reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kurcze moze ta pogoda tak na nas wplywa. Ja od wczoraj leze i zazywam fenoterol.
Aga mam nadzieje ze ci pomogla ta nospa.

Mi brzuch twardnieje ale juz nie tak czesto jak przedwczoraj do tej pory chyba z 4 razy ale w duzych odstepach czasowych.
Mam nadzieje ze fenoterol pomoze. W poniedzialek ide do gina zobaczymy.

reklama
Limba, podobno u wieloródek maluszek może się odwrócić nawet 2 godziny przed porodem. Tylko u pierwiastek od 36 tygodnia zazwyczaj dzidziuś już nie zmienia pozycji.

A to mój 30sto tygodniowy brzuszek ze wszystkich stron :-D

Hmmmm.... gdzieś mi się talia zapodziała ;-)

Mój codzienny widok:-D

I z bliska

Ja na razie w nocy nie biegam. Był taki etap, ale póki co się skończył. Inna sprawa, że jak idę spać o 23.00, to i tak zwykle już po 6.00 wstaję, bo synek nie chce dłużej spać niż do 7.00.:baffled:

Mamoot my też się cieszymy, że mamy własne mieszkanko i to w dodatku na końcu ulicy za malutkim parkiem. Cisza, spokój... a domek jest tylko 4-rodzinny, więc z sąsiadami też problemu nie ma :tak::-):-):-)

My niestety przy sporej ulicy (Puławska), więc dość głośno, ale po drugiej stronie piękny park i w ogóle wszędzie blisko. Ale mieszkanko i tak ukochane.

Mamoot śliczna sesja, o brzuszku już nie wspomnę, bo to cudo :-D

Ja mam zamiar karmić max do roku. Jednak 2 lata to przesada, bo dziecko ciągnie juz wtedy hormony :sorry2:

Ja podaję wagę od ginki, bo na każdej wizycie mam badanie na samolocie i ważę się bez ubrania

reklama
w Polkowicach? a co tam za szkoła jest? Ja wlasnie myslalam o uzupełniających w Głogowie dlatego pytam. Wiem że jest u Was filia łódzkiego WSHE.
W Polkowicach jest od 5 lat Dolnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Techniki. Nazwa może nieco na przerost kierunków kształcenia, ale wydaje mi się, że poziom ma nie najgorszy ;-)
Ja też się zstanawiam nad uzupełniającymi na WSHE tylko nie wiem, czy będę mogła tam iść po moim kierunku, no i czy w ogóle dam radę od października :sorry2: ale jak dobrze pójdzie, to może się spotkamy :tak::-)

Do góry