reklama
Dziewczyny, te Wasze brzuszki są urocze. Wagą bym się nie przejmowałam, ja na razie przytyłam 7kg, brzuch jest taki średni, ale za to wygląda jak sitko przez te rozstępy...zaczęłam jednak używać Musteli i coś tam pomaga, więc się nie załamuję,a lekarz powiedział, że skoro mam takie właściwości skóry, to nic na to nie poradzę i mam się nie łamać. Też słyszałam, że do wagi najlepiej wracać karmiąc i tak zamierzam zrobić;-) oby tylko pokarm był. Co do karmienia, to wg ginekologów do 2 roku życia dziecka to normalne, a już dłużej, to patologia, ale sama nie mam zdania na ten temat. Chciałabym karmić przynajmniej rok
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kobitki kurcze dzisiaj chyba w ciągu 3 godz. z pięć razy twardniał mi brzuch.
Wzięłam nospę i też po raz kolejny mi stwardniał. Nie wiem czy czasem nie powinnam wybrać się do lekarza. Jeszcze nigdy tak nie miałam i nie wiem co robić. Były skurcze wcześniej ale np. 2-3 razy na dzień. Czasami musiałam wziąćNospę a czasami nie. Napiszcie mi proszę czy też tak miewacie:-(
Wzięłam nospę i też po raz kolejny mi stwardniał. Nie wiem czy czasem nie powinnam wybrać się do lekarza. Jeszcze nigdy tak nie miałam i nie wiem co robić. Były skurcze wcześniej ale np. 2-3 razy na dzień. Czasami musiałam wziąćNospę a czasami nie. Napiszcie mi proszę czy też tak miewacie:-(
magdalenkakol
Fan(ka)
Agusia kontroluj brzuwszek i jak co jedz do gina. Nie powinien sie tak czesto napinac.
reklama
Oj widze ,że jesli chodzi o wage to ja jestem rekordzistką.Waże 96kg czyli 8 kilo na plusie a tu jeszcze dwa miesiace.Co prawda nic prawie nie jem,tylko pic mi sie chce.Ale jak dobije do setki to chyba padne trupem.Fakt ze wysoka jestem i własciwie to nie wiem gdzie te 8 kilo sie podziało,ale waga koszmarna.Mąz juz mi zapowiada ,że nie musze sie martwic bo mnie przecwiczy i wszystko bedzie dobrze(kulturysta,własna siłownie mamy i rowerek).Co prawda nie wygądam na ta wage,ale
Co do cycucha.Pierworodnego karmiłam 4 miesiące bo mi sie wszyscy wtrącali ze niby głodze dziecko,drugie dziecko 8 miesięcy,trzecie 3,5 roku.Teraz uważam ze rok to jest złoty srodek.Mleko juz chyba mam bo poduszki i koszulki rano całe mokre.
Dziewczyny mój bobas lezy poziomo,to 31 tydzien,kiedy musi sie odwrócic głowa w dół?
Co do cycucha.Pierworodnego karmiłam 4 miesiące bo mi sie wszyscy wtrącali ze niby głodze dziecko,drugie dziecko 8 miesięcy,trzecie 3,5 roku.Teraz uważam ze rok to jest złoty srodek.Mleko juz chyba mam bo poduszki i koszulki rano całe mokre.
Dziewczyny mój bobas lezy poziomo,to 31 tydzien,kiedy musi sie odwrócic głowa w dół?
Podziel się: