reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia, zadzwoń do gina. Jak nie masz z nim kontaktu tel, to wybierz się do szpitala, może nic się nie dzieje, ale sie z pewnością uspokoisz!

reklama
Ja karmilam moje wszyskie dzieci rok. Wszystkie zakonczylam z tego samego powodu. Doroslam do tego i ja i moje dzieci. Lolke chcialam wczesniej odstawic, ale za bardzo sie nie dala. Mialam kryzys po 8miu miesiacach diety. Ale przetrwalam :)

Agusia zadzwoń do gina uspokoisz się :tak:
Mnie dziś w nocy też łapały bóle w dole brzucha nie mogłam się ułożyć do snu a zasnęłam chyba ok 3 nad ranem. Mały albo kopał albo wchodził w żebra;-) teraz jest już ok

Limba tylko 8 na plusie? Ja mam 14 ale na razie waga stoi bo dietka cukrzycowa i się kontroluję. Mam nadzieję że już nie podskoczy. Ja jeszcze nie mam pokarmu choć biust o dwa rozmiary większy:-D

Behemottku najwyraźniej to Twoja dzienna norma, ja pochłaniam 2 litry dziennie. Przedwczoraj kupiliśmy dwie zgrzewki mam nadzieję, ze na tydzień wystarczą:-D

Aniknulka;
Gdzieś czytałam, że takie sny jak moje czy Twoje w ciąży to norma :-)
A tak w ogóle to ja na sik w nocy to chyba z 6 razy biegam :-D Strasznie męczące to...

agusia;
ja też jestem za tym Abyś skontaktowala się z ginkiem. Niestety to jest ten czas, kiedy to należy bardzo wsłuchiwać się w swoje ciało... u mnie skończyło się na fenoterolu ale przynajmniej nie mam teraz skurczów i jestem spokojniejsza.
Na początku ginek sprobował z magnezem 3xdziennie - aleto nic nie pomogło i powiedział, że jeżeli ta dawka nie pomogła to nie ma sensu brać jeszcze większej ilości - dlatego też przeszłam na fenoterol. Koniecznie skontaktuj się z ginkiem

Dziewczyny co się dzieje z tymi naszymi brzuszkami. Ja dzisiaj w nocy też miałam stawianie sie brzuszka i bólw w okolicy kręgosłupa. Do tego robiło mi sie strasznie zmino i słabo.:szok: Wziełam raz nospę i pomogł, ale znowu sie obódziłam z tym samym i znowu nospa i dospałam do rana. Ale się przestraszyłam, już prawie pakowałam sie do szpitala , ale dobrze że nospa mi pomogła:tak:.
Agusia jak masz możliwość to może chociaż zadzwoń do swojego gina.

Głuszku ciesze sie że zmieniłaś lekarza, myślę że napewno czujesz sie teraz 1000 razy lepij. Ja przynajmniej tak miałam.

reklama
Dodzwoniłam się w koncu do Ginka i kazał mi wziąć jeszcze 2 tabl. Nospy a jak to nie pomoże to mam jechać do szpitala. Niestety mój doktorek jest w Niemczech i nie może mnie przyjąć:-(. Tak więc łyknęłam tablety i czekam. Mam nadzieję,ze pomogą. Bo ten szpital to tak nie bardzo mi się widzi. No ale jak n ie będzie innego wyjścia trudno. Dzidzia najważniejsza
Dzięki Dziewczyny za rady i troskę

Do góry