Emcia
Marcowa Mama '06
Maajka, nie czekaj!! Szybciutko do lekarza, bo gdyby nie daj Boze cos sie stalo to nigdy sobie nie wybaczysz, ze nie poszlas! A tak lekarz cos poradzi i bedzie ok!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emcia - w tak wczesnej ciąży lekarze często robią błędy lekkie w pomiarach, wtedy mogą wyjść różne ciekawe rzeczy, za tydzień, dwa wyniki będą bardziej miarodajne, bo i dzidzia będzie większa i łatwiej ją będzie zmierzyć ;-)
Szwarou - jesteś pierwszym mężczyzną który tak widocznie i aktywnie siedzi na forum
Chyba mnie pomylilas z Gluszkiem Ja jeszcze nie mialam USG i nie wybieram sie az do 12 tygodnia, bo mi wlasnie takie nerwy zupelnie niepotrzebneZreszta tu nie robia tak wczesnych USG, chyba ze jest krwawienie lub silny bol. Jak nie to dopiero w 12 tygodniu jest pierwsze. Podobno takie czeste USG wcale nie sa takie zdrowe dla maluszkow jak wczesniej uwazano!!!