reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To podobnie jak u mnie ale szczerze po porodzie przestałam się wtedy smarować . Ja używam troszkę tańszych maści Ziajki, Dr Eris i coś jeszdce ale zapomniałam w każdym razie granica cenowa 20 -35 złotych

reklama
są dni że moja ninia spi i wcale mi nie dokucza swoimi kopniakami,ale są też i taki że sie wytrzymać nie da, wówczas reką taty jest nieoceniona, jak przyłozy to spokój hi hi
ja z kolei lubię spać na prawym boku, bo niunia ma główkę w prawym dole boidrowym,:-D:-D a nóżki pod lewym płucem:-):-) i tak nam jest wygodniej,

Aniknulka brzusio super okrąglutki, chyba się zmieniasz na buzi??bardzoa ładnie wyglądasz
Milkaaa łapki na lustrze to normalna sprawa przy dzieciach,zobaczymy jakie bedzie zostawiała maluszek w pięnym brzuszku:tak::tak:
mam wrażenie że mój brzuch mi opadł, u was tez tak jest???:dry:

Aniu;
ja stosuje mustelę od samego początku i jestem bardzo zadowolona :-) kosz to w zależności, w której aptece kupuję od 106zł do 116zł.
Nic mnie po niej nie ciągnie ani nie swędzi

azile;
trzymaj się Kochana... ja też miewamteakie dnie... szczegolnie,że u nas w Szczecinie cały czas beznadziejna pogoda - a to nie sprzyja dobremu samopoczuciu...

Joanna w aptece internetowej widziałam za ok 75 zł myślisz ze to podruba???:baffled: dlaczego jest taka różnica cenowa :baffled:
myślisz ze lepiej kupić w aptece stacjonarnej??

reklama
milkaa-piekny brzuchalek!
A ja jednego dnia mam wrazenie,ze brzuch jest obnizony,a innego dnia,ze mala jest na samej gorze.
Na ostatnim usg,w zeszla srode,byla juz ulozona glowka w dol,ale mam czesto wrazenie,ze pupcia i nozkami to wywija na wszystkie mozliwe strony;-)
I coraz czesciej twardnieje mi brzuch....

Do góry