(biedny mój ukochany).Wogóle jestem obrzydliwa jakaś.No i swędzi mnie wszystko.W domu tylko dzieki moim dzieciom nie ma bałaganu,pranie leży na metrowej stercie. Czy kiedys bedzie normalnie??????W Anglii na szczęscie 11 tygodni przed porodem moge isc na macierzyński:-),a potem jeszcze 28 tygodni:-)Moze wtedy odpoczne ??
reklama
Emcia
Marcowa Mama '06
A ja na razie brzuszka zero! Wchodze w normalne spodnie bez problemu zadnego i bardzo sie z tego ciesze bo jeszcze sie naciesze brzuszkiem jak przyjdzie czas!
Dzis pierwszy raz od 3 tygodni czuje sie w miare dobrze a zawdzieczam to opaskom akupresurowym na nadgarstki! Rewelacja! Nie wymiotowalam i zjadlam obiad i teraz tez tylko troche mi niedobrze ale bez porownania do tego co bylo! HURRRRAAAA!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzis pierwszy raz od 3 tygodni czuje sie w miare dobrze a zawdzieczam to opaskom akupresurowym na nadgarstki! Rewelacja! Nie wymiotowalam i zjadlam obiad i teraz tez tylko troche mi niedobrze ale bez porownania do tego co bylo! HURRRRAAAA!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
Joaś, zazdroszczę energii. Ja tam jestem jakaś osłabiona i zaspana. Oczywiście jak widzę mojego synka, to i tak się z nim bawię, a poza tym wszystko w domu robię i pracuję. Ale czasem najchętniej to bym spałą bez przerwy. :-)Szczególnie w taki pochmurny dzień jak dziś.
J
Jola244
Gość
Gratuluje czwartego dzidziusia :-)
reklama
Podziel się: