reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie reka M nie uspokaja malej,tylko zacheca do wiercenia:-)
Ale fakt,ze na obce rece juz tak nie reaguje-kiedy bylam u Mamy i moi bracia chcieli poczuc Maje,kladli reke na brzuchu,a ona nagle przestawala sie ruszac.Slyszalam o tym wczesniej,ale jakos ciezko mi bylo w to uwierzyc.Az zobaczylam na wlasne oczy;-)

reklama
Aniu,
myślę,że niekoniecznie musi to być towar podrobiony ale faktycznie cena jakaś niska - a ile ma ml? ta co ją kupuję ma 200ml - poza tym są jeszcze rożne rodzaje np. tylko do piersi.. Ja mam tą - podwójnie działający krem przeciw rozstępom. Stosuję ją na piersi, brzuch i uda.

Ja zamawiałam też ją kiedyś z apteki cefam24 - sprawdzona internetowa apteka
Już sprawdziłam - kosztyje tam 86.98zł :-)

Majka, ja ostatnio zaczęłam już panikować, że brzuch mi twardnieje ponad 10 razy dziennie, ale po dokładnym "obmacaniu się" zauważyłam, że najczęściej twarda robi się jedna strona i wygląda na to, że brzuch twardnieje mi może z 4 razy w ciągu dnia, a reszta, to wypinania pupki :-D

Poza tym mam wrażenie, że w ciągu ostatnich 2 tygodni maleństwo strasznie urosło, bo bardzo wyraźnie je czuję. A może to skutek ułożenia się główką w dół :sorry2:

A u nas wczoraj była przepiękna pogoda i przesiedzieliśmy pół dnia z psem na plaży :-) Można się było opalać ;-) Potem podjechaliśmy jeszcze do centrum Kołobrzegu i szok - normalnie ruch jak w środku sezonu, cały deptak szczelnie zapchany ludźmi, kolejki po lody na pół godziny stania i zero miejsc parkingowych - skąd ci ludzie wiedzieli, że będzie taka piękna niedziela? ? ?
Ale dzień był super i od razu jest więcej energii na kolejny tydzień w pracy :-)

U mnie od rana słoneczko, cieplutko. Z samego rana pojechalam do ZUS-u złożyć papiery o świadczenie rehabilitacyjne, ogarnęłam trochę w domu, zrobiłam pranie i miałam zamiar siąść do pisania pracy, ale jestem już padnięta, a to dopiero południe :sorry2: a na dodatek znów dopadł mnie wilczy apetyt :baffled:

Do mnie przyszly wlasnie koszulko. Sa sliczne dobre gatumnkowo i wygladaja tak jak na tych zdjeciach. Noo i cena tez byla nie zla bo tylko 23 zl za jedna.
AM107.JPG

AM304.JPG

reklama
Dziewczyny dzięki za dodanie otuchy!:-D Troszkę się ruszyłam. Posprzątałam kuchnię, duży pokój, pranie zrobiłam no i kończe obiadek. Więc nie zmarnowałam tego dzionka. Ale mimo wszystko czuje sie padnięta................. mam juz mało sił.
Pocieszam się , że już niedługo zgubie brzuszek i powrócą siły.;-)

Do góry